[b]WT WT WT WT !!![/b]

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod Jendis » ned 11. dub, 2004 9:24

A ještě s ním cvičíš???? 8O :roll:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » ned 11. dub, 2004 9:57

On se ti svěřil a ty to o něm potom za jeho zády rozkecáváš? :-( Hmmm, tak to je hezký... tedy, pokud se nevytahoval... to by byla jiná.
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

WT neboli Kung.fu- Wing Tsun

Příspěvekod Anonymní » pon 18. říj, 2004 20:59

:oops:
pitomci co se nam smejete,pomlouvate jedny s nelepsich Wt mistru u nas.Az budete mit poneti o cem toto je tak mi dejte vedet Blbci.Zkuzte prijit na trenik a polovina vas to nezvladne
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: upřesnění

Příspěvekod Anonymní » pon 18. říj, 2004 21:03

náhodný chodec píše:
norm píše:že by wing chun měl i escrimu, tonfu a tak???? :o 8O[
/quote]

V EWTO se k výuce WT ještě přiřiřazuje výuka systému ESCRIMA.Je zcela dobrovolná.Je zde chápána jako koncept boje chladnými zbraněmi než jako tradiční systém.Její principy jsou aplikovatelné na většinu chladných zbraní.To snad vysvětluje různé zbraně v rukou instruktorů.

Přeji hodně síly na Vaší cestě a těším se na shledanou s Vámi
potože věřím že jdeme všichni stejným směrem.

p.s: Jestli tam budete dřív počkejte na mě. :lol:

dik ja tam jsem jiz dva roky a je to faj,aspon ty nesoudis....
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ondra » úte 19. říj, 2004 5:24

hmmm dobrá reklama na klub.... když pominu fakt, jestli pro mě WT je, nebo není... tak nechápu proč nadávají potencionální zájemcům o studium do blbců a kreténů? kdybych si měl vybrat už z písemnýho projevu, tak před zmíněnou školou nepřejdu ani po chodníku, protože učitel, kterej si neváží svýho žáka a naopak pro mě neni učitel... a kecy typu: "přijdte určitě to nezvládnete"... na ty odpovídat nebudu. Tady kecy nemaj cenu tady je každej silnej a neporazitelnej. připadá mi to jako IQ toho kluka co psal: "...Je mi 17, hraju Airsoft a řikaj mi Rambo..." to jsou kecy. Je zajímavý že sem píše hodně instruktorů BU (at už jakýhokoliv stylu) ale tohle si nikdo nedovolil. :evil:
Ondra
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod loser » úte 19. říj, 2004 10:01

Nepoznam escrimu ale ten zahnuty noz (kikra) je noz z nepalu a nezda sa mi ze by patril do escrima. Alebo sa mylim?
loser
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod kurt78 » úte 19. říj, 2004 10:17

krasny priklad ako zo zaujimaveho, jednoducheho, ucinneho a aj relativne velmi ucinneho systemu pre ulicu, urobit saskaren aby s toho bolo co najviac prachov....

:(
ps. marketingovy pracovnici od najvecsich spolocnosti by sa tu mohli inspirovat, ako na vec
kurt78
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Miro » úte 19. říj, 2004 10:39

Nechcem kritizovat, ze ano, su to hezke fotecky, ale vsimol si vobec niekto, ze na tych fotkach v bojovych postojoch so zbranami ani jeden z nich nevie drzat zbran spravnym sposobom? Vidi to niekto? Noziari BenGuri a Onion ci ostatni kendisti atd., vidite to?

Miro
Miro
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 19. říj, 2004 11:02

loser píše:Nepoznam escrimu ale ten zahnuty noz (kikra) je noz z nepalu a nezda sa mi ze by patril do escrima. Alebo sa mylim?

Ten nůž se jmenuje kukri :wink: A domnívám se,že ESCRIMU můžeš dělat s jakýmkoli nožem.....nůž je jen nástroj :wink: 8) Nebo se pletu?
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 19. říj, 2004 11:03

Miro píše:Nechcem kritizovat, ze ano, su to hezke fotecky, ale vsimol si vobec niekto, ze na tych fotkach v bojovych postojoch so zbranami ani jeden z nich nevie drzat zbran spravnym sposobom? Vidi to niekto? Noziari BenGuri a Onion ci ostatni kendisti atd., vidite to?

Miro

Já si netroufám to hodnotit......
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod irzounek » úte 19. říj, 2004 11:15

Miro píše:Nechcem kritizovat, ze ano, su to hezke fotecky, ale vsimol si vobec niekto, ze na tych fotkach v bojovych postojoch so zbranami ani jeden z nich nevie drzat zbran spravnym sposobom? Vidi to niekto? Noziari BenGuri a Onion ci ostatni kendisti atd., vidite to?

Miro

:lol:
Ivan Rzounek

Ivan Rzounek's WingChunKuen Research
www.wing-chun.cz
Facebook - https://www.facebook.com/ivanrzounekwingchun
irzounek
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod loser » úte 19. říj, 2004 11:25

Jendis píše:
loser píše:Nepoznam escrimu ale ten zahnuty noz (kikra) je noz z nepalu a nezda sa mi ze by patril do escrima. Alebo sa mylim?

Ten nůž se jmenuje kukri :wink: A domnívám se,že ESCRIMU můžeš dělat s jakýmkoli nožem.....nůž je jen nástroj :wink: 8) Nebo se pletu?

Ok , uz som to nasiel : noz sa vola Khukuri (http://www.himalayan-imports.com/khuk1.html). Podla mna nie je noz ako noz. Khukuri je uplne atypicky noz. ak si ho drzal v ruke tak vies o com hovorim.
loser
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Anonymní » úte 19. říj, 2004 14:03

tak týhle party bych se teda lek :D spíš je to jak parta hic
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jendis » úte 19. říj, 2004 17:38

loser píše:
Jendis píše:

Ok , uz som to nasiel : noz sa vola Khukuri (http://www.himalayan-imports.com/khuk1.html). Podla mna nie je noz ako noz. Khukuri je uplne atypicky noz. ak si ho drzal v ruke tak vies o com hovorim.

Všeobecně je tu rozšířený název Khukri(kukri).
Já ho držel v ruce :wink: Vím,o čem mluvíš...ale já to beru tak,že je to jen nástroj......a při srovnání třeba s krátkým mečem(gladius),WCH mečem...nebo mačetou se zase až tak moc neliší.Atypický je pouze zahnutím čepele,ale zrovna v tomto případě je to spíše plus.....ale Escrimu nedělám,takže je možné,že se na ní nehodí.....spíše si ale fakt myslím,že je to jedno.
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Fireball » úte 19. říj, 2004 21:11

Zdar.

No fotka je fotka, ale ja som videl videokazetu a musím žiaľ povedať že ich práca s jednoručným a s jeden a polručným mečom je úplný paškvil. Vôbec nepochopili že meč nie je palica. Realita použitia úplne mizivá. Timing už ani náhodou.

Neviem o čo im ide, ale ak o biznis tak toto im už dnes hádam neprejde.

Pat
Fireball
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Virgee » stř 20. říj, 2004 20:51

Tak tohle je ten slavnej Jedlička?
®ivot je boj /// http://virgee.wz.cz/
Virgee
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » čtv 21. říj, 2004 6:48

...nič v zlom, no ten ich vedúci, hádam že je to onen Jedlička, mi hrozne pripomína svojho času slávneho RH (však, Roman?) a v SR svojho času slávneho PF (však, Peter?)...no offence... :lol:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 21. říj, 2004 11:29

Když si pročtete všechny starší příspěvky v tomto topicu, zjistíte, že nikdo vlastně neví neví proč se mu WT nelíbí nebo proč někomu připadá Jedlička jako Hladík. Patrně tito lidé vychází z obecné nálady na tomto fóru, WT se prostě nenosí. Jesli se to nezměnilo, tak každé úterý a čtvrtek od sedmi hodin mají případní zájemci, ale i lidé, kteří se chtějí podívat buď na WT a dozvědět se něco o škole B. Jedličky nebo se přesvědčit o jeho kvalitách, možnost navštívit školu ve Strašnicích. (Asi bude lepší nejprve zavolat, nejsem si tím termínem jistý). Nikdo vás nezve na "přátelský sparing" ani na "čaj" (směšné výhružky, které se tu objevů od pár "si-fu"), prostě se přijďte podívat, ať nemusíte říkat, že "před jejich školou bych nešel ani po chodníků, ale vůbec je neznám, jen mám ten pocit, že jsou špatní". Proč vůbec přispíváte takové plky? Co všechno se dá "odhalit" z několika fotografií??, Sherlock Holmes by si před Vámi připadal jako detektivní zelenáč.

Jen doplňek pro "znalce zbraně kikri" :wink: . Escrima, má jako styl boje se zbraní široké využití s různými typy zbraní. Dokonce se každoročně pořádají turnaje, kam jsou zváni i jiné styly. Nevím jak to je tento rok, ale pokud má někdo zájem, s B. Jedličkou se dá domluvit na všem.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Senior » čtv 21. říj, 2004 12:42

Tak....a teď jsem zvědav kdo první jasnozřivě obviní Davida že je sám Jedlička nebo jeho člověk.....

Zdraví Vás Senior.
Senior
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Sennin » čtv 21. říj, 2004 13:03

:) Já tedy ne...chci si jen vlasy umýt a jít...wash & go :wink:
Marek Pszczolka
Jeet Kune Do CZ
http://www.jeetkunedo.cz/
Sennin
mistr diskutér
mistr diskutér