player píše:Toto neni pokus o flame!
http://www.youtube.com/watch?v=1h4wa52_ ... re=relatedVzdy kdyz vidim nejakou prezentacku WCH/WT, tak je utocnik bleskurychle zmasakrovanej predevsim diky schopnostem obrance umet "zalepit" utocnikovi ruce a vsak to znate.
Chtel bych se tedy zeptat, kdyz to funguje na exhibici, proc uz to nefunguje pri takovemhle sparingu?Ze by cvicenci najednou zapomneli co ze se to uci, nebo je chyba jinde?
Samozrejme nechci soudit jen podle jednoho videa a jedne, ci dvou skol, kdo vi, co to bylo za uroven zapasniku, to je jasny.Toto video je jen vzorek a budu rad, kdyz se budu moci podivat na neco slusnejsiho, respektive na zapas ci sparing, kde uvidim v praxi ty techniky, ktere jsou vzdy prezentovany jako skoro bych rekl az vysada WCH/WT, cili retezova smrst presne kontrolovanych technik k zneskodneni protivnika aniz by zaroven nedoslo ze strany utocnika ke counterum.Ja to proste ne a ne porad najit.Predem kdyz tak dekuju.
Ahoj chlope, demo a realita je velkej rozdil a myslim, ze vzdy bude. Na predvadecku se obvykle nacvicuje, secvicuje ... dosad co je libo. Proto veskere predvadecky nenavidim, protoze pak ma kazdej z predvadejicich tendenci cekat na jeho akci a nikdy nesedne timing, resp. i laickym okem je videt, jak na sebe cekaji
Je predem dane, kdo ma vyhrat, kdo prohrat - to je take videt a ten co ma prohrat nema duvod vzdorovat - a to je take videt ... proste shit
Pradvadecka by mela snesitelnou formou (pro divaka) predstavit jakesi curriculum a kdyz fight v plne polni, tak neco jako pratelak ... to by pro me oko bylo snesitelne. Mimochodem kdyz bude cas a chut, tak mam se skolou neco obdobneho v planu na 150. vyroci Lam Sai Winga. Chtel bych udelat poradnou show na tema saan da (lapovacky - nejvetsi slabost TBU, striking, zapas ...) proste neco zajimaveho a motivujiciho.
Ale z5 k tve otazce. Pokud lidi nesparuji, cvici jen drilovacky, aplikace a chi sau, tak to ani jinak vypadat nemuze.
Ja si nemyslim, ze z toho bude flame

Kdo chce, ten to vidi a kdo ne, tak je slepej a nema cenu to s nim resit
Jeste k tem tukackam na volume, ani na jednom setkani jsem nebyl ready na 3 jsem mel teplotu (vice jak 39) a po 20ti vterinach jsem myslel, ze zdechnu - se zapalem pohrudnice neslo dejchat a co vic, ja nemel pojem o stabilite ... nejak to asi melo vliv na teliska stability ve strednim uchu, nebo tak neco ... Kdyz se na to ted koukam, tak jsem radeji mel zustat doma. Na 4 jsem mel vykydlene to koleno, fyza nebyla ani zdaleka v mem standardu, ale aspon jsem mohl dychat. Teprve ted (vice jak po roce) zacinam vyklusavat (noha drzi), takze maknu na fyzicce a bude to lepsi ... Zazraky, ale nebudou jsem zapasnik, nicmene Ukropovy dam zabrat v klincich a kdyz se mu bude chtit, tak dame neco i na podlaze, at ho jednou v dobrem nekdo sekne
Jinak ma strategie na ulici je jasna, ja si s nikym nemohu dovolit "pinkani", zadna levacka - jabovacka atd ... neco ustojim - pokud jsem zasazen a hned jdu do klince a mam rad zvuk, kdyz to krupe v opacnem pripade dribling s hlavou o stenu baraku, o zem A to obcas take krupe nebo aspon duni ... takedown a zalspat do kanalu nebo tak neco

variant je vicero, ale asi tak. Trenovat na ulici je opravdu neco jineho, byt tu ulici vetsine lidem neverim, protoze ve vetsine pripadu je to jen vymluva pro lamky, ktere se ulici zaklinaji. Vetsina zapasnickych technik se s box. rukavicema opravdu obtizne provadi
Ale jinak me take zajima Ukropovo hodnoceni.
PS: Michale ale opatrne, at nenarusis mou krehkou detskou dusicku jednak jsem jeste ve vyvoji a jednak jsme si domluvili na dalsim setkani zapas podle pravidel, ktere nebudou dle reguli (ale gule to mit bude) MT
Edit: pekne me rozcupujte a zadne setreni, nejsem holcicka

Mimochodem kdo podle me nejlepe boxuje a je, resp. byl z rad gung fu je mistni diskuter Roza. Pri jeho proporcich je to obdivuhodne, je to talent ... i kdyz to nechce slyset