No, tak už jsme tady měli schwarcenegry, opičáky, teď tady máme sádlokozaře, no já jenom valím bulvy

. No zprvu jsem myslel, že článek nebudu číst, ale když se to tady rozjelo, tak jsem na něj juknul, no a samozřejmě, očekávání mě nezklamalo

. Ten článek by se měl jmenovat ne jak na bezpečnější benchpress, ale opačně jak ne nebezpečnější benchpress. Nebudu se vyjadřovat k celému článku, ale zaujal mě hlavně ten počet opakování 5/3/2 respektive 5/3/1. Ačkoliv se autor ohání jeho systémem, kde řeší kdo, co, jak a proč nebo používáním mozku a podobnými ptákovinami

., tak článek s tímto nekoresponduje už v samotném základu, a to je otázka pro koho je takovýto trénink nebo počet opakování určen ? pro mládež, začátečníka, pokročilého ?, na toto jsme v článku odpověď nedostali, že ano ? Tak odpovím sám, počet opakování 5/3/2/1, atd., je například pro mládež absolutně nevhodný !!!, a to vzhledem k tomu, že se zde pracuje s maximálními zátěžemi, dále není vhodný ani pro začátečníka, který by měl nejméně cca 1 rok nejprve cvičit klasickou kulturistickou metodou, tzn. např. 10/8/6, opakování. Když to stručně shrnu, tak když pominu mimořádně geneticky nadané jedince, tak nízké opakování jsou vhodná hlavně pro pokročilé cvičence, tzn. pro lidi co mají se železem něco odtaháno. A jen k těm "sádlokozám, bicepsovým zdvihům, atd., no ona kolikrát pořádná pracka čouhající spod trička atd., dokáže vyřešit víc situací než, kde jaké bojové umění, respektive k některým situacím ani nedojde. Nic ve zlým, ale jde tady přece jenom o člověka

.