Moderátor: PC
player píše:Opravdu netusim,co se muze skryvat tak extra duchaplneho pri cviceni kata,co by se dalo spojit s realnou sebeobranou.Hadam,ze ty jsi zkuseny a budu ti vdecnej,kdyz mi to alespon castecne priblizis.
pucmaz píše:4stuart: priklad s medicinou je uplne mimo. Spis je to tak, ze ty se tu svoji medicinu ucis od nekoho, kdo nekde nekoho jednou videl pichat injekci.
Taky by me zajimalo, jak vis, ze jsem se na ulici ani jednou nepral. Pral. Ne jednou...a ani jednou jsem nedostal. Spousta mrtvych u toho taky nebyla, protoze ja delam to pouhe tradicni karate, ne to nejsilnejsi, jednine spravne, jehoz protagoniste mrzaci jednou ranou.
Ja te tak trochu i chapu. Myslet si o svem stylu, ze je ten nejlepsi je nakonec spravne a bez toho by to ani neslo. Povysovani jej nad ostatni uz je ale vec jina a i kdyby to byla pravda, je to proste neeticke. Proto te (a Oyamu) vetsina lidi musi povazovat za burana.
Nezbyva mi nez te pozvat sem do JPN (nasetrit se da raz dva) a presvedcit se na vlastni oci. Do te doby uz ale odmitam reagovat na nekoho kdo uz pul roku chodi 3x tydne na kyokushin a mysli si, ze diky tomu sezral salamounovo hovno.
Zpět na posilování, relaxace, zdraví, duchovní rozvoj
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků