Gino píše:Makoto, mě to nemusíš obhajovat. Choď a běhej si samozřejmě v čem chceš. Já k tomu důvěru ale nemám (jak moc je to chození "bosky", když to stejně má nějakou podrážku, která musí mít určitou tuhost a podobně, aby byla chůže/běh bezpečná) a tak si pořídím raději běžeckou obuv typu "boty"
EDIT: i když musím uznat, že vypadají pěkně... ani bych nevěřil, že to napíšu, protože většinou nejsou moc příznivcem extravagance
toddb píše:Věnujete se někdo sprintům jako speciální součásti přípravy na kickbox/thaibox, vlastně jakejkoliv BU/BS? Cca dvakrát týdně běhám, nic moc dálky, teď po zimě max. 5 km, spíš mín, a rád bych jako ozvláštnění přibral sprinty.
Jendis píše:...zkusil jsem se proběhnout......po cca 6-ti kilácích jsem se poblil...
ukropcany píše:...šprinty sú dobré na budovanie laktátového zvyku, ktorý sa nedá inak rozvinúť. Šprintovať ale musíš totálne naplno (danú dobu) a musí po ňom nasledovať niekoľkodňová (!!!) regenerácia = pomalé, ľahké tréningy. Potom si schopný ten zvyk vybudovať. Ak by si robil furt iba intervaly, tak sa spáliš a si v prdeli... na tréningu to výdam dennodenne...Šprinty a lapy ráno, sparingy večer, na druhý deň to isté a furt to isté... a potom ide do zápasu a v 2. kole je hotový...
ukropcany píše:Behaj menej času a nie tak často, nohy si musia zvyknúť. Nezvyšuj dávky skôr ako po dvoch týždňoch. Nemusíš sa ponáhľať...![]()
178/91
cudles píše:...se tu píše že běhat se má tak aby byl člověk schopnej při tom mluvit?...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků