Mno, PM tu par rokov dozadu pisal, ze by som s mojou vahou mal snatchovat s 32kg, tak som vcera konecne zacal

Pred prvym snatchom som mal dost obavy, ale boli neopodstatnene - mam natrenovane.

Rozdiel oproti 28 je samozrejme vo vahe, 4 kila navyse boli citit, ale nemal som ziadny zasadny problem udrzat rovnovahu, nelietalo mi to, gula sla presne tam, kam som ju nasmeroval. Urcite si v dlhsom casovom horizonte vyskusam aj tazsie vahy, ked veci pojdu ako maju.
Dalsi rozdiel je v dopade gule na predlaktie pri cleane aj snatchi, 28 dopadala blizsie k laktu, 32 blizsie k dlani. Holt, rozdielne znacky, ine madla. Povrchova uprava detto, hladsia 32 mi vyhovuje viac. Aj preto, ze hladky povrch lepsie reaguje na namagneziovanu dlan.
Zaroven som si aj zapressoval, bol som prijemne prekvapeny, aj ked zaverecne tri opakovania v poslednom rebriku boli vyzivne. Ked som naposledy - asi 2 roky dozadu - pressoval 32, vytlacil som ju 1x v serii, resp. maximalne 5 opakovani po jednom presse v treningu. V pondelnajsom treningu 18. Slusny progres.

Na zhyby som si prihodil 2.5kg, takze teraz zhybujem na lezeckej liste so zavazim 8.75 pri momentalnej vahe 85-7. Prsty dostavaju zabrat. Ako jeden z problemov, ktory budem musiet vyriesit, je vhodne zakomponovanie zhybov do S&S - nechcem stratit tazko vybudovanu silu v prstoch. Nikdy neviete, kedy vas kamosi zavolaju na skaly.

Zatial tolko