Josef Mádl?

aikidó, aikidžucu, džúdó,džúdžucu, iaidó, karate, kempó, kendó, kjúdó, kobudó, nindžucu, sumó...

Moderátor: Picard

Příspěvekod scout » úte 04. bře, 2008 18:49

nemuzu si pomoct ale...p.madla jsem poprve videl pred lety na mistrovstvi boje nozem ve stodulkach ktere poradala asi a.b.n.o ...a uz tenkrat na mne pusobil nesmirne pozitivnim dojmem...po letech jsem mel moznost s nim mluvit osobne......muj dojem ze p.madlovi je certa ukradeny jaky ma dan nebo kyu...nebo jestli je mistr....ci co..a jestli ho nekdo uctiva nebo ne..... skratka poctive cvici ...a lidem okolo sebe dava ze sebe to nejlepsi.....kdyz ho chce nekdo kritizovat nebo si vyjasnit urcite veci...at zajde k nemu do dodjo na caj....jinak je takovahle internetova diskuse jen kydani hnoje......tot vse...zdar
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » úte 04. bře, 2008 18:54

a nyni poklekam pred soskou budhy...zapaluji vonne tycinky....svicky.....oteviram lahev kapitana morgana....a zahajuji modlitbu za budouctnost sve zeme.... :lol: :wink: ...budouctnost .bez topolanka-tupolanka, langra ,čunka, paroubka, a soudruhu z ksčm....tot vse.....zdar ..... :lol: :lol: :lol: .....
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod scout » úte 04. bře, 2008 19:23

a pokud hodlaji zustat...jako ze asi jako jo 8) 8) ...at i do jejich zatemnelych mysli pronikne svit mysli osviceneho...a milosrdenstvi....a drobet inteligence (no nemuzu toho chtit tolik....tak zdar..... :lol: :wink:
scout
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Panda » úte 04. bře, 2008 23:49

scoute, ty už zase chlastáš co ? 8) :lol:
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » stř 05. bře, 2008 12:15

TOSA píše:tajné, proč tajné? http://www.meditace.com/gif.html

zde to jistě poznáš, když budeš mít dost trpělivosti na celý obrázek, jinak je to v tomto pořadí : A.DIamantstein, p.Mádl, R.Urban, O.Bažil a J. Kamrýt
Ten Kasik ale zestárnul! No nikdo nemládneme. Jinak co jako máte proti mistru Mádlovi, co vám furt vadí na buddhistickém mnichovi? Mě tam vadí snad jenom Havel,ale to nepatří do BU ale do politiky... Nechápu.
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 05. bře, 2008 12:22

pavela píše: Jinak co jako máte proti mistru Mádlovi, co vám furt vadí na buddhistickém mnichovi? .

Nevím....Ty tu teď někde vidíš nějaký osočování???Jen mne zajímal ten učitel....p.Mádl mi odpověděl.....pohoda.... :wink:
Jan Niesyt

".....Flying on wings of steel..... "
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Higen » stř 05. bře, 2008 14:30

Higen
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 03. srp, 2010 8:55

s odstupem času,po pár letech......

když jsem byl za p.Mádlem,zajímal se velmi o mou nemoc. Má(údajně) nějakého známého doktora,sliboval mi,že se zmíní.......že je schopen mi nějak pomoci. Semotamo jsem mu napsal(třeba přání k svátku,nebo přání do nového roku)......dostal jsem i odpověď,že na mne myslí a dá mi vědět.

Už je to ale nějakej čas a ani "polib mi prdel"........schválně to píšu pejorativně. Protože i tohle by mi bylo milejší......

p.Mádl,ač mi byl při osobním setkání velmi sympatický,se u mne tímto přístupem zařadil do kategorie "slibotechna".......osobně si docela zakládám na tom,že když něco někomu slíbím(a potvrdím podáním ruky),tak se snažím splnit - pokud to nejde,pošlu alespoň omluvu(což,myslím si,běžně dělám-přijde mi to naprosto normální-ne vždy může vše vyjít ,a poté považuji za slušnost toho,komu jsem něco slíbil-zaručoval se,informovat o tom,že to nějak nejde.......). Takhle se chová Chlap(dle mého).
Josefe,Vy pro mne chlap nejste !!!!! Hubou ještě nikdo nic nedokázal....... :(

Když jsem se bavil s jinýma klukama a chlapama odtud,pro některé nebyl problém říct : hele wole,přijeď,juknem na to....znám toho a toho,domluvím Ti to a to.......nebo : zkusím Ti pomoct sám.....(tady musím říct : díky Pájo(PM)) ......

Tož tak...považoval jsem za nutné to sem napsat,protože jsem v tomto threadu působil tak trochu jako "obhájce" pana Mádla.
Jsem o zkušenost bohatší a beru to pozitivně pro sebe. V osobě p.Mádla jsem se,v jistých aspektech,velmi zklamal. Víc nemám,co dodat.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 04. srp, 2010 8:34

pro blbečky :

Nesnažím se p.Mádla urazit,jen jsem prezentoval svůj názor a pohled na věc,po letech.
O našem rozhovoru( a tak vůbec) víte kulové!!!! Byli jsme u toho sami :!:

Máte-li však pocit,že jsem vám urazil mistra(nebo co jste se mi to snažili naznačit?).........mno,stejně,jako já ,se věnujete šermu. Pokud mne chcete nějak umravnit,v pořádku,neuhnu ani o kousek.
Buď za mnou můžete dojet do Jihlavy,nebo počkejte na setkání BU.cz......jsem vám k dispozici. Klidně je možno naše střetnutí i natočit.
Předpokládám,že cvičné zbraně budou stačit....... :?: :!:

Propříště klidně můžete veřejně,nemyslím si,že bych se měl zač stydět......a co vy???? :wink:
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NAIA » stř 04. srp, 2010 8:55

Copak Honzo? byl jsi napaden skrze SZ? :D
Martin Mikolášek, Olomouc
www.RBSD.cz
NAIA
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Picard » stř 04. srp, 2010 9:11

Ze by opet nejake vyhrozovani zlamanim noh nebo zabitim? :D
Picard
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Vrozkrokkop » stř 04. srp, 2010 10:16

Jendisi, nepotřebuješ sekundanta? :)
Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » stř 04. srp, 2010 10:38

V pohodě....a v klidu......nešlo to(alespoň doufám) ze strany p.Mádla......zbytek dořeším sám.
Jak jsem napsal....pokud chcete nějakou kompenzaci,jsem k dispozici..... :wink::twisted:
Vzhledem k tomu,že se věnujete boji se zbraní(pokud jste ze školy p.Mádla),žádnej problém 8)
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » stř 04. srp, 2010 11:21

Chce se mi napsat " na sekty pozor".
Ale lepší je ignorovat je. Oni si najdou snažší úlovek.
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Kódo na ČT

Příspěvekod mysmys » čtv 05. srp, 2010 16:36

Mne stacilo videt dokument Kódó na ČT a udělal jsem si názor.
Moc nechápu proč takovéto dokumenty vznikají.... asi PR nebo ja nevím.
mysmys
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » pát 06. srp, 2010 13:26

Honzo... já tě, myslím, znám a chápu (většinou), ale taky mi není moc jasné, proč zrovna toto jsi psal sem a neřešil to s p.Mádlem osobně, když už máš potřebu to říct.
Jendis píše:Josefe,Vy pro mne chlap nejste !!!!!

Uplně zbytečné.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » ned 08. srp, 2010 7:18

Včera večer jsem se dozvěděl jisté souvislosti,v jejichž kontextu vypadá můj příspěvek k p.Mádlovi jako hnusárna a výkřik do tmy(k tomu,co jsem psal).

Tudíž považuji za nutné se veřejně omluvit. Omlouvám se.
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

AHOJ JENDISI

Příspěvekod j_madl » úte 10. srp, 2010 22:10

AU... FAKT JENDISI, MAS PRAVDU. KAZDA VYMLUVA BY BYLA PITOMA. MOC MNE TO MRZI. NEJSEM SI JISTEJ, ZE JSEM SI TI RIKAL, ZE ZNAM DOKTORA, ALE TOU DOBOU JSEM SLYSEL NEJAKOU SKVELOU METODU, OD TE DOBY JI VYZKOUSEL JEDEN ZNAMY, ALE OBAVAM SE ON NEMEL VALNY USPECH, ASI JE TO HODNE INDIVIDUALNI... HROZNE JE, ZE JSEM ZAPOMNEL, O CO SLO, KDYZ MI REKL, ZE MU TO NEPOMOHLO...

ABY BYLO JASNO, BYL BYCH RAD, ABY VSECHNY TYHLE PINDY O VYHROZOVANI A PODOBNE PITOMOSTI, BYLY OKAMZITE OUT. NECHCI TAKOVE SRACKY SLYSET, ALE TO NENI VZKAZ PRO TEBE. OSOBNE NEDOVOLIM, ABY NECO TAKOVEHO JAKKOLIV PROBIHALO...

JENDISI, PROSIM OZVI SE MI. SAM JSEM MEL FAKT ... DIVNE OBDOBI...
RAD TE UVIDIM, PRIJED NA SEMINAR, BUDE TED NEKDY O VIKENDU V SRPNU... JESTLI MAS STEJNE CISLO, POSLAL JSEM TI SMS... OZVI SE... NEMOHL JSEM SI VZPOMENOUT NA HESLO, ALE BU MI JE DOCELA V POHODE POSLALO... TO JE PECKA... AHOJ. MRZI MNE, ZE JSME SE DOSTALI AZ DO FAZE, KDY MOJE ZMRAZENA KOMUNIKACE ZPUSOBILA, ZE JSI POCITIL (PRAVEM) TAKOVY POCIT NESPRAVEDLNOSTI.... PROSIM, ODPUST, OMLUVA JE NA MISTE ODE MNE. AHOJ... M
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

PROSBA

Příspěvekod j_madl » úte 10. srp, 2010 22:20

PRO VSECHNY PRATELE,

... JENDIS SE CITIL OPOMENUT PRAVEM... POKUD JSTE MU NEKDO NAPSAL, OPRAVDU SI NEPREJI ZADNE HADKY MEZI VAMI A JENDISEM, JENDIS JE FAJN A FER CLOVEK A K TOMU CO NAPSAL, JEJ VEDL POCIT ZKLAMANI A JA MU BUDU VDECNY, KDYZ MI DA MOZNOST TENHLE POCIT ZVRATIT... CHYBU JSEM UDELAL JA, BEZ OHLEDU NA TO, ZE JSEM TREBA NEMOHL... TU CHVILI BYCH NASEL VZDY. PROSTE JSEM HO ZASKLIL. NEJSEM NA TO HRDY.

... KDYBY SE TO STALO VAM, NEKTEREMU Z MYCH PRATEL, TAKE BYSTE CITILI HORKOST...TAK, JAK JI CITIM JA, KDYZ SE NEKDO NA MNE VYKASLE.... DEKUJU A KOUKEJTE CVICIT.... AHOJ M.
j_madl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Jendis » stř 11. srp, 2010 8:06

Vyřešeno,domluveno a tak.....prostě všechno v pohodě 8)

4 p.Mádl - ještě zajdeme na čaj a pokecáme :)
Jan Niesyt

Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na japonská bojová umění a sporty...