utoky na ulici aneb co vse se se deje

krev, pot, slzy a adrenalin - na ulici neplatí fair play!

Příspěvekod pe25tr » čtv 15. bře, 2012 10:33

will píše:... a už byly i případy, kdy v Praze v MHD par lidí utloukli k smrti.

???
pe25tr
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Vrozkrokkop » pon 09. dub, 2012 18:55

Nejprve pokácím strom, zapálím dům a zabiju ženu
Vrozkrokkop
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod salamovic » pon 09. dub, 2012 19:49

salamovic
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod will » úte 17. dub, 2012 14:33

will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » úte 17. dub, 2012 14:50

will píše:http://www.novinky.cz/krimi/264983-romum-slo-jen-o-agresi-nevzali-penize-ani-mobil-rika-matka-zbiteho-hocha.html

http://www.novinky.cz/krimi/265074-v-br ... rvacu.html

Že by "věci" začali nazývat prvými jmény :wink:

Nevěř tomu...
BTW nakonec to zatčení těch ortodoxních náglů v Hodoníně nebyl zas tak dobrej nápad. Teď se nebudou mít čeho bát :?
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » úte 17. dub, 2012 15:37

No vzhledem k tomu zranění bych tam viděl o hodně vyšší trestní sazbu a důkladně izolovat alespoň na 20 let, ještě, že měl kluk u sebe mobila, jinak už by tady nemusel bejt. Stejně vydržel dost, je vidět, že mu ten kick-box dal nějakou tu otužilost. Ne, že bych to chtěl přivolávat, ale stát se to mě, vzhledem k přesile bych se snažil vzít alespoň jednoho sebou :twisted: .
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » úte 17. dub, 2012 16:45

NOKT: tohle fakt nepobiram - jak nebudou se mit koho bat? Presne tohle je rasismus - tzn proc by se meli bat vsichni romove (mezi kterymi je slusnych lidi opravdu hodne) - nemeli by se spis bat jen ti kriminalnici? Chapes ze presne tohle slucovani v historii odneslo uz hodne narodu (uz zmineni cikani, zide atd)? Jsem pro tvrde potrestani tech, co tohle zverstvo provedli - to je dilo opravdu primitivnich nelidi , ale tez jsem kategoricky proti k vykrikum a postojum odsuzujici celou "rasu" - jsem presvedcen, ze za tyto dnesni rasisticke nalady velkou merou muzou massmedia ktera sama do sveta vypousti protiromsky ladene a zjednodusujici clanky...
Jiří Vávra

"Dosáhl jsem všeho. Mám doma televizi i ženu. A obojí funguje."
Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » úte 17. dub, 2012 17:37

Dalt píše:NOKT: tohle fakt nepobiram - jak nebudou se mit koho bat? Presne tohle je rasismus - tzn proc by se meli bat vsichni romove (mezi kterymi je slusnych lidi opravdu hodne) - nemeli by se spis bat jen ti kriminalnici? Chapes ze presne tohle slucovani v historii odneslo uz hodne narodu (uz zmineni cikani, zide atd)? Jsem pro tvrde potrestani tech, co tohle zverstvo provedli - to je dilo opravdu primitivnich nelidi , ale tez jsem kategoricky proti k vykrikum a postojum odsuzujici celou "rasu" - jsem presvedcen, ze za tyto dnesni rasisticke nalady velkou merou muzou massmedia ktera sama do sveta vypousti protiromsky ladene a zjednodusujici clanky...

Pozor já neodsuzuji všechny. Žiju v Břeclavským kraji a vím, že právě Břeclav a Hodonín je hodně problematická oblast co se do soužití týče. Popravdě nevěřím, že budou útočníci adekvátně potrestáni a už vůbec nevěřím, že se to v téhle oblasti nebude opakovat... Sorry, české justici zkrátka nevěřím, tak nevěřím, že by z toho mělo být nějaké veřejné lynčování, ale řekni mi. Co problematický rom bude respektovat, když ne zákon?
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » úte 17. dub, 2012 17:47

V tom s tebou souhlasim - at je clovek cernej, bilej nebo zelenej tak za podobny zverstvo by mel bejt radne potrestanej - to jestli nase justice funguje ci ne je uz jina vec...
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » úte 17. dub, 2012 18:41

Jo je to problém justice a hlavně vězeňství, takovýmhle šmejdům bych zrušil fešácký kriminály a do kamenolomu s nima, nebudeš pracovat poloviční dávky žrádla, atd., oni by si to hodili časem sami, čímž by téhle společnosti udělali akorát dobrou službu, aspoň jednou v životě :wink:
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod krystofjutsu » úte 17. dub, 2012 18:56

will píše:Jo je to problém justice a hlavně vězeňství, takovýmhle šmejdům bych zrušil fešácký kriminály a do kamenolomu s nima, nebudeš pracovat poloviční dávky žrádla, atd., oni by si to hodili časem sami, čímž by téhle společnosti udělali akorát dobrou službu, aspoň jednou v životě :wink:

100% souhlas.
krystofjutsu
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » úte 17. dub, 2012 20:22

Dalt píše:NOKT: tohle fakt nepobiram - jak nebudou se mit koho bat? Presne tohle je rasismus - tzn proc by se meli bat vsichni romove (mezi kterymi je slusnych lidi opravdu hodne) - nemeli by se spis bat jen ti kriminalnici? Chapes ze presne tohle slucovani v historii odneslo uz hodne narodu (uz zmineni cikani, zide atd)? Jsem pro tvrde potrestani tech, co tohle zverstvo provedli - to je dilo opravdu primitivnich nelidi , ale tez jsem kategoricky proti k vykrikum a postojum odsuzujici celou "rasu" - jsem presvedcen, ze za tyto dnesni rasisticke nalady velkou merou muzou massmedia ktera sama do sveta vypousti protiromsky ladene a zjednodusujici clanky...

Asi jsem rasista. :( Akorat nejak si nejsem jist, ze za ty protiromske nalady mohou massmedia, kdyz kazdy koho znam ma s romy vlastni zkusenosti a vetsinou i nejake sramy. A podotykam, ze to nejsou nacci. Ale jak rikas, at se niceho neboji a dal napadaji matky s detmi na detskych hristich, nuti kluky k sexualnim praktikam a pak je skoro zabiji, vymlacuji o silvestru podniky, kde se slusni lide bavi, aniz by je nejak napadali, atd. At zije humanismus naruby. Dalte, vem si je k sobe dom a pak dej vedet, jak dlouho jsi to s nima vydrzel.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » úte 17. dub, 2012 20:46

BizonCZ: nedelej ze me (a potazmo i ze sebe) blbce - to co jsi napsal je naprosto demagogicka reakce na muj prizpevek - nikde jsem nepsal, ze by se mi libil stav, kdy kriminalnici (a je jedno jestli cerni ci bili) napadaji beztrestne ostatni lidi - meritem myho prispevku bylo docela neco jinyho - tzn doporucuju aby sis ho precetl jeste jednou...

ps.: cikanu znam pomerne dost (pracuju s nima) a ano nekteri z tohohle etnika jsou i moji kamaradi (btw velkou merou k temto kamaradstvim prispiva i fakt, ze su boxer...) :wink:
Naposledy upravil Dalt dne úte 17. dub, 2012 22:48, celkově upraveno 1
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » úte 17. dub, 2012 21:00

Dalt píše:ps.: cikanu znam pomerne dost (pracuju s nima) a ano nekteri z tohohle etnika jsou i moji kamaradi (btw velkou merou k temto kamaradstvim prispiva i fakt, ze su boxer...) :wink:

Jsem rad, ze jsi si odpovedel sam.

A nevadi mi, ze sebe delat blbce. Delam to casto.

Jinak kazdej je zachrancem sveta a pratel vsech, dokud se nestane neco jeho blizkym. Pak se vse rychle obraci.

Nechame toho. Stejne to nikam nepovede.

Slunce v dusi a mir celemu svetu.
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Dalt » úte 17. dub, 2012 22:42

Jinak kazdej je zachrancem sveta a pratel vsech, dokud se nestane neco jeho blizkym. Pak se vse rychle obraci.

souhlasim - ale osobne by me v takovem pripade prislo absurdni obvinovat cely etnikum (samozrejme ze nenavist by tam byla...ale myslim ze ke konkretnim jedincum...)
Jiří Vávra

Willie Pep
Dalt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 18. dub, 2012 6:43

Dalt: No neviem ze by masmedia propagovali rasisticke nalady.
Kua asi pozeras nejake ine programy ako ostatni, ved tu u nas je prave rom (aj tak to bude vzdy len cigan, "vznesenejsie" pomenovanie z nikoho automaticky slusnejsieho nespravi) chraneny druh. Ved to je stale - dajme chudacikom, nic nemaju, postavme im byty zadarmo, dajme im davky len tak za nic a automaticky .... ...a potom sa nedivme, ze tie vychcane svine nechcu pracovat, ked u nich pestujeme taketo navyky...

A nedajboze spravit chudakovi cigankovi nejake bobenko - ved to je rasizmus!!!!
Ked zabije niekoho cigan - preco to nie rasizmus? Nie je to to iste?
A najviac mudruju a rozne kecy o interakcii a "vseobjimajucej laske" maju ludia, ktori cigana videli v casopise, alebo telke, alebo tvoria rozne socialne programy za kompom. Alebo mudrlanti z EU - nech si idu na zvyhodneny tyzdnovy pobyt pod Spis :twisted: , niet nad osobnu skusenost :evil:
Tymto som nic nemyslel proti Tebe Dalt (ako boxer si moja krvna skupina :wink: ), ak aj s nimi robis v terene - prajem vytrvalost a dobre nervy - respekt.
Jy ba som s nimi nerobil, ale to je tym ze mam uplne ine skusenosti a zazitky s nimi.

Tot fsio, len prosim z nich nerob utlacanych, v SR (neviem ako v CR) sa maju ako prasce v zite, oni to vedia a z nas "gadzov" sa len smeju!!!!
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 18. dub, 2012 8:37

No hlavně Dalt je přehnaně aktivní. NOKT totiž v tom svém původním příspěvku rozhodně nenapsal NIC o celém etniku, nebo celé rase. Napsal prostě jen "teď se nebudou mít čeho bát" - já to chápu tak, že myslel ty parchanty, kteří to tomu chlapci udělali. A ti by se bát jednoznačně měli!! Každý, kdo chce někomu ublížit, by se měl bát odplaty!!
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod will » stř 18. dub, 2012 9:13

Přesně, tak ono je totiž jedno, kdo ty šmejdy dostane jestli to budou náckové, fotr toho kluka nebo nějaká domobrana, hlavně, aby to už bylo :evil:

for. Dalt

No já nevím co si představuješ pod pojmem kamarádství, já tedy považuju za kamaráda toho ke komu mám takový vztah, že se třeba navštěvujem, jezdíme i s rodinami spolu na dovolenou, slavíme spolu narozeniny, atd., jestli ty máš takové kamarády z romského etnika, tak klobouk dolů. Já si spíš myslím, že to žádní kamarádi nejsou, spíše bych to viděl, že to jsou pouze známí a kolegové z práce, ale třeba se mýlím. Jinak souhlasím s tebou, že za tento útok nelze odsoudit celé etnikum, ale o tom to si myslím své a ve většině případů souhlasím z většinou příspěvků ostatních. Jinak dobrou reklamu tomuto etniku udělali v celé evropě sami jejich příslušníci po otevření hranic, kdy v poslední době s nimi zatočili akorát Francozi, kteří je poslali hezky domů, ať existuje volný pohyb osob nebo ne a věřím tomu, že s nimi zatočí i ostatní státy, protože každý pohár jednou přeteče.
will
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod BizonCZ_hele_admin » stř 18. dub, 2012 9:15

Gino píše:................ Každý, kdo chce někomu ublížit, by se měl bát odplaty!!

Amen. :)
BizonCZ_hele_admin
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod NOKT » stř 18. dub, 2012 9:31

Gino píše:No hlavně Dalt je přehnaně aktivní. NOKT totiž v tom svém původním příspěvku rozhodně nenapsal NIC o celém etniku, nebo celé rase. Napsal prostě jen "teď se nebudou mít čeho bát" - já to chápu tak, že myslel ty parchanty, kteří to tomu chlapci udělali. A ti by se bát jednoznačně měli!! Každý, kdo chce někomu ublížit, by se měl bát odplaty!!

Nejde ani tak o odplatu jako zachovat rovnováhu a vědět, že moje činy ponesou následky. Tzn. vezmu borcovi ledvinu / znásilním děvče (http://www.novinky.cz/krimi/265050-zfetovany-mladik-v-brne-znasilnil-mladou-divku-dostal-devet-let.html) tak nemůžu být bez postihu!
NOKT
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...