Jian píše:
To co jsem napsal ohledne svoji rodiny bylo ciste kvuli tomu, aby bylo jasne ze jen tak neteoretizuji. O nic vic neslo. Proste nastala i v mem vlastnim zivote situace, kdy jsem se necekane musel rozhodovat mezi dalsim pokracovanim studii ve sve alma mater a navratem domu. Pokud by ses me v te dobe zeptal co ja sam chci, tak bez diskuse jednoznacne zustat na skole - vzato kolem a kolem jsem jen malo veci v zivote chtel vic. Takze jsem se tedy bud mohl zachovat sobecky, zapomenout kdo mi driv posilal penize na kolej, jidlo etc., nechat pribuzne at si tu delaji co sami chteji a stara se o ne nekdo jiny (ja prece chtel dal studovat a zustat tam kde jsem byl, strasne me to tam bavilo a ver tomu, ze zpusoby - jak pise PM - jsem hledal dnem i noci) a nebo se vratit.
Nerad se vmešuju do těhle diskuzí, ale tak pro informaci:
Z toho co si psal před tím, tak jsem nějak pochopil, že tu vejšku máš, z čehoš plyne, že i přez problémy v rodině, které samozřejmně mají přednost, si našel způsob jak tu vejšku dodělat (dosáhnout toho, co jsi chtěl).
Jinak, pokud ne, tak i když vejšku musíš z nějakýho důvodu opustit, vždycky se najde možnost, jak ji udělat dálkově, třeba až se zlepší problém, kvuli kterýmu člověk vejšku opustí.
Stejně tak je to i se vším ostatním, v tomhle případě BU.
V tom vidím to: Kdo chce hledá způsoby!
Jinak tu citaci jsem uved jen jako příklad, neber to prosím, jako útok na tebe.
K tématu:
Já osobně bydlím jen s přítelkiní, dělám vejšku a o vejkendech chodím po brigádách abych to nějak utáh a vždycky si dokážu sehnat peníze a čas na to, co chci, potřebuju, na koníčky, zájmy.