Moderátor: pm
Rád bych se zeptal, protože se všude píše, že je důležité si najít správného učitele, jestli se tchai-ťi dá učit samostatnou výuko doma z knih a jen občas si o tom s někým popovídat? Já bych si rád našel učitele, jenže sem ve mněstě kde se něco takového nevede a dojíždět nemohu. ..prosím o radu.Děkuju.
Sinister píše:ahoj, ja bych mel jeste jeden dotaz. Neni tu nejaky ucitel tai chi, ktery by chtel zacit ucit v Roudnici nad Labem (50km severne od Prahy, autem cca 20 min jizdy, vlakem 50min). Mluvim jmenem predstavitelstva mesta Roudnice. Byl jsem osloven mnoha lidmi kteri by meli zajem o to se tai chi ucit, a tak hledam jen ucitele ochotneho dojizdet. Prostory ani finance by nebyly problem. dekuji za odpoved
Frana 1 duben 2005 20:41:46 píše:... se tchai-ťi dá učit samostatnou výuko doma z knih a jen občas si o tom s někým popovídat? ...
chorche píše:ja to nemyslel nijak zle. Jen jsem zastaval nazor, ze to o cem tak pekne pises, najdes spis v cviceni, nez v gulasi evropske "tradicni" magie. Cimz nechci B shazovat, jen ze je to takovy velmi podareny labyrint...
Frana píše:Rád bych se zeptal, protože se všude píše, že je důležité si najít správného učitele, jestli se tchai-ťi dá učit samostatnou výuko doma z knih a jen občas si o tom s někým popovídat? Já bych si rád našel učitele, jenže sem ve mněstě kde se něco takového nevede a dojíždět nemohu...prosím o radu.Děkuju.
![]()
Frana píše: Co si myslíte o tom, že je určitý styl nejdokonlejší?
Hlavně budeš muset svoje možnosti (čas, peníze, odhodlání...) dělit a to tě bude brzdit. Pokud budou mít rozdílnou strukturu pohybu natolik, že co se učí v jednom, je ve druhym chyba co se musí odstranit, podle mě se to nikdy nenaučíš pořádně. Leda začít s druhym až v prvnim budeš po letech hooodně dobrej.Frana píše: Nebo o tom, že se mnoho lidí učí víc jak jedno bojové umnění? Přece žádný styl není dokonalý a jde jen o toho člověka, který se učí, jak dokonale se ten styl naučí.
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků