Hladik - diskuze

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Hladik - diskuze

Příspěvekod Anonymní » pát 10. říj, 2003 10:05

best of Hladikova diskuze (http://www.ankety.net/forum.php?IDforum=19938) zde, nez to zase smaze:

Autor: Praying Mantis 10.10.2003 07:59 odpověz
Ještě jsem si nestihl zamáčknout mé vytřeštěné oči, že si vůbec někdo troufne špinit SI-FU Huška!!! Natož Vy, pane Hladíku! Co dodat, snad jen... "Some people like to run away, some don´t have to..." S pozdravem, P.M. - Jirka (tuším už č.3) :-)

Autor: George HUSEK 10.10.2003 07:58 odpověz

Pane Hladík

10.června jsem se přišel podívat na Vámi pořádaný světový turnaj v Kung Fu. Ze všeho na mě nejvíce zapůsobilo Vaše představení v H-Gar, které bylo přinejmenším ohromující. V angličtině existuje pořekadlo: " Můžeš oblbnout některé lidi někdy, ale ne všechny vždycky".
Jako někdo , kdo zasvětil čínskému bojovému umění více jak 30 let a 28 let se učil od jedněch z nejlepších převážně čínských učitelů, se cítím plně kvalifikován se takto vyjádřit.
©koda, že jste si zrovna vybral Hung Gar Kuen, který jste tam parodoval. Hung Gar Kung Fu se proslavil hlavně svou čestností a hrdostí. Použil jsem 4 výrazy, o kterých Vy podle Vašeho vystoupení nemáte ponětí. Hrdost, čest, Hung Gar a Kung Fu. Klidně si dál cvičte svůj H-Gar ( Hladík Gar), ale přestaňte prosím svým poctivým, nic netušícím studentům prodávat své shnilé brambory z Prahy, které vydáváte za nádherné pomeranče z Asie. Co je horší, že uplácíte Si Fu z číny, aby jste na ty Vaše vlastní výmysly mohl dát nálepku " Made in Honk Kong".

Rád by s úctou
George Husek
Písek

Hladik=JIrka ???
Autor: Mira 9.10.2003 23:03 odpověz
Pane Hladiku, vymazte si sve fake jmeno kdyz pisete dalsi prispevky:-) snadno jste se odhalil :-)))) jsem rad ze vime kam jit a na jisto:-) dekuji!

?
Autor: Mira 9.10.2003 22:58 odpověz
Pane Jirko, vy jste pan Hladik ? Jako bych to netusil... Nevyhrozuji - jen jemne upozornuji ze prekracujete hranice chovani ktere jsme schopni z vasi strany tolerovat.
Mira

upozorneni
Autor: Mira 9.10.2003 22:40 odpověz
Pane Hladiku, jen mimochodem bych Vam rad sdelil, ze pana Jirku nejspise pujdeme hledat k Vam do telocvicny. Proto si prosim udelejte jasno, poradek a vyreste si sam to co je nutne - nase reseni se Vam nebude libit.
Mira

RE:upozorneni
Autor: Jirka 9.10.2003 22:56 odpověz
Račte prosím opustit toto fórum.Děkuji

Autor: Jirka 9.10.2003 22:51 odpověz
Vyhrožujete mi

Jirka
Autor: Luo Ke 9.10.2003 15:46 odpověz
Jirko, jmenuji se Lukáš Slavíček, můj telefon 608 952 422, chci aby sji mi zavolal kdy a kde, jinak si tě stejně najdu, za urážku pana Huška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE:Jirka
Autor: Jirka 9.10.2003 22:32 odpověz
Hledej můj krásný Princi. Napovím ve Vršovicích.

Ata a jeho bláboli
Autor: Jirka 9.10.2003 12:53 odpověz
Ata je hrozný filozof. Já na tom turnaji taky byl a ten jistý mistr Hušek není náhodou z Písku. Jestli ano tak je to nadutý panák co celou dobu jen kritizoval a to i Čínského velmistra.

RE:Ata a jeho bláboli
Autor: Luo Ke 9.10.2003 16:21 odpověz
Jirko, jmenuji se Lukáš Slavíček, můj telefon 608 952 422, chci aby jsi mi zavolal kdy a kde, jinak si tě stejně najdu, za urážku pana Huška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: xyz 9.10.2003 13:30 odpověz
Jirko,
pokud si to nekdo zaslouzi, je kritizovan - trebas i cinsky mistr (nebo jak ty pises - "velmistr"). Co je na tom divneho ? A pan Husek a naduty panak? Ale Jiricku, prosim Te, probud se...:-).

Ata je debil
Autor: Michal 8.10.2003 21:29 odpověz
Ato ty debile, proč sem vůbec lezeš. Ty s tvým Hung Ga Ga Ga.

RE:Ata je debil
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 22:25 odpověz
Prosím v duchu Fair Play

RE:RE:Ata je debil
Autor: ata 9.10.2003 09:06 odpověz
no vida, to je ale uroven. Pane Hladiku, to je typicke pro Vase priznivce - chovani reznickeho psa???
Ata

RE:RE:RE:Ata je debil
Autor: Roman Hladík 9.10.2003 12:30 odpověz
Vidíte přece že jsem se ohradil.

hung ga
Autor: ata 8.10.2003 18:24 odpověz
vazeny pane Hladiku slysel jsem od Mistra Jiriho Huska/nejsem jeho zakem/ze hung ga je cestny a uprimny styl a myslenkou stylu hung ga je "zde je ma ruka, zde je muj most, ukaz co umis". Byl by jste schopen jit s kuzi na trh a "podat ruku, podat most" lidem kteri vas tu napadaji aby se tedy zjistilo co jak a jak se veci maji ???
Ata

RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:45 odpověz
No myšlenek má styl Hungkuen vskutku mnoho. ®e jsem zprovoznil toto fórum už o ledasčem hovoří. No je to těžké když Vám pokládají otázky anonymové. Kupříkladu Vy. Ata a už se to pane sype. Ale já neznám ani Vaše ctěné jméno.

RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 19:06 odpověz
Jestě dodatek. Hung Kuen je o mnoho populárnější a přesnější název stylu který cvičím.

RE:RE:RE:hung ga
Autor: ata 8.10.2003 19:40 odpověz
hm, dekuji, ale Vy jste mi neodpovedel v duchu polozene otazky. Co potrebujete o me vedet?
ata

RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 20:52 odpověz
Takže pan mistr Hušek Vás nabádá k tomu aby jste dělali co Prali se. Pokládali ruce na most a nebo co Pan mistr Hušek byl návštěvníkem našeho turnaje v Praze Červen 2003. Takže já osobně ho malinko znám. O Vás již vím své

RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: ata 9.10.2003 09:13 odpověz
Mistr Husek nenabada k nicemu, a uz vubec nas.Pana Huska jste na turnaji videl cca. 10 vterin - jak ho prosim muzete "malinko osobne znat" ???!!! Proste jste ho jenom VIDEL. Byl jsem tam take, byl jsem u toho jak jste trapne zakrocil, nechtel vpustit, chtel volat policii a poslal na nasi skupinu vase hochy s tycema. A to jen kvuli tomu ze jsme se jako ostatni sli podivat na vas turnaj a chovali se tak jak se slusi a patri ve spolecnosti. Co o me vite "sve" ??? Pane Hladiku, vy si sam sobe odporujete, bojite se odpovidat, kdyz odpovite tak vyhybave nebo prekroucene... Ceho se bojite? Proc se nechovate jako chlap?
ata

RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 9.10.2003 12:33 odpověz
Vida tak Ata je členem školy Si Fu Macka. A to je mi novina. Jako bych to nevěděl. Nehněvejte se, ale přestávám s Vámi komunikovat. Těšilo mě a přeji Vám vše dobré.

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: xyz 9.10.2003 13:36 odpověz
Pokud vim ( a ja opravdu vim :-)) tak ATA nema se skolou Pavla Macka nic spolecneho, vyjma "kung fu kamaradstvi". Takze jste pane Hladik strelil vedle. Tehdy v te skupine byli lide z Hung Ga Pavla Macka, Tang Lang pana Huska, Mai Gei Wong Wing Chun pana Rzounka a Tai Ji pana Kolare. Takze dobrou propagaci sve osoby jste svym chovanim provedl hned v nekolika skolach. Pro nektere to bylo prvni setkani s vami :-).
xyz

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Jirka 9.10.2003 22:33 odpověz
To cvičím pan Hušek styl Kudlanky nábožné

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Jirka 9.10.2003 22:35 odpověz
Hušek na hrad Hušek for President Hušek Hušek a Huuuuuuuuuuuuuuuuuušek

mistri
Autor: K.Gurisa 8.10.2003 12:08 odpověz
Vazeny pane Hladik, proc se uz nijak blize nerozepisujete na Vasem webu o predchozich Mistrech Chan Yuan Chi a Li Mien Hipovi ??? Kde nyni ttito Mistri pusobi? Zajimalo by mne jak dlouho a kdy jste s nimi cvicil a jake styly Vas naucili. Jsou podobne dnesnimu Hung Gar ?
K.Gurisa

RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 14:44 odpověz
Odpověď jednoduchá. ®iji rád současností.

RE:RE:mistri
Autor: Janina 8.10.2003 18:12 odpověz
Stydite se za svou minulost? Stydite se za to ze jste lhal o svych mistrech? Rad by jste aby se na to zapomelo ?
Janina

RE:RE:RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:22 odpověz
Nemáte pravdu. Za nic se nestydím. Je to jen Váš subjektivní pocit.

RE:RE:RE:RE:mistri
Autor: Janina 8.10.2003 18:28 odpověz
ja nekonstatuji, rada bych se na to zeptala...Proto take ty otazniky na konci vety, pane Hladiku!
Janina
BTW - vy se nestydite za to ze jste byl xkrat na zachytce, chodil opily na cviceni, apod???

RE:RE:RE:RE:RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:57 odpověz
Nevíte také náhodou co budu mít dnes k večeři Janino

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:47 odpověz
No pane jo

Autor: Janina 8.10.2003 18:06 odpověz
Stydite se za svou minulost? Stydite se za to ze jste lhal o svych mistrech? Rad by jste aby se na to zapomelo ?
Janina

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:24 odpověz
Opakuji Vám-Za nic se nestydím.

Autor: Luo Ke 8.10.2003 09:32 odpověz
Děkuji to mi stačí

RE:
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 21:03 odpověz
Ja také.

RE:To jsem rad
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 11:49 odpověz
Važený Luo Ke, vaše aktivity sleduji na serweru bojovaumeni.cz. Tak vím co jste zač. Děkuji

RE:RE:To jsem rad
Autor: Janina 8.10.2003 12:10 odpověz
Hm, to je tedy odpoved, pane Hladiku, odpoved Mistra...FUJ ! Vy že učíte kung fu? Odpovidate takhle i svym zakum? Ze se nestydite!
Janina

RE:RE:RE:To jsem rad
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 15:27 odpověz
Jestě dovětek. Píšete odpověď Mistra a pak fuj. Tak sama jste přesvědčena že jsem spodina lidské společnost. Tak proč odpověď hodná mistra Prosím začněte se v životě nějak hledat. Ujasněte si pojmy. Prospěje Vám to určitě i ve Vašem životě.

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 14:42 odpověz
Ne Svým žákům odpovídám úplně jinak než hulvátům, kteří se bohužel pohybují na internetu.

alkohol a kung fu
Autor: Honza Holý 7.10.2003 22:18 odpověz
Zajímá mne jestli je třeba při cvičení kung fu zcela zanechat pití alkoholu, kouření a třeba být vegetarián. Vy sám dodržujete zdravou životosprávu? Vadí na mé cestě, že nejsem budhista ?
s mnoha pozdravy
H.Holý

RE:alkohol a kung fu
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 00:38 odpověz
Záleží zcela na Vás. Co je zdravá životospráva. Někdo říká že i sex škodí.

RE:RE:alkohol a kung fu
Autor: Janina 8.10.2003 12:17 odpověz
O vas, pane Hladiku, se vseobecne vi ze jste silny alkoholik, takze se nedivim jak vyhybave odpovidate. Take mate homosexualni sklony, coz je verejnym tajemstvim, tak i tu narazku na sex lze chapat. Nechapu ovsem proc jste forum otevrel - stejne budete mazat a mazat a mazat a pak forum uzavrete, protoze pravdu o sobe nesnesete...
Janina

RE:RE:RE:alkohol a kung fu
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 15:14 odpověz
Je to jednoduché. Fórum jsem otevřel pro to, že mě to baví. No a Vás se zeptám, když tak o mě všechno víte, kdo jste a odkud jste se vynořila, tedy pokud jste Janina, když je to nějaká přezdívka, tak odkud jste se vynořil. Nemýlim li se tak na serweru bojovaumeni.cz, prekrasne diskutujete o našem turnaji v Praze. Jen tak dál. Přeji Vám hodně zdaru ve Vašem snažení.

Hung Gar
Autor: Libor Sekera 7.10.2003 10:30 odpověz
Zdravim Vas Mistre !
Nebyt Vas tak kung fu v nasi krasne republice nemame! Diky Vam !
Libor

RE:Hung Gar
Autor: Roman Hladík 7.10.2003 22:07 odpověz
Ó děkuji

Autor: Luo Ke 7.10.2003 08:28 odpověz
Pane Hladíku, jak mi vysvětlíte to, že Shi fu, jako vy nedokáže ani dokončit sestavu pro nedostatek dechu a síly?

RE:Vysvětlení
Autor: Roman Hladík 7.10.2003 22:06 odpověz
Vážený Luo Ke Vám nic vysvětlovat nebudu.

Pozdrav
Autor: Aleš 6.10.2003 17:28 odpověz
Sifu. Našel jsem tuto vaší druhou stránku a možnost s vámi komunikovat přes toto fórum. Volím možnost číslo jedna a srdečně vás zdravím.

Děkuji
Autor: Roman Hladík 6.10.2003 23:04 odpověz
Děkuji a za 14 dní v Benešově Nashledanou.

Fórum pokračuje
Autor: Roman Hladík 5.10.2003 17:00 odpověz
Dnes, 05.10.2003, jsem znovu zprovoznil fórum. Těším se na Vaše příspěvky. Můžete zde zanechat pozdrav, budu rád , dotaz ,budu ještě radši a nebo, tomu nezabráním, ošklivou pomluvu, či urážku. A to nebudu moc rád a když vulgarita přesáhne určitou mez, tak příspěvek okamžitě smažu. Roman

RE:Fórum pokračuje
Autor: ata 8.10.2003 16:23 odpověz
mistr husek /nepatriM k jeho zakum/mne rikal hung ga je cestnej a ferovej stil tady mas most a ukas co umis zadne prsty do oci ani jine podlosti.tak co jdem do toho...

RE:RE:Fórum pokračuje
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 17:08 odpověz
Nejenom Hung Gar je čestnej a ferovej, měl by být takovým i celý náš život.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hladik - diskuze

Příspěvekod Anonymní » pát 10. říj, 2003 10:24

ministr propagandy píše:best of Hladikova diskuze (http://www.ankety.net/forum.php?IDforum=19938) zde, nez to zase smaze:

Ještě jsem si nestihl zamáčknout mé vytřeštěné oči, že si vůbec někdo troufne špinit SI-FU Huška!!! Natož Vy, pane Hladíku! Co dodat, snad jen... "Some people like to run away, some don´t have to..." S pozdravem, P.M. - Jirka (tuším už č.3) :-)

Pane Hladík

10.června jsem se přišel podívat na Vámi pořádaný světový turnaj v Kung Fu. Ze všeho na mě nejvíce zapůsobilo Vaše představení v H-Gar, které bylo přinejmenším ohromující. V angličtině existuje pořekadlo: " Můžeš oblbnout některé lidi někdy, ale ne všechny vždycky".
Jako někdo , kdo zasvětil čínskému bojovému umění více jak 30 let a 28 let se učil od jedněch z nejlepších převážně čínských učitelů, se cítím plně kvalifikován se takto vyjádřit.
©koda, že jste si zrovna vybral Hung Gar Kuen, který jste tam parodoval. Hung Gar Kung Fu se proslavil hlavně svou čestností a hrdostí. Použil jsem 4 výrazy, o kterých Vy podle Vašeho vystoupení nemáte ponětí. Hrdost, čest, Hung Gar a Kung Fu. Klidně si dál cvičte svůj H-Gar ( Hladík Gar), ale přestaňte prosím svým poctivým, nic netušícím studentům prodávat své shnilé brambory z Prahy, které vydáváte za nádherné pomeranče z Asie. Co je horší, že uplácíte Si Fu z číny, aby jste na ty Vaše vlastní výmysly mohl dát nálepku " Made in Honk Kong".

Rád by s úctou
George Husek
Písek

Hladik=JIrka ???
Pane Hladiku, vymazte si sve fake jmeno kdyz pisete dalsi prispevky:-) snadno jste se odhalil :-)))) jsem rad ze vime kam jit a na jisto:-) dekuji!

?
Pane Jirko, vy jste pan Hladik ? Jako bych to netusil... Nevyhrozuji - jen jemne upozornuji ze prekracujete hranice chovani ktere jsme schopni z vasi strany tolerovat.
Mira

upozorneni
Pane Hladiku, jen mimochodem bych Vam rad sdelil, ze pana Jirku nejspise pujdeme hledat k Vam do telocvicny. Proto si prosim udelejte jasno, poradek a vyreste si sam to co je nutne - nase reseni se Vam nebude libit.
Mira

Autor: Jirka 9.10.2003 22:51 odpověz
Vyhrožujete mi

Jirka
Autor: Luo Ke 9.10.2003 15:46 odpověz
Jirko, jmenuji se Lukáš Slavíček, můj telefon 608 952 422, chci aby sji mi zavolal kdy a kde, jinak si tě stejně najdu, za urážku pana Huška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RE:Jirka
Autor: Jirka 9.10.2003 22:32 odpověz
Hledej můj krásný Princi. Napovím ve Vršovicích.

Ata a jeho bláboli
Autor: Jirka 9.10.2003 12:53 odpověz
Ata je hrozný filozof. Já na tom turnaji taky byl a ten jistý mistr Hušek není náhodou z Písku. Jestli ano tak je to nadutý panák co celou dobu jen kritizoval a to i Čínského velmistra.

Autor: Luo Ke 9.10.2003 16:21 odpověz
Jirko, jmenuji se Lukáš Slavíček, můj telefon 608 952 422, chci aby jsi mi zavolal kdy a kde, jinak si tě stejně najdu, za urážku pana Huška!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Autor: xyz 9.10.2003 13:30 odpověz
Jirko,
pokud si to nekdo zaslouzi, je kritizovan - trebas i cinsky mistr (nebo jak ty pises - "velmistr"). Co je na tom divneho ? A pan Husek a naduty panak? Ale Jiricku, prosim Te, probud se...:-).

Ata je debil
Autor: Michal 8.10.2003 21:29 odpověz
Ato ty debile, proč sem vůbec lezeš. Ty s tvým Hung Ga Ga Ga.

RE:Ata je debil
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 22:25 odpověz
Prosím v duchu Fair Play

RE:RE:Ata je debil
Autor: ata 9.10.2003 09:06 odpověz
no vida, to je ale uroven. Pane Hladiku, to je typicke pro Vase priznivce - chovani reznickeho psa???
Ata

RE:RE:RE:Ata je debil
Autor: Roman Hladík 9.10.2003 12:30 odpověz
Vidíte přece že jsem se ohradil.

hung ga
Autor: ata 8.10.2003 18:24 odpověz
vazeny pane Hladiku slysel jsem od Mistra Jiriho Huska/nejsem jeho zakem/ze hung ga je cestny a uprimny styl a myslenkou stylu hung ga je "zde je ma ruka, zde je muj most, ukaz co umis". Byl by jste schopen jit s kuzi na trh a "podat ruku, podat most" lidem kteri vas tu napadaji aby se tedy zjistilo co jak a jak se veci maji ???
Ata

RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:45 odpověz
No myšlenek má styl Hungkuen vskutku mnoho. ®e jsem zprovoznil toto fórum už o ledasčem hovoří. No je to těžké když Vám pokládají otázky anonymové. Kupříkladu Vy. Ata a už se to pane sype. Ale já neznám ani Vaše ctěné jméno.

RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 19:06 odpověz
Jestě dodatek. Hung Kuen je o mnoho populárnější a přesnější název stylu který cvičím.

RE:RE:RE:hung ga
Autor: ata 8.10.2003 19:40 odpověz
hm, dekuji, ale Vy jste mi neodpovedel v duchu polozene otazky. Co potrebujete o me vedet?
ata

RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 20:52 odpověz
Takže pan mistr Hušek Vás nabádá k tomu aby jste dělali co Prali se. Pokládali ruce na most a nebo co Pan mistr Hušek byl návštěvníkem našeho turnaje v Praze Červen 2003. Takže já osobně ho malinko znám. O Vás již vím své

RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: ata 9.10.2003 09:13 odpověz
Mistr Husek nenabada k nicemu, a uz vubec nas.Pana Huska jste na turnaji videl cca. 10 vterin - jak ho prosim muzete "malinko osobne znat" ???!!! Proste jste ho jenom VIDEL. Byl jsem tam take, byl jsem u toho jak jste trapne zakrocil, nechtel vpustit, chtel volat policii a poslal na nasi skupinu vase hochy s tycema. A to jen kvuli tomu ze jsme se jako ostatni sli podivat na vas turnaj a chovali se tak jak se slusi a patri ve spolecnosti. Co o me vite "sve" ??? Pane Hladiku, vy si sam sobe odporujete, bojite se odpovidat, kdyz odpovite tak vyhybave nebo prekroucene... Ceho se bojite? Proc se nechovate jako chlap?
ata

RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Roman Hladík 9.10.2003 12:33 odpověz
Vida tak Ata je členem školy Si Fu Macka. A to je mi novina. Jako bych to nevěděl. Nehněvejte se, ale přestávám s Vámi komunikovat. Těšilo mě a přeji Vám vše dobré.

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: xyz 9.10.2003 13:36 odpověz
Pokud vim ( a ja opravdu vim :-)) tak ATA nema se skolou Pavla Macka nic spolecneho, vyjma "kung fu kamaradstvi". Takze jste pane Hladik strelil vedle. Tehdy v te skupine byli lide z Hung Ga Pavla Macka, Tang Lang pana Huska, Mai Gei Wong Wing Chun pana Rzounka a Tai Ji pana Kolare. Takze dobrou propagaci sve osoby jste svym chovanim provedl hned v nekolika skolach. Pro nektere to bylo prvni setkani s vami :-).
xyz

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Jirka 9.10.2003 22:33 odpověz
To cvičím pan Hušek styl Kudlanky nábožné

RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:hung ga
Autor: Jirka 9.10.2003 22:35 odpověz
Hušek na hrad Hušek for President Hušek Hušek a Huuuuuuuuuuuuuuuuuušek

mistri
Autor: K.Gurisa 8.10.2003 12:08 odpověz
Vazeny pane Hladik, proc se uz nijak blize nerozepisujete na Vasem webu o predchozich Mistrech Chan Yuan Chi a Li Mien Hipovi ??? Kde nyni ttito Mistri pusobi? Zajimalo by mne jak dlouho a kdy jste s nimi cvicil a jake styly Vas naucili. Jsou podobne dnesnimu Hung Gar ?
K.Gurisa

RE:mistri
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 14:44 odpověz
Odpověď jednoduchá. ®iji rád současností.

Autor: Janina 8.10.2003 18:12 odpověz
Janina

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:22 odpověz
Nemáte pravdu. Za nic se nestydím. Je to jen Váš subjektivní pocit.

RE:RE:RE:RE:mistri
Autor: Janina 8.10.2003 18:28 odpověz
ja nekonstatuji, rada bych se na to zeptala...Proto take ty otazniky na konci vety, pane Hladiku!
Janina
BTW - vy se nestydite za to ze jste byl xkrat na zachytce, chodil opily na cviceni, apod???

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:57 odpověz
Nevíte také náhodou co budu mít dnes k večeři Janino

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:47 odpověz
No pane jo

Autor: Janina 8.10.2003 18:06 odpověz
Janina

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 18:24 odpověz
Opakuji Vám-Za nic se nestydím.

Autor: Luo Ke 8.10.2003 09:32 odpověz
Děkuji to mi stačí

RE:
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 21:03 odpověz
Ja také.

RE:To jsem rad
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 11:49 odpověz
Važený Luo Ke, vaše aktivity sleduji na serweru bojovaumeni.cz. Tak vím co jste zač. Děkuji

RE:RE:To jsem rad
Autor: Janina 8.10.2003 12:10 odpověz
Hm, to je tedy odpoved, pane Hladiku, odpoved Mistra...FUJ ! Vy že učíte kung fu? Odpovidate takhle i svym zakum? Ze se nestydite!
Janina

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 15:27 odpověz
Jestě dovětek. Píšete odpověď Mistra a pak fuj. Tak sama jste přesvědčena že jsem spodina lidské společnost. Tak proč odpověď hodná mistra Prosím začněte se v životě nějak hledat. Ujasněte si pojmy. Prospěje Vám to určitě i ve Vašem životě.

Autor: Roman Hladík 8.10.2003 14:42 odpověz
Ne Svým žákům odpovídám úplně jinak než hulvátům, kteří se bohužel pohybují na internetu.

alkohol a kung fu
Autor: Honza Holý 7.10.2003 22:18 odpověz
Zajímá mne jestli je třeba při cvičení kung fu zcela zanechat pití alkoholu, kouření a třeba být vegetarián. Vy sám dodržujete zdravou životosprávu? Vadí na mé cestě, že nejsem budhista ?
s mnoha pozdravy
H.Holý

RE:alkohol a kung fu
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 00:38 odpověz
Záleží zcela na Vás. Co je zdravá životospráva. Někdo říká že i sex škodí.

RE:RE:alkohol a kung fu
Autor: Janina 8.10.2003 12:17 odpověz
O vas, pane Hladiku, se vseobecne vi ze jste silny alkoholik, takze se nedivim jak vyhybave odpovidate. Take mate homosexualni sklony, coz je verejnym tajemstvim, tak i tu narazku na sex lze chapat. Nechapu ovsem proc jste forum otevrel - stejne budete mazat a mazat a mazat a pak forum uzavrete, protoze pravdu o sobe nesnesete...
Janina

RE:RE:RE:alkohol a kung fu
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 15:14 odpověz
Je to jednoduché. Fórum jsem otevřel pro to, že mě to baví. No a Vás se zeptám, když tak o mě všechno víte, kdo jste a odkud jste se vynořila, tedy pokud jste Janina, když je to nějaká přezdívka, tak odkud jste se vynořil. Nemýlim li se tak na serweru bojovaumeni.cz, prekrasne diskutujete o našem turnaji v Praze. Jen tak dál. Přeji Vám hodně zdaru ve Vašem snažení.

Hung Gar
Autor: Libor Sekera 7.10.2003 10:30 odpověz
Zdravim Vas Mistre !
Nebyt Vas tak kung fu v nasi krasne republice nemame! Diky Vam !
Libor

RE:Hung Gar
Autor: Roman Hladík 7.10.2003 22:07 odpověz
Ó děkuji

Autor: Luo Ke 7.10.2003 08:28 odpověz
Pane Hladíku, jak mi vysvětlíte to, že Shi fu, jako vy nedokáže ani dokončit sestavu pro nedostatek dechu a síly?

RE:Vysvětlení
Autor: Roman Hladík 7.10.2003 22:06 odpověz
Vážený Luo Ke Vám nic vysvětlovat nebudu.

Pozdrav
Autor: Aleš 6.10.2003 17:28 odpověz
Sifu. Našel jsem tuto vaší druhou stránku a možnost s vámi komunikovat přes toto fórum. Volím možnost číslo jedna a srdečně vás zdravím.

Děkuji
Autor: Roman Hladík 6.10.2003 23:04 odpověz
Děkuji a za 14 dní v Benešově Nashledanou.

Fórum pokračuje
Autor: Roman Hladík 5.10.2003 17:00 odpověz
Dnes, 05.10.2003, jsem znovu zprovoznil fórum. Těším se na Vaše příspěvky. Můžete zde zanechat pozdrav, budu rád , dotaz ,budu ještě radši a nebo, tomu nezabráním, ošklivou pomluvu, či urážku. A to nebudu moc rád a když vulgarita přesáhne určitou mez, tak příspěvek okamžitě smažu. Roman

RE:Fórum pokračuje
Autor: ata 8.10.2003 16:23 odpověz
mistr husek /nepatriM k jeho zakum/mne rikal hung ga je cestnej a ferovej stil tady mas most a ukas co umis zadne prsty do oci ani jine podlosti.tak co jdem do toho...

RE:RE:Fórum pokračuje
Autor: Roman Hladík 8.10.2003 17:08 odpověz
Nejenom Hung Gar je čestnej a ferovej, měl by být takovým i celý náš život.

AKTUALNI STAV (NEKOLIK REAKCI HLADIKA, ODPOVED PANU HUSKOVI, APOD... :

tak uz dost blabolu
Autor: Mirek 10.10.2003 11:11 odpověz
Tak jste se pane Hladiku (JIRKO) probudil ze sve vcerejsi opilosti ? Proc vycitate p.Huskovi "pozdraveni" Lamovi sifu ??? Pozdravil se s nim, a vy to dobre vite - stal jste primo u toho !!!- venku pred budovou hned pri jeho prichodu ! Dokonce spolu prohodili par frazi - jenze to bylo kantonsky a tak vite houby o cem... Nez neco napisete, poradne si rozmyslete co - jeste vice tim prilevate olej do ohne !!!
Mirek

RE:
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 11:02 odpověz
Nikoho nešpiním. Mám svou čest

Pane Hladík

Rád by s úctou
George Husek
Písek

RE:
Vážený pane George.
Vy jste mi napsal takový krásný a dlouhý dopis. Tak tedy dovolte abych ja na něj kratce reagoval. Za prvé: neuplácím mistri a nelepím nálepku Made in Hongkong. Muj Si-Fu Anthony Lam Chun Fai mě učí rád a s potěšením. Předal mi již mnoho svého umění.Jinak i vy jste se mohl soutěže zůčastnit a jako mistr představit své umění. Soutěž byla otevřena všem Si Fu a jejich žákům. To jste neudělal Závěrem. Mohl jste alespoň mého Si Fu na turnaji pozdravit.
Díky za přispěvek Si Fu Roman Hladík

svetovy turnaj
Autor: George Husek 9.10.2003 23:10 odpověz
Pane Hladik,
10.cervna jsem byl pritomen na vami poradanem svetovem turnaji v Hung Gar Kung Fu. Ze vseho nejvice na me nechalo prinejmensim ohromujici dojem vase predstaveni v H-Gar.
Pro nekoho, kdo zasvetil cinskym bojovym umenim vice jak tricet let a 28 let se ucil od prevazne cinskych mistru jsem opravnen ke svym nazorum.
V anglictine existuje prislovi:"Muzes oblbnout nektere lidi nekdy, ale ne vsechny vzdycky."
Skoda, ze jste si vybral ke svemu parodovani prave styl Hung Gar na vasem svetovem turnaji. Hung Gar Kung Fu se proslavil svou cestnosti a hrdosti. Nyni jsem pouzil ctyri vyrazy, o kterych nemate ani poneti. Cest, hrdost, Hung Gar a Kung Fu.
Prosim vas, cvicte si svuj H-Gar(Hladik Gar), ale neprodavejte svym poctivym, nic netusicim a duverivym studentum sve shnile brambory z Prahy, ktere vydavate za nadherne pomerance z Asie. Jeste horsi je, ze si uplatite Sifu z Ciny, abyste na ty sve vlastni vymysly dal nalepku "Made in Hong Kong".

Rad by s uctou
George Husek
Pisek

Hladik=JIrka ???

Hladik=JIrka ???
Autor: Mira 9.10.2003 23:01 odpověz

Hladik=JIrka ???
Autor: Mira 9.10.2003 23:00 odpověz

RE:Hladik=JIrka ???
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 11:03 odpověz
Co prosím?

?
Mira

upozorneni
Mira

RE:RE:upozorneni
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 11:04 odpověz
Pozor to je moje fórum. Tak to tady neorganizujte

..... SLEDUJTE DALSI POKRACOVANI
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » pát 10. říj, 2003 11:50

Dopoledne jsem se dostal - vlastní vinou - do menšího nedorozumění díky svému jménu - Jirka. (Uvedl jsem ho jen proto, že maestro Hladík si na skutečná jména potrpí, tak jsem mu chtěl udělat radost... :-) ).
Proto bych zde rád uvedl, že s tím JIRKOU (pravděpodobně imaginárním) nemám namouduši zhola nic společného - naopak jsem oddaný žák Si-fu Huška... :)
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

aktualizace...

Příspěvekod Anonymní » pát 10. říj, 2003 15:36

Kung-Fu

Jméno: Email:
Nadpis:
Zpráva:

Smajlíci:

Zobrazuje se 1-30 příspěvek z celkového počtu 84.
| 30 | 60 | 90 |

Hrůza
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 14:12 odpověz
No a je to tady. A stává se z fóra lampárna. Přátelé to není o tom jestli chci a nebo nechci slyšet pravdu.To j o tom že tady se mije fórum využívá k tomu, aby se moje škola a moje Kung-Fu co nejvíce pomluvilo a zostudilo. Ta, že, trpěl by to někdo. Prosím ralizujte se někde jinde např. Okoun.bojovaumeni atd. Berete lidem chuť zde položit duchaplnou otázku.
Si-Fu Roman Hladík

RE:Hrůza
Autor: ddd 10.10.2003 14:44 odpověz
Vy , pane Hladiku, Vy zadne KUNG FU nemate, a proto je velmi tezke Vam ho pomluvit a zostudit ! Jakou otazku by jste chtel slyset. Mne by zajimalo : jak dlouho se aktivne, tzn. skutecnou dobu treninku, ucite u Lam sifu, jak casto do roka ho vidite apod... To by mne pripadalo opravdu zajimave.

RE:RE:Hrůza
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:23 odpověz
Chcete vědět jaké techniky jsem se od velmistra Anhony Lam Chun Faie naučil Chin Cheung Kuen, Lau Gar Kuen, Gung-Gee-Fok-Fu Kuen, Fu-Hoc Sheong-Yin Kuen, Sap-Yin Kuen, Fu Hoc Kuen Doy-Dar, Gungee Kuen-Doy-Dar, Lau-Gar Kwan, Pe-Kwa Darn Dao................ a mnoho moudrých věcí.

RE:RE:RE:Hrůza
Autor: ddd 10.10.2003 16:30 odpověz
uprimne receno, pane Hladik, tech par sestav se neucime za par vikendu, ze ano...

Autor: ddd 10.10.2003 16:28 odpověz
No dobre, dekuji Vam - ale mne vice zajima fakticka doba uceni a treba Vas rocni rozvrh jak casto za svym ucitelem jezdite a na jak dlouho...

RE:RE:Hrůza
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:18 odpověz
Dost často.

Autor: ddd 10.10.2003 16:25 odpověz
vidim, ze jste mistr formulace a vytacek :-) - mohl by jste to prosim Vas upresnit?

tak uz dost blabolu
Autor: Mirek 10.10.2003 11:11 odpověz
Tak jste se pane Hladiku (JIRKO) probudil ze sve vcerejsi opilosti ? Proc vycitate p.Huskovi "pozdraveni" Lamovi sifu ??? Pozdravil se s nim, a vy to dobre vite - stal jste primo u toho !!!- venku pred budovou hned pri jeho prichodu ! Dokonce spolu prohodili par frazi - jenze to bylo kantonsky a tak vite houby o cem... Nez neco napisete, poradne si rozmyslete co - jeste vice tim prilevate olej do ohne !!!
Mirek

RE:tak uz dost blabolu
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 14:29 odpověz
Neurážejte prosím. Jak Vy víte že já vím houby Kantonsky. Ostatně znovu opakuji, toto je fórum o Hung Gar, otázky atd. Vy ho ale zneužíváte pro Vaše nejapné pomluvy. To je veliká ©koda. Co kdyby tady Si Fu Husek napsal jaké formy ovládá atd. Nebylo by to zajímavější Z jaké linie jeho Kung-Fu pochází Jestli umí více stylů Položil nějaké konkrétní otázky

RE:RE:RE:tak uz dost blabolu
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:28 odpověz
Nezapoměl jste ještě na nějaký můj hrdelní zločin. Myslím že váš výčet stále ještě není úplný

RE:RE:RE:RE:tak uz dost blabolu
Autor: ... 10.10.2003 16:33 odpověz
no ja vim, my vsichni vime, ze uplny seznam to neni - ale pokud chcete, vytvorim webovou stranku Vasich hrdinskych kousku i s vypisem z vysetrovani, Vase vypovedi, rejstrik trestu apod. Pokud to skutecne chcete ...

Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:31 odpověz
S panem Huškem mi laskavě dejte pokoj. Zatím kdo se o někoho otírá jste Vy

RE:RE:tak uz dost blabolu
Autor: ddd 10.10.2003 14:42 odpověz
:-) pane Hladiku, Vy kantonsky zvladnete mozna podekovat a pozdravit:-), jsem si stoprocentne jist ze vic ne. Pokud ano, napiste prosim kantonsky souvislou vetu, nebo jeste lepe cely Vas nasledujici prispevek :-))) no a uvidime :-))). O pana Huska se nijak neotirejte, jeho linie a kung fu je na rozdil od Vas cista jako lilie:-). Tady jde spis o to jaky jste Vy hulvat, podvodnik a lhar. Nemluvim o alkoholismu, ze jste priznivce fasismu, pobytu na zachytkach, v bohnicich, v zadrzeni v nemecku, kradeze, omezovani osobni svobody apod ciny, ktere Vas mozna podle Vas delaji Mistrem ...

Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:27 odpověz
Takže jako ve škole. Budete mě zde ještě zkoušet

RE:RE:RE:RE:tak uz dost blabolu
Autor: ddd 10.10.2003 16:34 odpověz
no rekl jste si o to sam - podporte svoje slova tim ze ukazete svoji znalost kantonskeho jazyka :-)))!! Pokud tak neucinite - opet a znovu lzete :-)))

Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:24 odpověz
No tedy

RE:RE:tak uz dost blabolu
Autor: Praying Mantis 10.10.2003 14:37 odpověz
To jako že Vaše fórum by se tedy stalo fórem Si-fu Huška, jo?!

Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:25 odpověz
No vypadá to tak

RE:
Nikoho nešpiním. Mám svou čest

Pane Hladík

Rád by s úctou
George Husek
Písek

RE:
Vážený pane George.
Vy jste mi napsal takový krásný a dlouhý dopis. Tak tedy dovolte abych ja na něj kratce reagoval. Za prvé: neuplácím mistri a nelepím nálepku Made in Hongkong. Muj Si-Fu Anthony Lam Chun Fai mě učí rád a s potěšením. Předal mi již mnoho svého umění.Jinak i vy jste se mohl soutěže zůčastnit a jako mistr představit své umění. Soutěž byla otevřena všem Si Fu a jejich žákům. To jste neudělal Závěrem. Mohl jste alespoň mého Si Fu na turnaji pozdravit.
Díky za přispěvek Si Fu Roman Hladík

RE:RE:
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 13:30 odpověz
Pošlete mi Vaše telefonní číslo Si nFu Roman Hladík

RE:RE:
Autor: hups 10.10.2003 13:04 odpověz
jakakoliv ucast a jakekoliv spojeni - byt vzdalene na Vasem turnaji nebo jine akci s Vami, pane Hladiku, BY BYLA PRO DOTYCNOU SKOLU OSTUDA. Proto jste tam nektere skoly zastoupeny nemel. Nechteji pred ostatnimi "ztratit tvar". Je vseobecne znamo co jste zac...

RE:RE:RE:
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 13:29 odpověz
Tak tedy.Hung Gar škola Mssimo Ianaconne. Italie, Hung Gar škola Si Fu Andreas Garski Německo, Si Fu Peter Osuch Polski,Si-Fu Swiatkowski Polsko, Si-Fu Pavel Adámek, Si-Fu Luděk ©ulda a moje maličkost. To je Vám málo a to si troufáte říct že to jsou špa¨tné školy. Prosím vvičte si své, a ignorujte toto fórum. Jestli můžete.

RE:RE:RE:RE:
Autor: ddd 10.10.2003 14:34 odpověz
Znate porekadlo :"varana k vrane seda " ??? - nektere z tech skol ale opravdu spatne nejsou, napr. pan Garski. Bohuzel nekteri z nich, ze zahranici, se spolehli na osobu Lam Chun Faie sifu, o Vas tolik informaci jako cesti priznivci nemaji. Casem se to pochopitelne zmeni.

svetovy turnaj
Autor: George Husek 9.10.2003 23:10 odpověz
Pane Hladik,
10.cervna jsem byl pritomen na vami poradanem svetovem turnaji v Hung Gar Kung Fu. Ze vseho nejvice na me nechalo prinejmensim ohromujici dojem vase predstaveni v H-Gar.
Pro nekoho, kdo zasvetil cinskym bojovym umenim vice jak tricet let a 28 let se ucil od prevazne cinskych mistru jsem opravnen ke svym nazorum.
V anglictine existuje prislovi:"Muzes oblbnout nektere lidi nekdy, ale ne vsechny vzdycky."
Skoda, ze jste si vybral ke svemu parodovani prave styl Hung Gar na vasem svetovem turnaji. Hung Gar Kung Fu se proslavil svou cestnosti a hrdosti. Nyni jsem pouzil ctyri vyrazy, o kterych nemate ani poneti. Cest, hrdost, Hung Gar a Kung Fu.
Prosim vas, cvicte si svuj H-Gar(Hladik Gar), ale neprodavejte svym poctivym, nic netusicim a duverivym studentum sve shnile brambory z Prahy, ktere vydavate za nadherne pomerance z Asie. Jeste horsi je, ze si uplatite Sifu z Ciny, abyste na ty sve vlastni vymysly dal nalepku "Made in Hong Kong".

Rad by s uctou
George Husek
Pisek

RE:svetovy turnaj
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 13:33 odpověz
Vaše telefoní číslo prosím

Hladik=JIrka ???

Hladik=JIrka ???
Autor: Mira 9.10.2003 23:01 odpověz

Zobrazuje se 1-30 příspěvek z celkového počtu 84.
| 30 | 60 | 90 |

--------------------------------------------------------------------------------

http://web.dkm.cz/roman/
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: aktualizace...2

Příspěvekod Anonymní » pát 10. říj, 2003 15:41

Lidi proč jste tak zlý
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:36 odpověz
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: aktualizace...2

Příspěvekod Anonymní » sob 11. říj, 2003 12:20

aktualizace 2 píše:Lidi proč jste tak zlý
Autor: Roman Hladík 10.10.2003 16:36 odpověz

...a proč jste vy jako vy??? Proč raději všeho nenecháte a nezmiznete někam do Mongolska??? Chudáci lidi, které oblbujete.... Sorry, ale pro 99% lidí, kteří mají co do činění s bojovým uměním, jste šmejd a podvodník!!!
Marek P.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 11. říj, 2003 17:45

drahy Mistr uz forum opet zrusil - a opet neodpovedel ANI NA JEDNU otazku!

vzkaz pro pro zaky "Mistra" R. Hladika: lidicky,prosim vas, probudte se a budte trochu soudni,proboha,ten clovek je lhar a podvodnik,proste spatny clovek!

vzkaz pro GM Lam Chun Faie:pokud Vam je povest Vasi rodiny a Vaseho stylu lhostejna,nechte se dale balamutit a podvadet a uplacet... chudak GM Lam Cho, ma tohle zapotrebi
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Hladik

Příspěvekod Anonymní » pon 13. říj, 2003 7:10

Na mém počítači forum pořád funguje.Takze ho nikdo nezrusil :-)
Nechápu, co Vás pořád ještě baví se do Hladíka navážet.Když se Vám nelíbí co a jak cvičí, tak u něho prostě necvičte, ale těm kteří u něho cvičí dejte čas, at si udělají usudek sami.každemu vyhovuje neco jineho.
Jak by se to libilo Vám, kteří vedete nejaké skoly nebo v nich delate instruktory, kdyby se rozebiral Vas zivot. Zijete jako bojovnici ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hladik

Příspěvekod Anonymní » pon 13. říj, 2003 19:51

Anonymní píše:Na mém počítači forum pořád funguje.Takze ho nikdo nezrusil :-)
Nechápu, co Vás pořád ještě baví se do Hladíka navážet.Když se Vám nelíbí co a jak cvičí, tak u něho prostě necvičte, ale těm kteří u něho cvičí dejte čas, at si udělají usudek sami.každemu vyhovuje neco jineho.
Jak by se to libilo Vám, kteří vedete nejaké skoly nebo v nich delate instruktory, kdyby se rozebiral Vas zivot. Zijete jako bojovnici ?

No ja teda jasne vidim, ze Hladik zrusil na svem webu link na diskuzi - tim padem mi pripada zrusene...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

forum opet funguje

Příspěvekod Anonymní » stř 22. říj, 2003 8:27

Vazeni pratele,
nase forum na http://web.dkm.cz/roman/zacatek.htm je opet v provozu a vase nazory jsou opet vitany-
RH
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » stř 22. říj, 2003 9:25

A je to tu zase :D
Jsem zvědavej na jak dlouho...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » stř 22. říj, 2003 12:23

Zatím to vypadá, že si bude sám se sebou pár dní ujasnovat, co psal a co ne... ®e by schizofrenie?! :)
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. říj, 2003 12:00

mistrova hlaska:

To jsem nepsal ja, ze jsem to nepsal ja

Ted to pisu JA

to je za 100 bodu :lol:
on je snad fakt schizofreni
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Hladík

Příspěvekod Yahoma » čtv 23. říj, 2003 14:14

Proč ho už nenecháte na pokoji? Nejsem jeho žák ani nikdy nebudu. Nemyslím, že jeho škola patří mezi kvalitní, ale věřím tomu, že polovině vám pisálkům a anonymním hrdinům by nakopal zadek. Už jenom proto, že cvičí tak dlouho a je teď úplně jedno co. Myslíte, že jste takový borci, který o něm vědí vše? Tak proč ho nevyzvete k boji vy ochránci pravého Kung-Fu? Připadá mi to od vás už opravdu ubohý a trapný. Strážci vesmíru....
Yahoma
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. říj, 2003 14:15

former student píše:mistrova hlaska:

To jsem nepsal ja, ze jsem to nepsal ja

Ted to pisu JA

to je za 100 bodu :lol:
on je snad fakt schizofreni

Já si to nemyslím.Má akorát špatně zabezpečenej přístup, takže každý trubka se může přihlásit pod jeho jménem a psát blbosti.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Hladík

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. říj, 2003 16:30

Yahoma píše:Proč ho už nenecháte na pokoji? Nejsem jeho žák ani nikdy nebudu. Nemyslím, že jeho škola patří mezi kvalitní, ale věřím tomu, že polovině vám pisálkům a anonymním hrdinům by nakopal zadek. Už jenom proto, že cvičí tak dlouho a je teď úplně jedno co. Myslíte, že jste takový borci, který o něm vědí vše? Tak proč ho nevyzvete k boji vy ochránci pravého Kung-Fu? Připadá mi to od vás už opravdu ubohý a trapný. Strážci vesmíru....

jeee to je sranda, YAHOMO, vrana k vrane seda, co ?:-))) Hladik cvici hovno a nikdy necvicil, ty o nem vis hovno a asi do budoucna vedet hovno budes. Co tedy vlastne chces rict? Hladika k boji ? Vis o tom ze jakmile jenom vzdalene prijde rec na neco takoveho tak okamzite vola policii ? Znas jeho trestni rejstrik ? Vis koho se tu zastavas? Jaky fasistycky svine, narkomana, alkoholika apod...? Prosim te, jdi si smrdlat to vase chi saoooo, onanuj u videa s Leung Tingem, nech si narust plnovous jako Kernspecht, nebo uc "security" jak na teroristy apod , proste si hraj se svyma detickama na svym pisecku.
gogo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod miki » čtv 23. říj, 2003 17:39

Gogo

co víš o Hladíkovi ty ?
Cvičíš u něho nebo cvičil si ?
Můžeš tady přede všemi dokázat jediný ze svých tvrzení (alkoholik,fašista,trestní rejstřík...) ?
Plně souhlasím s Yahomou.
Je to ubohost a trapnost.
M.
miki
diskutér - nováček
diskutér - nováček

for gogo

Příspěvekod Yahoma » čtv 23. říj, 2003 21:43

Trochu to přeháníš, nezdá se Ti? Teď ses opravdu vyjádřil moc chytře, hlupáku. Nikoho se nezastávám a pokud se známe tak nebuď anonymní hrdina za klávesnicí a představ se mi alespoň do pošty. A jestli mě hodláš urážet, tak to zkus raději z očí do očí borče. Uvidíme jaký jseš hrdina... Seru na to jestli je alkoholik a narkoman protože s ním nemám nic společného. A těma hloupýma pomluvama ho opravdu změníš a opravíš jeho chybný život. Dej jeho životu smysl :roll: Mimochodem odpověz na otázky mikiho. A pokud to zvládneš, tak zkus dodržet slušnost netové diskuze. Dělá se to.
Yahoma
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. říj, 2003 21:43

miki píše:Gogo

co víš o Hladíkovi ty ?
Cvičíš u něho nebo cvičil si ?
Můžeš tady přede všemi dokázat jediný ze svých tvrzení (alkoholik,fašista,trestní rejstřík...) ?
Plně souhlasím s Yahomou.
Je to ubohost a trapnost.
M.

ty jsi UFO ze o tom jeste nevis ??? Mam sem opsat jeho policejni zaznamy?? Co mi povis pak ??? Ze to je vymysleny ??? Takze ma to cenu :????
gogo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: for gogo

Příspěvekod Anonymní » čtv 23. říj, 2003 21:48

Yahoma píše:Trochu to přeháníš, nezdá se Ti? Teď ses opravdu vyjádřil moc chytře, hlupáku. Nikoho se nezastávám a pokud se známe tak nebuď anonymní hrdina za klávesnicí a představ se mi alespoň do pošty. A jestli mě hodláš urážet, tak to zkus raději z očí do očí borče. Uvidíme jaký jseš hrdina... Seru na to jestli je alkoholik a narkoman protože s ním nemám nic společného. A těma hloupýma pomluvama ho opravdu změníš a opravíš jeho chybný život. Dej jeho životu smysl :roll: Mimochodem odpověz na otázky mikiho. A pokud to zvládneš, tak zkus dodržet slušnost netové diskuze. Dělá se to.

YAHOMA - zato ty jsi chytrak fundovanej, kaspare. Dej smysl smejdovy ty kdyz mas rad takovy parchanty jako je on - ja je rad nemam a tak nevim proc bych ho napravoval!
gogo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Další

Zpět na čínská bojová umění a sporty...