Moderátor: pm
Proč bys mě měl urazit? No tak nějak se udržuju v tom chátrání, Spíš taiji a pakua, občas si i vzpomenu na xingyi...Novacek píše:Pavelo, ja jsem uplne novej, prosim, a co v ty hvezde cvicis za styl? Omlouvam svou nevedomost, doufam ze jsem te neurazil.
pavela píše:Asi je to s křížkem po funuse, ale já v létě, když mám dovolenou a jsem v Praze, cvičím každý ráno od 6-7 do cca 9.00 v Parku Hvězda na Petřinách. Takže když bude chtít kdokoliv přijít na sparring či společné cvičení, klíďopíďo může. Zatím je tam stále pusto a prázdno. V Číně je ranní cvičení tradice...
Zdar Pavela
PrayingMantis píše:To jo, ale on psal, že mu jde o reálnou sebeobranu, takže na Tae-kwon-do se mu asi moc chtít nebude...
Mirimon píše:PrayingMantis píše:To jo, ale on psal, že mu jde o reálnou sebeobranu, takže na Tae-kwon-do se mu asi moc chtít nebude...
Sportovní disciplíny jsou jen jednou stránkou bojového umění taekwonda - sportovní. Ovšem to "pravé taekwondo" je v boji velmi účinné (mám s tím pár zkušeností).
gerginski píše:Dalsi upresneni:
stejne dulezita je pro me dalsi stranka, kvuli ktere asi vetsina z nas cvici, a tou je -modnim slovem receno: realna sebeobrana. Pod tim si predstavuji: v relativne kratkem case ziskat dovednosti ne sice mistrovske ale „aby byl se mnou problem“
Prosim ozvete se!
(staci treba jen telefon, e-mail, nebo jiny kontakt. Predem dekuji.
Gergi
e-mail:gergi@centrum.cz
gerginski píše:pavela píše:Asi je to s křížkem po funuse, ale já v létě, když mám dovolenou a jsem v Praze, cvičím každý ráno od 6-7 do cca 9.00 v Parku Hvězda na Petřinách. Takže když bude chtít kdokoliv přijít na sparring či společné cvičení, klíďopíďo může. Zatím je tam stále pusto a prázdno. V Číně je ranní cvičení tradice...
Zdar Pavela
Zdar Pavelo,
zda-li jsi uz v Praze, zda se mi? situace ve veci nabidky rannich kursu je v zasade porad nedostatecna, takze bych rad vyuzil tve nabidky spolecneho cviceni pokud plati?. V pripade ze ano, muzes prosim upresnit priblizne misto - Hvezda je pomerne rozlehla?
ahoj,
Emila
P.S. cvicim Taichi
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků