Moderátor: pm
SianLang píše:Tak tady je diskuze jak má bejt, tady nesmím chybět!![]()
S tou pistolí to tak není, alespon u těch normálních. Naopak jestli někdo cvičí kvůli tomu, aby to použil, tak se pořád někde rve a musí to okolí a sobě dokazovat a ukazovat. Takové jsou mé zkušenosti se slušnýma držitelama ZP (jen některejma) a neslušnýma členama (opět jen některejma) EWTO, co porát ječeli, že je to reálný a dělali potíže na pařbách apod...![]()
Víte co, já si klidně budu cvičit Tai-či a CELÝ ®IVOT budu mít radost, jak je to pěkný, než abych chodil na tzv. "reálné bojové umění" a CELÝ ®IVOT čekal, že to někdy použíju. A v horším případě, když by ta šance nepřicházela, tak bych jí vyvolával sám. No co si budem povídat o určitém druhu "reálných bojovníků", že jo!?
SianLang píše:No, čert ví. Já bych zkusil Yiwana, nebo P. Macka, ale já je (ani jejich školy) neznám. A taky nevím, kdy vstávají...Ta doba je docela drsná, i když je fakt, že cvičit ráno je prej dost dobrý pro organismus. Já fakt nevím, projed net, něco najdeš! Good luck!
nepřihlášenej Masta píše:McDonalDO už delší dobu neprovozuju (což neznamená že bych tě v něm nestřískal pod stůlale brát ti to nebudu, TKD je krásný BU, neříkám že ne ale víš sám co všechno stojí za mejma názorama a upřímně štourat se v tom už nehodlám, ITF mi za to nestojí, bohatě mi stačí to co vím, myslím že toho vím dost (víc než bych potřeboval vědět). Pokud je vás tam víc, co TKD berou jinak než většina (to znamená spíše tradičně) jedině dobře.
Svoje názory na ITF jsem slintal pouze na Okounovi a ted tady, nemám potřebu to někomu virtuálně "nandat" pokud vím chtěli jsme si jít kdysi "ujasnit názory" (v dobrém smyslu) kdysi k Rutenovi na trénink a bylo nám řečeno že to nemá cenu že tam spárujou jen děti a bla bla bla, pak Ruten slííbil že prijde zabouchat k nám a bla bla bla...
Nesnáším kecy typu "Generál řekl....", "Pokud neznáš pana Chow, Konga...", "Trénoval jsi někdy s mistrem Parkem... " " netrénoval? ..tak víš hovno".... takže pokud je uvidím i na jiné diskuze, tak si piš že tam moji reakci najdeš....
Oba známe jistého člověka kterej netrénoval u pana Konga ani nezná názory pana China a přesto by nás všechny střískal na hromadu
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků