Moderátor: pm
Sai píše:Co tu pořád řešíte?? Baví vás pomlouvat??
"Si Fu Roman Hladik from original Grandmaster Anthony Lam Chun Fai in Prague, Czech republic, , writes:
Dear Master,
I send you many original greetings from Prague ! I study hard every day and teach my students original! I very happy to love you and you my Master!
Yours master student Roman
www.hungkuen.cz —March 27th 2005"
Anonymní píše:Sai píše:Co tu pořád řešíte?? Baví vás pomlouvat??
ježiš to je ale PAKO :"Si Fu Roman Hladik from original Grandmaster Anthony Lam Chun Fai in Prague, Czech republic, , writes:
Dear Master,
I send you many original greetings from Prague ! I study hard every day and teach my students original! I very happy to love you and you my Master!
Yours master student Roman
www.hungkuen.cz —March 27th 2005"
http://www.hungkuen.com/guestbook.php
Jura píše:Fakt děs Zjuknul jsem Hladikův Lau Gar a byla to fakt síla Dělám to sice jen dva roky ale ty začátečnický chyby co tam dělal Ta strnulost práce celýho těla mu taky asi nic neříká Nechápu jak mohl dostat titul SiFu
pavela píše:
To bude asi tim, že takovýho jako titul "sifu" neexistuje. Sifu se prostě říkalo dřív učiteli znamená to něco jako "mistr-otec".(protože žáci-tu-di, prostě bydleli u sifu doma a ten se o ně staral jako o vlastní potomkym a je jasné, že dnes je to poněkud irelevantní a v Číně prostě oslovují žáci učitele "učiteli" protože je to člověk, který je UČÍ, nikoliv že by jim poskytoval jídlo a nocleh ) Takže jestliže si Hladík či někdo jiný vymysleli, že si budou udělovat tituly a jména převzali ze starého čínského označení "rodiny" je to samo o sobě legrace.
![]()
![]()
Jura píše:Je celkem šumafuk jakej má titul a co ten titul znamená ale jak mohl Hladík s tím co umí založit vlastní školu a vyučovat v ní To mi nějak nejde do hlavy Copak si může každej kdy chce a jak chce založit školu?
Dobrakmoznahlupak píše:Já si myslím, že kdyby Roman Hladík nezačal učit "kungfu"tak byste nic necvičili a zkončili byste jako absolutní lemry.Tento muž ikdyž mu kungfu třeba tolik nejde tak ho dokázal ZPOPULARIZOVAT.Možná mu dělá ostudu ale rozhodně nastartoval dobu kdy se hodnotí více učitelů ve stylu a ne jen různá BU.Dříve se cvičilo karate judo karate judo a najednou přichází Hladík jenž tvrdí že má nejlepší STYL kungfu.Já myslím že není tak špatný a hlavně si umí vydělat.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků