wushi píše:2md201 - tak si sa nám krásne rozvinul, ako list čaju v horúcej vode...
takže by som to zhrnul: v podstate súhlasíš, že wang nie je dokonalý (tvrdil si, že je makač), súhlasíš že robí divné veci (nie je makač a Pán Dokonalý?), že sú na neho ľudia nasraní za podrazy, atď.
tak si u neho cvič...ok...poho...ale prosím, neber mi moje názory a nerob zo mňa chudáčika a debilka...nejde mi o to, aby ma ľudia ľutovali, to fakt nepotrebujem, ale aby otvorili oči a nevideli len jednu cestu...
chcel by som ťa dôrazne požiadať, aby si do tejto debaty neplietol moju manželku...je to super osoba a jediná, ktorá mi dodala po wangovom svinstve chuť do ďalšej práce...ak si chceš o niekoho otierať hubu, kľudne, vybavme si to osobne, takéto narážky neznášam...takže, ak máš chuť to riešiť ďalej, daj meno a ideme na vec...inak si daj pohov a bav sa normálne bez osobných útokov...
k článku v sme: zjavne si nepochopil, že ten príspevok bol zložený z výrokov iných ľudí, ktoré som dal dohromady a hodil do diskusie, nevadí, možno to chce čas...
nejak ten čas, ktorý sa venuješ wushu, naťahuješ - predtým 3 roky, teraz už 4, tak ako to vlastne je? ak si jedným z ľudí, ktorý začínali pod mojim vedením, tak vlastne robíš tiež to, čo ja...útočíš na svojho predchádzajúceho učiteľa...bezo mňa by wang na slovensko ani nepáchol, to vám garantujem, mal to úplne na háku...zaujímavé je, že pri debate o budúcnosti nášho vzťahu v lete 2003 sa zaviazal, že po ukončení našej spolupráce sa vráti do číny...zaujímavé, kde je teraz? asi fér dohody pre neho nič neznamenajú...
ale nič, ok, je to pasé, každopádne ma to teraz nežerie tak, ako pred rokom, ale zabudnúť sa nedá...čo ma najviac hnevá, je stratený čas a námaha, ktorú som mu venoval a on to šmahom ruky zničil...
ale tak to chodí...
ideme ďalej, pracujem na rozbehnutí nových aktivít na poli wushu a budem si dávať sakra pozor, ako si postavím spoluprácu....
čo sa týka otázky, kde máš cvičiť, cvič kde chceš, je to tvoja voľba...už som tu vymenoval kopec možností, len ani jednu nepripúšťaš, máš predsa Jeho...ok, makaj...
Zdravím ťa a cvič poctivo...
P.s.: nemám chuť pokračovať v debate dookola o ničom, takže končím v tejto téme....
po prvé: u wanga cvičím zhruba niečo cez 3 roky, tj od začiatku, 4 roky hovorím preto lebo som už cvičil aj niekde inde
po druhé: na žiadneho môjho predchádzajúceho učiteľa neútočím...
po tretie: tú diskusiu v sme si treba prečítať celú....
po štvrté:nikdy som nepovedal, že wang je dokonalý, povedal som že je makač /tj.:páči sa mi ako cviči, aby si to pochopil v tej hlavičke/ takže neprekrúcaj, nikto nieje dokonály, ehm ehm teda okrem teba... sorry
po piate:mne sa tvoja manželka zdala milá, ja na ňu neútočím, len som sa opýtal či ti pomáhala... a ozaj kto vie čo by povedala na to, že keď sme boli na semináry tak si sa tam muchlal s nejakou úplne inou babenkou zatiaĺ čo ona sa nahánala za deckami /tvojimi/, ale to tu neriešme, to sem fakt nepatrí
po šieste: niesom wangov bývalý žiak, som jeho terájší žiak a nezačínal som pod tvojim vedením, pretože ty si nič neviedol, výuku viedol wang a okrem toho ako som uĽ spomínal, cvićil som už u iného majstra...takže mám s čím porovnávať.
Keby som mal porovnávať tak poviem, že wang učí trochu inak ako môj predošlý majster ale výuka ako taká je kvalitná. pri tvojej neskonalej múdrosti a chápania wushu musiš vedieť, Ľe sa ťažko hľadajú dvaja ludia kt. by cvičili úplne rovnako...