Autor: Praying Mantis 10.10.2003 07:59 odpověz
Ještě jsem si nestihl zamáčknout mé vytřeštěné oči, že si vůbec někdo troufne špinit SI-FU Huška!!! Natož Vy, pane Hladíku! Co dodat, snad jen... "Some people like to run away, some don´t have to..." S pozdravem, P.M. - Jirka (tuším už č.3)

Autor: George HUSEK 10.10.2003 07:58 odpověz
Pane Hladík
10.června jsem se přišel podívat na Vámi pořádaný světový turnaj v Kung Fu. Ze všeho na mě nejvíce zapůsobilo Vaše představení v H-Gar, které bylo přinejmenším ohromující. V angličtině existuje pořekadlo: " Můžeš oblbnout některé lidi někdy, ale ne všechny vždycky".
Jako někdo , kdo zasvětil čínskému bojovému umění více jak 30 let a 28 let se učil od jedněch z nejlepších převážně čínských učitelů, se cítím plně kvalifikován se takto vyjádřit.
©koda, že jste si zrovna vybral Hung Gar Kuen, který jste tam parodoval. Hung Gar Kung Fu se proslavil hlavně svou čestností a hrdostí. Použil jsem 4 výrazy, o kterých Vy podle Vašeho vystoupení nemáte ponětí. Hrdost, čest, Hung Gar a Kung Fu. Klidně si dál cvičte svůj H-Gar ( Hladík Gar), ale přestaňte prosím svým poctivým, nic netušícím studentům prodávat své shnilé brambory z Prahy, které vydáváte za nádherné pomeranče z Asie. Co je horší, že uplácíte Si Fu z číny, aby jste na ty Vaše vlastní výmysly mohl dát nálepku " Made in Honk Kong".
Rád by s úctou
George Husek
Písek
Hladik=JIrka ???
Autor: Mira 9.10.2003 23:03 odpověz
Pane Hladiku, vymazte si sve fake jmeno kdyz pisete dalsi prispevky:-) snadno jste se odhalil

?
Autor: Mira 9.10.2003 22:58 odpověz
Pane Jirko, vy jste pan Hladik ? Jako bych to netusil... Nevyhrozuji - jen jemne upozornuji ze prekracujete hranice chovani ktere jsme schopni z vasi strany tolerovat.
Mira
upozorneni
Autor: Mira 9.10.2003 22:40 odpověz
Pane Hladiku, jen mimochodem bych Vam rad sdelil, ze pana Jirku nejspise pujdeme hledat k Vam do telocvicny. Proto si prosim udelejte jasno, poradek a vyreste si sam to co je nutne - nase reseni se Vam nebude libit.
Mira
RE:upozorneni
Autor: Jirka 9.10.2003 22:56 odpověz
Račte prosím opustit toto fórum.Děkuji
RE:upozorneni
Autor: Jirka 9.10.2003 22:51 odpověz
Vyhrožujete mi
Jirka
Autor: Luo Ke 9.10.2003 15:46 odpověz
Jirko, jmenuji se Lukáš Slavíček, můj telefon 608 952 422, chci aby sji mi zavolal kdy a kde, jinak si tě stejně najdu, za urážku pana Huška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE:Jirka
Autor: Jirka 9.10.2003 22:32 odpověz
Hledej můj krásný Princi. Napovím ve Vršovicích.
Ata a jeho bláboli
Autor: Jirka 9.10.2003 12:53 odpověz
Ata je hrozný filozof. Já na tom turnaji taky byl a ten jistý mistr Hušek není náhodou z Písku. Jestli ano tak je to nadutý panák co celou dobu jen kritizoval a to i Čínského velmistra.
RE:Ata a jeho bláboli
Autor: Luo Ke 9.10.2003 16:21 odpověz
Jirko, jmenuji se Lukáš Slavíček, můj telefon 608 952 422, chci aby jsi mi zavolal kdy a kde, jinak si tě stejně najdu, za urážku pana Huška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE:Ata a jeho bláboli
Autor: xyz 9.10.2003 13:30 odpověz
Jirko,
pokud si to nekdo zaslouzi, je kritizovan - trebas i cinsky mistr (nebo jak ty pises - "velmistr"). Co je na tom divneho ? A pan Husek a naduty panak? Ale Jiricku, prosim Te, probud se...

Ata je debil
Autor: Michal 8.10.2003 21:29 odpověz
Ato ty debile, proč sem vůbec lezeš. Ty s tvým Hung Ga Ga Ga.
RE:Ata je debil
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 22:25 odpověz
Prosím v duchu Fair Play
RE:RE:Ata je debil
Autor: ata 9.10.2003 09:06 odpověz
no vida, to je ale uroven. Pane Hladiku, to je typicke pro Vase priznivce - chovani reznickeho psa???
Ata
RE:RE:RE:Ata je debil
Autor: Roman Hladík 9.10.2003 12:30 odpověz
Vidíte přece že jsem se ohradil.
hung ga
Autor: ata 8.10.2003 18:24 odpověz
vazeny pane Hladiku slysel jsem od Mistra Jiriho Huska/nejsem jeho zakem/ze hung ga je cestny a uprimny styl a myslenkou stylu hung ga je "zde je ma ruka, zde je muj most, ukaz co umis". Byl by jste schopen jit s kuzi na trh a "podat ruku, podat most" lidem kteri vas tu napadaji aby se tedy zjistilo co jak a jak se veci maji ???
Ata
RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:45 odpověz
No myšlenek má styl Hungkuen vskutku mnoho. ®e jsem zprovoznil toto fórum už o ledasčem hovoří. No je to těžké když Vám pokládají otázky anonymové. Kupříkladu Vy. Ata a už se to pane sype. Ale já neznám ani Vaše ctěné jméno.
RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 19:06 odpověz
Jestě dodatek. Hung Kuen je o mnoho populárnější a přesnější název stylu který cvičím.
RE:RE:RE:hung ga
Autor: ata 8.10.2003 19:40 odpověz
hm, dekuji, ale Vy jste mi neodpovedel v duchu polozene otazky. Co potrebujete o me vedet?
ata
RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 20:52 odpověz
Takže pan mistr Hušek Vás nabádá k tomu aby jste dělali co Prali se. Pokládali ruce na most a nebo co Pan mistr Hušek byl návštěvníkem našeho turnaje v Praze Červen 2003. Takže já osobně ho malinko znám. O Vás již vím své
RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: ata 9.10.2003 09:13 odpověz
Mistr Husek nenabada k nicemu, a uz vubec nas.Pana Huska jste na turnaji videl cca. 10 vterin - jak ho prosim muzete "malinko osobne znat" ???!!! Proste jste ho jenom VIDEL. Byl jsem tam take, byl jsem u toho jak jste trapne zakrocil, nechtel vpustit, chtel volat policii a poslal na nasi skupinu vase hochy s tycema. A to jen kvuli tomu ze jsme se jako ostatni sli podivat na vas turnaj a chovali se tak jak se slusi a patri ve spolecnosti. Co o me vite "sve" ??? Pane Hladiku, vy si sam sobe odporujete, bojite se odpovidat, kdyz odpovite tak vyhybave nebo prekroucene... Ceho se bojite? Proc se nechovate jako chlap?
ata
RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 9.10.2003 12:33 odpověz
Vida tak Ata je členem školy Si Fu Macka. A to je mi novina. Jako bych to nevěděl. Nehněvejte se, ale přestávám s Vámi komunikovat. Těšilo mě a přeji Vám vše dobré.
RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: xyz 9.10.2003 13:36 odpověz
Pokud vim ( a ja opravdu vim

xyz
RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Jirka 9.10.2003 22:33 odpověz
To cvičím pan Hušek styl Kudlanky nábožné
RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Jirka 9.10.2003 22:35 odpověz
Hušek na hrad Hušek for President Hušek Hušek a Huuuuuuuuuuuuuuuuuušek
mistri
Autor: K.Gurisa 8.10.2003 12:08 odpověz
Vazeny pane Hladik, proc se uz nijak blize nerozepisujete na Vasem webu o predchozich Mistrech Chan Yuan Chi a Li Mien Hipovi ??? Kde nyni ttito Mistri pusobi? Zajimalo by mne jak dlouho a kdy jste s nimi cvicil a jake styly Vas naucili. Jsou podobne dnesnimu Hung Gar ?
K.Gurisa
RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 14:44 odpověz
Odpověď jednoduchá. ®iji rád současností.
RE:RE:mistri
Autor: Janina 8.10.2003 18:12 odpověz
Stydite se za svou minulost? Stydite se za to ze jste lhal o svych mistrech? Rad by jste aby se na to zapomelo ?
Janina
RE:RE:RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:22 odpověz
Nemáte pravdu. Za nic se nestydím. Je to jen Váš subjektivní pocit.
RE:RE:RE:RE:mistri
Autor: Janina 8.10.2003 18:28 odpověz
ja nekonstatuji, rada bych se na to zeptala...Proto take ty otazniky na konci vety, pane Hladiku!
Janina
BTW - vy se nestydite za to ze jste byl xkrat na zachytce, chodil opily na cviceni, apod???
RE:RE:RE:RE:RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:57 odpověz
Nevíte také náhodou co budu mít dnes k večeři Janino
RE:RE:RE:RE:RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:47 odpověz
No pane jo
RE:RE:mistri
Autor: Janina 8.10.2003 18:06 odpověz
Stydite se za svou minulost? Stydite se za to ze jste lhal o svych mistrech? Rad by jste aby se na to zapomelo ?
Janina
RE:RE:RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:24 odpověz
Opakuji Vám-Za nic se nestydím.
Autor: Luo Ke 8.10.2003 09:32 odpověz
Děkuji to mi stačí
RE:
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 21:03 odpověz
Ja také.
RE:To jsem rad
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 11:49 odpověz
Važený Luo Ke, vaše aktivity sleduji na serweru bojovaumeni.cz. Tak vím co jste zač. Děkuji
RE:RE:To jsem rad
Autor: Janina 8.10.2003 12:10 odpověz
Hm, to je tedy odpoved, pane Hladiku, odpoved Mistra...FUJ ! Vy že učíte kung fu? Odpovidate takhle i svym zakum? Ze se nestydite!
Janina
RE:RE:RE:To jsem rad
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 15:27 odpověz
Jestě dovětek. Píšete odpověď Mistra a pak fuj. Tak sama jste přesvědčena že jsem spodina lidské společnost. Tak proč odpověď hodná mistra Prosím začněte se v životě nějak hledat. Ujasněte si pojmy. Prospěje Vám to určitě i ve Vašem životě.
RE:RE:RE:To jsem rad
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 14:42 odpověz
Ne Svým žákům odpovídám úplně jinak než hulvátům, kteří se bohužel pohybují na internetu.
alkohol a kung fu
Autor: Honza Holý 7.10.2003 22:18 odpověz
Zajímá mne jestli je třeba při cvičení kung fu zcela zanechat pití alkoholu, kouření a třeba být vegetarián. Vy sám dodržujete zdravou životosprávu? Vadí na mé cestě, že nejsem budhista ?
s mnoha pozdravy
H.Holý
RE:alkohol a kung fu
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 00:38 odpověz
Záleží zcela na Vás. Co je zdravá životospráva. Někdo říká že i sex škodí.
RE:RE:alkohol a kung fu
Autor: Janina 8.10.2003 12:17 odpověz
O vas, pane Hladiku, se vseobecne vi ze jste silny alkoholik, takze se nedivim jak vyhybave odpovidate. Take mate homosexualni sklony, coz je verejnym tajemstvim, tak i tu narazku na sex lze chapat. Nechapu ovsem proc jste forum otevrel - stejne budete mazat a mazat a mazat a pak forum uzavrete, protoze pravdu o sobe nesnesete...
Janina
RE:RE:RE:alkohol a kung fu
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 15:14 odpověz
Je to jednoduché. Fórum jsem otevřel pro to, že mě to baví. No a Vás se zeptám, když tak o mě všechno víte, kdo jste a odkud jste se vynořila, tedy pokud jste Janina, když je to nějaká přezdívka, tak odkud jste se vynořil. Nemýlim li se tak na serweru bojovaumeni.cz, prekrasne diskutujete o našem turnaji v Praze. Jen tak dál. Přeji Vám hodně zdaru ve Vašem snažení.
Hung Gar
Autor: Libor Sekera 7.10.2003 10:30 odpověz
Zdravim Vas Mistre !
Nebyt Vas tak kung fu v nasi krasne republice nemame! Diky Vam !
Libor
RE:Hung Gar
Autor: Roman Hladík 7.10.2003 22:07 odpověz
Ó děkuji
Autor: Luo Ke 7.10.2003 08:28 odpověz
Pane Hladíku, jak mi vysvětlíte to, že Shi fu, jako vy nedokáže ani dokončit sestavu pro nedostatek dechu a síly?
RE:Vysvětlení
Autor: Roman Hladík 7.10.2003 22:06 odpověz
Vážený Luo Ke Vám nic vysvětlovat nebudu.
Pozdrav
Autor: Aleš 6.10.2003 17:28 odpověz
Sifu. Našel jsem tuto vaší druhou stránku a možnost s vámi komunikovat přes toto fórum. Volím možnost číslo jedna a srdečně vás zdravím.
Děkuji
Autor: Roman Hladík 6.10.2003 23:04 odpověz
Děkuji a za 14 dní v Benešově Nashledanou.
Fórum pokračuje
Autor: Roman Hladík 5.10.2003 17:00 odpověz
Dnes, 05.10.2003, jsem znovu zprovoznil fórum. Těším se na Vaše příspěvky. Můžete zde zanechat pozdrav, budu rád , dotaz ,budu ještě radši a nebo, tomu nezabráním, ošklivou pomluvu, či urážku. A to nebudu moc rád a když vulgarita přesáhne určitou mez, tak příspěvek okamžitě smažu. Roman
RE:Fórum pokračuje
Autor: ata 8.10.2003 16:23 odpověz
mistr husek /nepatriM k jeho zakum/mne rikal hung ga je cestnej a ferovej stil tady mas most a ukas co umis zadne prsty do oci ani jine podlosti.tak co jdem do toho...
RE:RE:Fórum pokračuje
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 17:08 odpověz
Nejenom Hung Gar je čestnej a ferovej, měl by být takovým i celý náš život.