Sennin píše:u Iai-Jutsu a Iai-Dó jde o pana Ilju Házu. !
Ahoj, kdo je Ilja Háza?
(Jenom mě to zajímá, trochu se v tomto oboru pohybuju a tohle jméno neznám, nechci se tu s nikým hádat)
Moderátor: pm
player píše:Jiri: Me by docela zajimalo,jakym zpusobem si predstavujete tu konfrontaci napr. prave se Senninem?Nejaka pravidla?Paklize ano,nejednalo by se o plnohodnotnou demonstraci Senninova pristupou k boji na ulici,o tom sem presvedcen,nebo se pletu,Sennine?
Pokud by se jednalo o boj bez pravidel,bylo by to podle me dost nebezpecne.K zamysleni se nad tim me dohani prave nabidka k plnokaontaktnimu "spsrringu",nejen ve vasich pripadech,ale i v mem.
Dohodnout totiz "bitku" v plnem slova smyslu je podle me za hranice nasich moznosti,musela by to zorganizovat podle me nejaka agentura,ktera by se postrala i o to,aby v pripade ujmy na zdravi nebyl dotycny utocnik jakkoli zakonem "penalizovan".Jinymi slovy,vytvorit vhodnou legislativu,ktera nehrozi v pripade bitky v nejake telocvicne za pritomnosti par "cumilu",kteri sice prokazi,ze se dotycni souperi dohodli,ze jdou do toho na "vlastni triko",ale nedej boze,kdyby nekdo rekneme "nestastnou nahodou" prisel o zivot.Napada vas nekoho,jak by se tato krajni moznost resila pote?![]()
![]()
Pak je tu mozonost treti,ze se dotycni dohodnout na jistem miste jen mezi sebou,beze svedku a tam si to "odbijou".Ovsem i v tomto pripade nejde vyloucit naslednou potencialni problematicnost se zakonem.Ba mozna by se dalo rici,ze by to bylo horsi,nez v pripade druhem![]()
Tak ted babo rad
Sennin píše:Pro pana Jiřího:
Nevím v čem měl Pucmaz pravdu - ale myslím, že jsem Vám dodal dostatek informací!
Konfrontace nevyhledávám, ale jsem ochoten a schopen se ubránit napadení!!!
Jsem připravený kdykoliv, třeba teď hned - můžete za mnou přijet do práce, hupsneme do strojovny objektu - je zde klid, nikdo nás nebude rušit! Sanitku zavolají moji podřízení![]()
SAMOZŘEJMĚ BEZ PRAVIDEL!!! A samozřejmě beze svědků!!! Před tím mi ale podepíšete prohlášení, že jdete do všeho dobrovolně a že mne nebudete žalovat nebo po mě vymáhat jakoukoliv satisfakci za újmu!!! Toto Vám samozřejmě podepíšu i já!!!
Picard píše:Sennin píše:u Iai-Jutsu a Iai-Dó jde o pana Ilju Házu. !
Ahoj, kdo je Ilja Háza?
(Jenom mě to zajímá, trochu se v tomto oboru pohybuju a tohle jméno neznám, nechci se tu s nikým hádat)
patrik píše:připojuju se k otázce...
Patrik
Sennin píše:jiri píše:Sennin píše:Pro pana Jiřího:
Nevím v čem měl Pucmaz pravdu - ale myslím, že jsem Vám dodal dostatek informací!
Konfrontace nevyhledávám, ale jsem ochoten a schopen se ubránit napadení!!!
Jsem připravený kdykoliv, třeba teď hned - můžete za mnou přijet do práce, hupsneme do strojovny objektu - je zde klid, nikdo nás nebude rušit! Sanitku zavolají moji podřízení![]()
SAMOZŘEJMĚ BEZ PRAVIDEL!!! A samozřejmě beze svědků!!! Před tím mi ale podepíšete prohlášení, že jdete do všeho dobrovolně a že mne nebudete žalovat nebo po mě vymáhat jakoukoliv satisfakci za újmu!!! Toto Vám samozřejmě podepíšu i já!!!
pane Sennine,
informace jste dodal az po mem odepsani (viz citace v me odpovedi kde zaver Vasi dodatecne upravy chybi!).
Jste pripraveny kdykoliv ?Jste k smichu! Me by stacilo kdyby jste byl pripraven na den a misto na kterem bysme se shodli! Vase odpoved me ukazuje ze jste obycejny tluchuba , opisujici clanky jinych , ale neschopny se postavit za to co po internetu roztrusujete. Proc beze svedku ? Proc nekde ve strojovne ? Ja jsem pripraven jak jsem rekl v nejake neutralnni skole, pred svedky, podepisu Vam i ten Vas papir (jste smesny) , chci aby vse bylo maximalne transparentni , tak jako Vase rozumy a komentare zde .
Pokud odepisete zase podobnym stylem , nebudu vam jiz odepisovat zpet , protoze tim se ukaze to Vase Jeet Kune Do v cele nadhere.
Jiri
Nevím, kdo je tady k smíchu...jestli já nebo Vy. Co je Vám směšného na tom, že jsem připravený kdykoliv??? Klidně Vám popíšu i kudy chodím na metro do práce, aby jste mě mohl napadnout - říkám NAPADNOUT, abych Vám dokázal, co je smyslem reálného boje!!! Nebo Vy se snad musíte při napadení, při útoku nějak rozcvičovat nebo se jakkoliv připravovate??? Potom jste mi k smíchu Vy!
K čenu potřebujete svědky??? Přece potom můžeme popsat průběh "konfrontace" zde na tomto webu???
Já svědky nechci a mám proto své důvody - vyplývajících z citace Trestního zákona!!!
Odpovídat nemusíte - protože jste mi svými příspěvky dokázal Vaši naivitu a nevyzrálost...
Řeknu to zde nyní stručně a srozumitelně:
NESERTE SE DO MĚ, JÁ SE DO VÁS TAKY NESERU! CVIČTE SI SVŮJ ©OTOKAN - JE TO VA©E CESTA! JÁ JSEM ZVYKLÝ NA REALITU, NE NA TANEČKY KOLEM! POKUD NEROZUMÍTE BOJI A BOJOVÁNÍ, TAK RADĚJI ANI NEOTVÍREJTE TENTO WEB!
Zdravím Vás a přeji Vám mnoho sportovních úspěchů!
PS. nikde jsem netvrdil že mám nějaké "moje Jeet Kune Do", nevynalezl jsem žádný styl, nejsem mistrem ničeho a nikoho, ale prožil jsem a přežil jsem si svoje!
Děkuji, ale já jsem tady za obránce tradičního, takže já netvrdím··ze jste se nemohl naučit bojovat pomocí kata, spíš naopak, jenom aby nebyl omyl!!!Jiri píše:pavela píše:Vážný JIří, můžete nám prozradit, co děláte za tradiční styl? Děkuji
Vazeny pane Pavelo,
to samozrejme mohu , je to Shotokan Karate, hodne kata, takze jsem se nemohl naucit bojovat.
Jiri
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků