Suhlasim s PM,ale aby to nevyznelo ze sa mu pcham do analu,este pred polrokom ked mi hovoril o zmene stravy a bol silne proti pripravkom ,tak som v duchu poslal do prdele
..ale,kedze rad testujem veci na sebe,zistil som a zistujem par veci, clovek moze zrat kvanta preparatov ale pokial zerie sracky ktore mu rozhodia PH a acidobazicku rovnovahu,zatazia mu travenie 3 krat do dna tak,ze traviace enzymy ktore su velmi dolezite na cistenie tela,na rozbijanie bielkovinovych zhlukov atd a tie pouziva permanentne len na travenie svinstiev,ze kazda bunka tela je zatoxikovana a zakyslena,ze pecen a oblicky permanentne nestiha cisit sracky a telo v ochrane pred neskolabovanim zacina to svinstvo ukladat do telesneho tuku,niet sa co cudovat ze preparaty proste nestihaju fungovat..
..ina vec je ta ze umele preparaty maju mensiu vyuzitelsnost ako ked su mineraly,vitaminy,fytochemikalia naviazane v prirodnej forme,v ovoci,zelenine,plodoch atd.
..no a zatial mi tak vychadza,podla knihy Dr. Teperweina- Pryc s kyselosti, ze chlapik asi na to "kapl" a pozorujem na sebe,ze ked som vylucil alebo silne obmedzil kyselinotvorne jedla,tak ozaj citim na sebe rychle vysledky co sa tyka zdravia..a obcas ked sa prezeriem sraciek,citim sa presne na picu ako kedysi,otraveny,zakysleny,bez energie,chyta sa ma kazda chripka,zaha ma pali jak svina,presne to o com rozprava ten Dr. Tepperwein..ono najvacsie svinstvo je biela muka,margariny a cukor ktore su vsade dneska,tieto 3 sracky este pred 100 rokmi nikto nekonzumoval,nie sme to geneticky nastaveni a problemy sa nadherne ukazuju..
..po dalsie,cital som studiu jedneho MuDr. o katastrofalnom nedostatku mineralov a stopovych prvkoch v prirodnej organickej forme v dnesnej civilizacii..dneska ludia sa zaklinaju kdejakymi vitaminmi a pritom vitaminy su z jeho pohladu nie tak podstatne ako mineraly v prirodzenej forme a pokial je ich malo,treba dodat vo forme chelatov alebo koloidov..
..dalsii problem je katastrofalny nedostatok nenasytenych mastnych kyselin a prebytok nasytenych..
..no a na tie posrane mineraly a 3omega kyseliny ,by stacilo keby ludia si sypli aspon zo 3 lyzice lanovych semien s lanovym olejom do jogurtu..ich kosti,slachy,tkaniva by sa im velmi podakovali..aspon keby tie prasce urobili to,ale kedze niekto zerie chleba so salamov z pomletych "potkanich penisov"

a zapije to mrtvym tetrapak mliekom,tak sa necuduje ze je v <>
..ako som spominal minule,prezentujem tu veci ktore som vyskusal a skusam na sebe stale,ziadne teorie...nebolia a nekrvacaju mi dasna,mozem sa po rokoch s prepacim normalne vylozit,nemam po defekacii rozbity anus,ako buzerant po preflamovanej analnej noci, nie som zahlieneny jak stary dedo,nie som tak casto unaveny,ze mi nestacil niekedy ani 10 hodinovy spanok, zlepsuje sa travenie zaludka a sfukuje mi pomaly "kotol" kt. som si vypestoval,proste sa citim kurwa lepsie..
..ako nehovorim,ze si obcas neprezeriem gulasom atd ale potom doma sypem okamzite traviace enzymy,lebo som v prdeli a prestava mi travit a nemam chut sa ani pohnut ani zit,ale viem ze som si to sposobil sam a nestazujem sa..
..dufam ze som vas nenudil priatelia

"If you want to learn how to fight, you must practice fighting against someone who is fighting back"