will píše:... a už byly i případy, kdy v Praze v MHD par lidí utloukli k smrti.
???
will píše:http://www.novinky.cz/krimi/264983-romum-slo-jen-o-agresi-nevzali-penize-ani-mobil-rika-matka-zbiteho-hocha.html
http://www.novinky.cz/krimi/265074-v-br ... rvacu.html
Že by "věci" začali nazývat prvými jmény
Dalt píše:NOKT: tohle fakt nepobiram - jak nebudou se mit koho bat? Presne tohle je rasismus - tzn proc by se meli bat vsichni romove (mezi kterymi je slusnych lidi opravdu hodne) - nemeli by se spis bat jen ti kriminalnici? Chapes ze presne tohle slucovani v historii odneslo uz hodne narodu (uz zmineni cikani, zide atd)? Jsem pro tvrde potrestani tech, co tohle zverstvo provedli - to je dilo opravdu primitivnich nelidi , ale tez jsem kategoricky proti k vykrikum a postojum odsuzujici celou "rasu" - jsem presvedcen, ze za tyto dnesni rasisticke nalady velkou merou muzou massmedia ktera sama do sveta vypousti protiromsky ladene a zjednodusujici clanky...
will píše:Jo je to problém justice a hlavně vězeňství, takovýmhle šmejdům bych zrušil fešácký kriminály a do kamenolomu s nima, nebudeš pracovat poloviční dávky žrádla, atd., oni by si to hodili časem sami, čímž by téhle společnosti udělali akorát dobrou službu, aspoň jednou v životě
Dalt píše:NOKT: tohle fakt nepobiram - jak nebudou se mit koho bat? Presne tohle je rasismus - tzn proc by se meli bat vsichni romove (mezi kterymi je slusnych lidi opravdu hodne) - nemeli by se spis bat jen ti kriminalnici? Chapes ze presne tohle slucovani v historii odneslo uz hodne narodu (uz zmineni cikani, zide atd)? Jsem pro tvrde potrestani tech, co tohle zverstvo provedli - to je dilo opravdu primitivnich nelidi , ale tez jsem kategoricky proti k vykrikum a postojum odsuzujici celou "rasu" - jsem presvedcen, ze za tyto dnesni rasisticke nalady velkou merou muzou massmedia ktera sama do sveta vypousti protiromsky ladene a zjednodusujici clanky...
Dalt píše:ps.: cikanu znam pomerne dost (pracuju s nima) a ano nekteri z tohohle etnika jsou i moji kamaradi (btw velkou merou k temto kamaradstvim prispiva i fakt, ze su boxer...)
Jinak kazdej je zachrancem sveta a pratel vsech, dokud se nestane neco jeho blizkym. Pak se vse rychle obraci.
Gino píše:................ Každý, kdo chce někomu ublížit, by se měl bát odplaty!!
Gino píše:No hlavně Dalt je přehnaně aktivní. NOKT totiž v tom svém původním příspěvku rozhodně nenapsal NIC o celém etniku, nebo celé rase. Napsal prostě jen "teď se nebudou mít čeho bát" - já to chápu tak, že myslel ty parchanty, kteří to tomu chlapci udělali. A ti by se bát jednoznačně měli!! Každý, kdo chce někomu ublížit, by se měl bát odplaty!!
Zpět na sebeobrana, streetfighting a reálný boj...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků