kung-fu v BA?

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod md201 » pon 20. čer, 2005 14:23

raduz píše:pekna diskusia, len co je pravda.
md201 - preco sa chlape nepodpises? Tvoj oponent to spravil, ale Ty mas asi strach, tak potom tie Tvoje argumenty bohvieako nevyzneju :idea:
Vanga nepoznam a je mi uplne fuk kto to je.
A velky "Filo", ten predsa cvicil okinawske karate nie?(to moc s wu shu nejde dohromady :wink: ) Pametam sa este ked mal skolu u nas davno v NMnV, on tam sice osobne moc nechodil,(naco aj ved peniazky sa kotulali) cvicili tam instruktori. My sme mali telocvicnu hned po nich takze sem tam sme si ten "supertvrdy" trening pozreli. Je pravda ze osobne by som tam necvicil ani zadarmo. Vacsina cvicencov sa za trening nestihla ani zapotit. A ukazky technik zo sprievodnym slovom - citujem "nezabijam, nazabijam, zabijam" - tak to ma uplne dostalo. 8O
Ale hovorim, ze to bolo davno a mozno uroven skoly stupla :idea:

nepodpísal som sa preto, lebo Marek má pozná a nepotrebujem aby tu o mne vypisoval všelijaké hovadiny / ja viem, že o ňom zrovna nepíšem pekne, ale ver mi, že som ho považoval za kamaráta a to čo spravil wangovi ma dosť sklamalo a čo viac, teraz je tu z neho chúďatko ktorému sme všetci ublížili... čo sa týka pána Fila tak, to je fakt čudný človek, furt chodí zo všelijakými mladými kočkami, osaháva ich, neviem tak to by sa "majster, resp učiteľ" nemal chovať, takisto poznám jeho bývalých žiakov a sú to moji kamaráti, viem o Filovi dosť... lenže Marek je taký druhý filo vieš... takže asi tak...
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod md201 » pon 20. čer, 2005 14:28

wushi píše:md201 - ešte stále neviem, s kým mám tú česť, takže sorry, ale tvoje argumenty (žiadne konkrétne) a neustále napádanie je trápne a detinské...
- tvrdíš, že vieš viac, ako si myslím - dokáž, ukáž, predveď...neskrývaj sa stále za wanga...
- klamem - ok, dokáž...buď konkrétny, inak je to mlátenie prázdnej slamy...
- tvrdím a stále tvrdiť budem, že wang spáchal podraz na priateľa, ktorý ho sem dotiahol...bez toho by bol presne tou nulou, akou tvrdíš, že som ja...pretože v číne naozaj neznamenal takmer nič, bol telocvikár na jednej zo stovky škôl v Qingdao...
- všetky veci, ktoré sme prezentovali ešte spolu ako tandem, boli súčasťou reklamy (ak ti to niečo hovorí) a vytvorenia imidžu, ale asi nevieš, čo to je, hádam z tvojho úžasného postrehu, keďže si minule prišiel na to, že wushi je marek školuda (pritom som veľa svojich príspevkov podpísal, mám tu všetky kontakty, webstránku, kde sú o mne všetky údaje, atď....)
- veci z webu neodstránim, je to história školy a tá, nech už bola akákoľvek, je neodškriepiteľná...
- tak tvrdíš, že všetko som to posral ja - to je silná káva...áno, výpoveď dostal wang odo mňa, ale až po tom ako som sa dozvedel o pripravovanom podraze...mám na to dvoch svedkov, jeden čínsky hovoriaci slovák a druhý číňan, obaja o tom vedeli, bohužiaľ nepokladali za vhodné sa vkladať do vzťahu mňa a wanga...
- apropó, o tom číňanovi, ktorého tu spomínam, tvrdil wang, že je na mňa nasratý za nejaké staršie veci - pred dvoma týždňami som s ním bol v Qingdao, výborne sme pokecali a potvrdil mi, že je to klamstvo a wangov výmysel...
- ak si myslíš, že som nula, ok, tvoj názor, to isté si ja s odstupom času myslím o wangovi, hlavne po tom, čo som navštívil dvakrát Qingdao a zhováral sa s mnohými majstrami wushu, z ktorých ho nikto (!!!) nepoznal...napr.majster Song Jiliang, ktorý bol niekoľkonásobným majstrom Číny v sanshou (sanda) a pozná takmer všetkých majstrov v Shandongu (nielen v Qingdao)...
- inak, klameš vlastne ty - ja že mám prvý duan? a odkedy? nikdy som sa s niečím podobným nechválil...mám keď tak prvý toan v Shaolin Kempo kung-fu, skúšky som skladal u troch majstrov tohoto štýlu v Moersi, Nemecko, trvali celý jeden deň a zložil som ich úspešne bez akýchkoľvek "zadných dvierok"...ďalej som držiteľom druhého jie, čo boli stupne udeľované pred "slávnymi" duanmi v číne a dostal som certifikát od wanga...nehanbím sa za to...takže z milosti mi nikto nič dávať nemusel...
- ešte by ma zaujímalo akéže praktiky som to používal - nútil som žiakov do niečoho? zastrašoval som ich? alebo som nebodaj trápil wanga?
len ho ľutujte, to on potrebuje...on je ten jediný chudáčik, ktorý tým všetkým trpel...a cvičte u neho, kľudne, je mi to úplne fuk, vyjadril som len svoj názor a na to mám právo...
- neurážam ťa nadávkami ako to robíš ty, všetko sa ti snažím vysvetliť jasne a stručne aby si to pochopil, bohužiaľ, nemáš ani toľko slušnosti, aby si sa predstavil....
- ešte k minulému príspevku - ča sa týka Mira Hanáčka, názor naňho som nezmenil a ani mu neleziem do riti, nemám prečo, od daného incidentu sme sa stretli raz na námestí v BB a vymenili sme si pozdrav, toť vsjo...len mi je záhadou, prečo sme teraz mi obaja podľa teba a tebe podobných hajzli...nebude to v niečom inom? žeby to mohlo byť aj opačne? zamysli sa...

- ospravedlňujem sa ti zároveň za dva hanlivé výrazy, ktoré som použil v piatok, musel som písať rýchlo a nemal som čas sa zaoberať výberom vhodných výrazov....

- ak už konečne budeš mať toľko slušnosti a podpíšeš sa svojím pravým menom a nebudeš sa skrývať za anonymitu webu, budeme môcť pokračovať v debate...inak končím s tým, že nie si hoden ďalších reakcií...

s pozdravom

Marek ©koluda alias Wushi

P.S.: tvrdil si, že sme neboli pripravený na príchod ázijskej kultúry - ty si asi nejaký znalec, neviem, ja sa Ázií venujem už takých cca.12 rokov a zdá sa mi, že fakt nie sme pripravení - na to, že každý číňan je hlavne v prvom rade obchodník a až potom priateľ....ale to nemôžeš ako laik vedieť, to by si musel byť s nimi takmer každodenne ako ja...
- a k tomu "nabaleniu sa" - na škole som stratil cca.300.000,-Sk a kopec námahy a času...ak tomuto hovoríš hamižnosť a neúcta a snaha o nabalenie sa, tak si divný...

Super... manželka ti pomáhala?
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod md201 » pon 20. čer, 2005 14:54

máš fakt, plno argumentov a dôkazov, ktoré sú na zamyslenie... a to myslím úplne úprimne! a ak mám pravdu povedať, vôbec som napríklad nepochopil prečo sa wang dal dokopy s Filom/nie je to tak úplne pravda, že ide o nejakú super spoluprácu, ale to neriešme/, niektoré jeho kroky, resp úkony sú aj mne podivné, alebo nanajvyš čudné, ale stále nedokáĽem uveriť, že by to bol taký hajzel ako ho tu vykresluješ..., viem, že ho poznáš dlhšie atď atď, jednoducho neviem... z druhej strany, ale prečo teraz zhadzuješ jeho schopnosti keď si ich predtým vyzdvihoval, nehovor mi prosím, že ťa nútil niečo hovoriť... alebo čo... keď si o ňom rozprával a o tom ako cvičí tak to znelo od teba /vtedy/ úprimne a rozprával si s takým nadšením a zápalom... a ja som na teba pozeral s "otvorenou hubou " a počúval ťa... neviem... si nahnevaný a ja to chápem... lenže aj ja som... a čo sa týka mira, tak neviem o čo presne išlo, ale akonáhle sa wang rozhodol, že che ísť do Ba, o čom uvažoval uĽ dlhšiu dobu, tak sa Miro začal správať divne... jednoducho povedané, doslova ho to nasralo... šak koho by aj nie... aj ja by som bol nahnevaný... ale to nieje dôvod na to aby odrazu začal "vymýšlať a trepa´t nejaké sprostosti na tréningu"

P.s.: 1určite niesom odborník na azíjsku kultúru :D
2:to, že wang vyhral nejaké súťaže a neviem čo všetko, nieje dôvod na to aby ho poznali všetci v jeho provincii, aj keď by to mal byž nejaký známy rešpektovaný majster... /tiež nemôže pozna´t každého/
a vôbec, kto tu hovorí, že wang je zo všetkých najlep¶í? nikde nieje napísané, že je najlepší
3 u koho mám teda cvićiť? alebo mám sa na to vykašlať? čo mi ty ako znalec poradíš? kde na Slovensku je niekto "kvalifikovaný" učiť wushu alebo taiji...
4. prepáč za nadávky aj ty mne!
5. ja wangovi verím... a viem, že je to na mne komu verím... či sa sklamem alebo nie.
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jayo » pon 20. čer, 2005 15:35

md201 píše:
Jayo píše:Tak ja teraz ani neviem, ci mam s wushu v Bratislave vobec zacinat. :-(

Zda sa mi, ze vsetko je to tu o peniazoch. Chcel som zacat vonkajsie styly u pana Wanga a tchaj-ti niekde inde, ale fakt neviem komu mam verit. No... snad rok-dva u Wanga nic nepokazi, kedze som zaciatocnik... mne bude stacit na zaciatok aj to "telocvicnove" wushu, ci ako to volate, ako nerobit vobec nic. Ci podla vas je lepsie radsej ani nezacinat, sediet na riti a cakat roky a hladat nejakeho majstra v zahranici? Lebo z tohoto tu mi to tak pripada.

A este mi povedzte, ako ma zaciatocnik pri tom "hladani" rozoznat dobreho majstra od zleho.

vieš čo? choď na Kolibu a možno na tej posvätnej hore, objavíš niekde ukrytého, tajne cvičiaceho wudang-ského mnícha... a keď budeš mať dobré srdce a budeš usilovný, tak ťa možno príjme za tvojho žiaka...

nechápem, čo máte s tým wushu stále... aké telocvičňové?!
wang cvičí od 5 rokov, cvicil aj Sanda /boj/ a rôzne iné veci... čo to má čo s telocvičňovým wushu... najprv usúd čo od wushu chceš... / chceš sa naučiť bojovať? súťažiť? mláťiť sa na ulici? cvičiť pre relax? alebo čo chceš?

Bol som na Kolibe, ale nikto taky tam nebol. Zato som tam stretol opilca, ktory mi povedal, ze ma bude ucit on.
Jayo
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod md201 » pon 20. čer, 2005 16:15

Jayo píše:
md201 píše:
Jayo píše:Tak ja teraz ani neviem, ci mam s wushu v Bratislave vobec zacinat. :-(

Zda sa mi, ze vsetko je to tu o peniazoch. Chcel som zacat vonkajsie styly u pana Wanga a tchaj-ti niekde inde, ale fakt neviem komu mam verit. No... snad rok-dva u Wanga nic nepokazi, kedze som zaciatocnik... mne bude stacit na zaciatok aj to "telocvicnove" wushu, ci ako to volate, ako nerobit vobec nic. Ci podla vas je lepsie radsej ani nezacinat, sediet na riti a cakat roky a hladat nejakeho majstra v zahranici? Lebo z tohoto tu mi to tak pripada.

A este mi povedzte, ako ma zaciatocnik pri tom "hladani" rozoznat dobreho majstra od zleho.

vieš čo? choď na Kolibu a možno na tej posvätnej hore, objavíš niekde ukrytého, tajne cvičiaceho wudang-ského mnícha... a keď budeš mať dobré srdce a budeš usilovný, tak ťa možno príjme za tvojho žiaka...

nechápem, čo máte s tým wushu stále... aké telocvičňové?!
wang cvičí od 5 rokov, cvicil aj Sanda /boj/ a rôzne iné veci... čo to má čo s telocvičňovým wushu... najprv usúd čo od wushu chceš... / chceš sa naučiť bojovať? súťažiť? mláťiť sa na ulici? cvičiť pre relax? alebo čo chceš?

Bol som na Kolibe, ale nikto taky tam nebol. Zato som tam stretol opilca, ktory mi povedal, ze ma bude ucit on.

:D tak to je super!!! bude ťa učiť opitú päsť!!! :)
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod md201 » pon 20. čer, 2005 16:29

Ešte jedna vec, píšete tu viacerí, že som sa nepredstavil. Je to každého osobná vec či sa pedstaví alebo nie, Marek to urobil a je to jeho rozhodnutie... ale pre zaujimavosť pozrite si stranku www.sme.sk a diskusiu k článku "wushu nie je ako futbal" /dúfam, že to tam ešte je/ kde wushi píše o sebe v tretej osobe... takže asi toľko k tomu strachu z predstavovania sa... chcel som tým len poukázať na to, že nemusí byť každý taký ako sa zdá...ani ja nie.
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod md201 » pon 20. čer, 2005 18:13

ukropcany píše:Prispejem svojou troškou do mlyna, keďže vidím silné podoby medzi tým hnojom, ktorý si tu pohadzujete a tým, ktorým som prešiel ja - primäl ma k tomu ten príspevok od md201 s tým výčtom bodov, ktorý by sa dal kľudne copy-pastnúť do môjho života - to že dnes vidím, že môj bývalý učiteľ je parchant som nevidel predtým, pretože som bol obeťou dobrého marketingu - podviedol on mňa, trvalo kým som pochopil, ale dnes už si dávam pozor (v podstate som vďačný, pretože podrdb učítim skôr). Vec "kde mám potom cvičiť" je v pohode, len si to treba neustále držať v hlave, aby na to človek nezabudol, keď už bude "kde" cvičiť... pretože som takýchto poznal a už tam ostatli, aj keď nemuseli... a či je tu nejaký iný učiteľ TJ/GF - no možno nie je, ale sú aj iné BU... tiež som si nikdy nemyslel, že budem robiť aj box... toť len príspevok od človeka, ktorý sa cítil byť podvedený, takže trochu chápe o čom sa tu bavíte... bdelosť a nepripútavať sa... nebolí to tak potom... :evil:

:D síce stojím na majstrovej strane, ale v poho... inak na to konto čo si napísal... máš pravdu... a zaujímavé je, že to nieje len tu ale aj inde, veď uĽ len v čechách majú toľko sporov, Ľe až... môj názor je že každý kto chce niećo cvičiť si musí danú vec vyskúšať, skúsiť či mu vyhovuje spôsob výuky, štýl a samozrejme učiteľ a hlavne vedieť čo chce cvičiť, resp prísť na to... ale podstatné je dať aj na názory iných, no v prvom rade ísť na tréning a vidieť realitu. Mne sa wushu páči, venujem sa mu asi 4 roky. Nemyslím si, Ľe wang je zlý, alebo parchant ako ho tu niektorí vykreslujú.... 8)
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

reakcie

Příspěvekod wushi » úte 21. čer, 2005 6:21

2md201 - tak si sa nám krásne rozvinul, ako list čaju v horúcej vode...
takže by som to zhrnul: v podstate súhlasíš, že wang nie je dokonalý (tvrdil si, že je makač), súhlasíš že robí divné veci (nie je makač a Pán Dokonalý?), že sú na neho ľudia nasraní za podrazy, atď.
tak si u neho cvič...ok...poho...ale prosím, neber mi moje názory a nerob zo mňa chudáčika a debilka...nejde mi o to, aby ma ľudia ľutovali, to fakt nepotrebujem, ale aby otvorili oči a nevideli len jednu cestu...
chcel by som ťa dôrazne požiadať, aby si do tejto debaty neplietol moju manželku...je to super osoba a jediná, ktorá mi dodala po wangovom svinstve chuť do ďalšej práce...ak si chceš o niekoho otierať hubu, kľudne, vybavme si to osobne, takéto narážky neznášam...takže, ak máš chuť to riešiť ďalej, daj meno a ideme na vec...inak si daj pohov a bav sa normálne bez osobných útokov...
k článku v sme: zjavne si nepochopil, že ten príspevok bol zložený z výrokov iných ľudí, ktoré som dal dohromady a hodil do diskusie, nevadí, možno to chce čas...
nejak ten čas, ktorý sa venuješ wushu, naťahuješ - predtým 3 roky, teraz už 4, tak ako to vlastne je? ak si jedným z ľudí, ktorý začínali pod mojim vedením, tak vlastne robíš tiež to, čo ja...útočíš na svojho predchádzajúceho učiteľa...bezo mňa by wang na slovensko ani nepáchol, to vám garantujem, mal to úplne na háku...zaujímavé je, že pri debate o budúcnosti nášho vzťahu v lete 2003 sa zaviazal, že po ukončení našej spolupráce sa vráti do číny...zaujímavé, kde je teraz? asi fér dohody pre neho nič neznamenajú...

ale nič, ok, je to pasé, každopádne ma to teraz nežerie tak, ako pred rokom, ale zabudnúť sa nedá...čo ma najviac hnevá, je stratený čas a námaha, ktorú som mu venoval a on to šmahom ruky zničil...
ale tak to chodí...
ideme ďalej, pracujem na rozbehnutí nových aktivít na poli wushu a budem si dávať sakra pozor, ako si postavím spoluprácu....
čo sa týka otázky, kde máš cvičiť, cvič kde chceš, je to tvoja voľba...už som tu vymenoval kopec možností, len ani jednu nepripúšťaš, máš predsa Jeho...ok, makaj...

Zdravím ťa a cvič poctivo...

P.s.: nemám chuť pokračovať v debate dookola o ničom, takže končím v tejto téme....
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

poznámka

Příspěvekod wushi » úte 21. čer, 2005 6:34

ešte jedna poznámočka: nehcem zhadzovať Jeho schopnosti, naozaj cvičí niektoré veci v poho (ako kopec ďalších ľudí), chcel som priblížiť tie ďalšie stránky, ktoré už tak svetlé nie sú...toť vsjo...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod md201 » úte 21. čer, 2005 6:56

ukropcany píše:4md201 - to že si majstrovej strane som pochopil, avšak práve to ma primälo napísať to čo som napísal... uvidel som Teba tam, kde vídam ja teraz tiež zopár ľudí... inak toho parchanta a celý môj vstup do tejto diskusie prosím na Wanga nevzťahuj príliš - myslel som to vyslovene všeobecne a to či je, alebo nie nepudem posudzovať... rád prenechám ostatným diskutérom... :wink:

ja viem dík! ja len tiež som cvičil u iného čínskeho majstra takže môžem porovnávať.... tu ide o to, že jednému človeku sa niečo nepodarilo a tak začal na wanga hádzať hnoj a robí to všade kade chodí...
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: reakcie

Příspěvekod md201 » úte 21. čer, 2005 7:14

wushi píše:2md201 - tak si sa nám krásne rozvinul, ako list čaju v horúcej vode...
takže by som to zhrnul: v podstate súhlasíš, že wang nie je dokonalý (tvrdil si, že je makač), súhlasíš že robí divné veci (nie je makač a Pán Dokonalý?), že sú na neho ľudia nasraní za podrazy, atď.
tak si u neho cvič...ok...poho...ale prosím, neber mi moje názory a nerob zo mňa chudáčika a debilka...nejde mi o to, aby ma ľudia ľutovali, to fakt nepotrebujem, ale aby otvorili oči a nevideli len jednu cestu...
chcel by som ťa dôrazne požiadať, aby si do tejto debaty neplietol moju manželku...je to super osoba a jediná, ktorá mi dodala po wangovom svinstve chuť do ďalšej práce...ak si chceš o niekoho otierať hubu, kľudne, vybavme si to osobne, takéto narážky neznášam...takže, ak máš chuť to riešiť ďalej, daj meno a ideme na vec...inak si daj pohov a bav sa normálne bez osobných útokov...
k článku v sme: zjavne si nepochopil, že ten príspevok bol zložený z výrokov iných ľudí, ktoré som dal dohromady a hodil do diskusie, nevadí, možno to chce čas...
nejak ten čas, ktorý sa venuješ wushu, naťahuješ - predtým 3 roky, teraz už 4, tak ako to vlastne je? ak si jedným z ľudí, ktorý začínali pod mojim vedením, tak vlastne robíš tiež to, čo ja...útočíš na svojho predchádzajúceho učiteľa...bezo mňa by wang na slovensko ani nepáchol, to vám garantujem, mal to úplne na háku...zaujímavé je, že pri debate o budúcnosti nášho vzťahu v lete 2003 sa zaviazal, že po ukončení našej spolupráce sa vráti do číny...zaujímavé, kde je teraz? asi fér dohody pre neho nič neznamenajú...

ale nič, ok, je to pasé, každopádne ma to teraz nežerie tak, ako pred rokom, ale zabudnúť sa nedá...čo ma najviac hnevá, je stratený čas a námaha, ktorú som mu venoval a on to šmahom ruky zničil...
ale tak to chodí...
ideme ďalej, pracujem na rozbehnutí nových aktivít na poli wushu a budem si dávať sakra pozor, ako si postavím spoluprácu....
čo sa týka otázky, kde máš cvičiť, cvič kde chceš, je to tvoja voľba...už som tu vymenoval kopec možností, len ani jednu nepripúšťaš, máš predsa Jeho...ok, makaj...

Zdravím ťa a cvič poctivo...

P.s.: nemám chuť pokračovať v debate dookola o ničom, takže končím v tejto téme....

po prvé: u wanga cvičím zhruba niečo cez 3 roky, tj od začiatku, 4 roky hovorím preto lebo som už cvičil aj niekde inde
po druhé: na žiadneho môjho predchádzajúceho učiteľa neútočím...
po tretie: tú diskusiu v sme si treba prečítať celú....
po štvrté:nikdy som nepovedal, že wang je dokonalý, povedal som že je makač /tj.:páči sa mi ako cviči, aby si to pochopil v tej hlavičke/ takže neprekrúcaj, nikto nieje dokonály, ehm ehm teda okrem teba... sorry
po piate:mne sa tvoja manželka zdala milá, ja na ňu neútočím, len som sa opýtal či ti pomáhala... a ozaj kto vie čo by povedala na to, že keď sme boli na semináry tak si sa tam muchlal s nejakou úplne inou babenkou zatiaĺ čo ona sa nahánala za deckami /tvojimi/, ale to tu neriešme, to sem fakt nepatrí
po šieste: niesom wangov bývalý žiak, som jeho terájší žiak a nezačínal som pod tvojim vedením, pretože ty si nič neviedol, výuku viedol wang a okrem toho ako som uĽ spomínal, cvićil som už u iného majstra...takže mám s čím porovnávať.
Keby som mal porovnávať tak poviem, že wang učí trochu inak ako môj predošlý majster ale výuka ako taká je kvalitná. pri tvojej neskonalej múdrosti a chápania wushu musiš vedieť, Ľe sa ťažko hľadajú dvaja ludia kt. by cvičili úplne rovnako...
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: poznámka

Příspěvekod md201 » úte 21. čer, 2005 7:19

wushi píše:ešte jedna poznámočka: nehcem zhadzovať Jeho schopnosti, naozaj cvičí niektoré veci v poho (ako kopec ďalších ľudí), chcel som priblížiť tie ďalšie stránky, ktoré už tak svetlé nie sú...toť vsjo...

tak toto je super! hlavne, že minule si tu vypisoval, že dokopy nič nevie a, že tie hodnotenia, ťo je rodinkárstvo a neviem čo ešte...
čo sa týka tých tmavých stránok tak každý nejaké máme, že jo?!
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod md201 » úte 21. čer, 2005 7:29

sorry! ešte jedna vec... s tou spoluprácou... to, že keď s tebou skončí spoluprácu, Ľe pôjde naspäť do číny...
to akože, čo?! To máš na papiery, lebo aj keby, on je slobodný človek, predsa mu nemôžeš ty povedať, končíme, vypadni do číny... to je úplna halucinácia... ale myslím si, že to si presne ty... majster aby držal hubu a robil to čo si ty chcel... lebo si ho mohol vydierať, nemal tu nič, nikoho tu nepoznal, sám niekde v riti sveta, že slovensko, bez trvalého pobytu, bez ničoho... si myslíš, že sa cítil pohodlne, len zato, že u teba býval?
a čo sa týka toho, Ľe si musel robiť to čo on povedal: Môj zlatý, keby si cvičil u iného majstra tak by si sa velmi čudoval! my sme na semináry museli variť a drhnúť podlahy, majster zavelil a každý bez reptania išiel, spali sme na zemi v telocvični, to čo majster povedal to platilo a basta... čo?! nikto nič neriešil...
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Jendis » úte 21. čer, 2005 9:23

Helejte,že se vám do toho pletu,chlapi.....už to nemá s BU nic společného,přerostlo to v soukromé spory,podpásovky.....zkuste si to vyřešit přes SZ.Neznám nikoho,o kom mluvíte,ale tahle diskuze vypovídá něco o Vás samotných......je to jen prosba,jste dospělí chlapi,tak...... :oops: (tohle je někam k pivu,dát si po papuli,udobřit se a bude klid :wink: )
Stejně se neshodnete,každý máte svou hlavu,nikdo neustoupí,jen to bude gradovat........ :cry:
Jendis
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod md201 » úte 21. čer, 2005 9:35

Jendis píše:Helejte,že se vám do toho pletu,chlapi.....už to nemá s BU nic společného,přerostlo to v soukromé spory,podpásovky.....zkuste si to vyřešit přes SZ.Neznám nikoho,o kom mluvíte,ale tahle diskuze vypovídá něco o Vás samotných......je to jen prosba,jste dospělí chlapi,tak...... :oops: (tohle je někam k pivu,dát si po papuli,udobřit se a bude klid :wink: )
Stejně se neshodnete,každý máte svou hlavu,nikdo neustoupí,jen to bude gradovat........ :cry:

veď to je pravda... ale tu sme na fóre, a môžme tu diskutovať... hádam sa nebudeme mlátiť jak malé deti... :roll: nie?! :Da ešte k tomu pivo nepijem... :twisted:
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

to md201

Příspěvekod wushi » úte 21. čer, 2005 10:02

md - máš to fakt popletené, kámo...
tie veci k mojej manželke a vraj muchlaniu s nejakou babenkou, to si prehnal...dokáž!!! inak ti asi fakt treba naklásť na papulu, ja sa ti do súkromia nestarám! a nemám decká, mám svojho syna jediného, takže vidieť, že ani nevieš, o čom hovoríš...radím ti, daj tejto téme pokoj...ak máš chuť, môžem tu začať ja rozoberať súkromný život tvojho "majstra" a budete veľmi prekvapení...tak ser na to...
a k wangovi - mám váš vzťah na háku, asi už viem, kto si, takže Miško (ak som trafil), si úplne mimo...
s tým vedením výuky - ty, človeče, a kto viedol klub v BB kým sa wang nedotrepal? fakt nič nevieš...ani vedieť nemôžeš, máš riadne klapky...ale tvoj problém, rob si, čo chceš...len sa zasmejem, keď jedného krásneho dňa zistíš, že to všetko bolo inak...zopár ľudí už na to prišlo a je im na grc, radšej keď sa so mnou stretnú, klopia oči od hanby...robili presne to isté čo ty a zobudili sa...

ale to je všetko jedno, zbytočne kazíme náladu na tomto fóre...okrem útokov na mňa a moju rodinu odteraz na túto tému nereagujem...

Marek
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 21. čer, 2005 10:04

md201 píše:
Jendis píše:Helejte,že se vám do toho pletu,chlapi.....už to nemá s BU nic společného,přerostlo to v soukromé spory,podpásovky.....zkuste si to vyřešit přes SZ.Neznám nikoho,o kom mluvíte,ale tahle diskuze vypovídá něco o Vás samotných......je to jen prosba,jste dospělí chlapi,tak...... :oops: (tohle je někam k pivu,dát si po papuli,udobřit se a bude klid :wink: )

veď to je pravda... ale tu sme na fóre, a môžme tu diskutovať... hádam sa nebudeme mlátiť jak malé deti... :roll: nie?! :Da ešte k tomu pivo nepijem... :twisted:

mozna by sis tu a tam jedno dat mel :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pivo

Příspěvekod wushi » úte 21. čer, 2005 10:43

ďakujem PC, fakt sa tieto veci nedajú a ani by sa nemali riešiť na fóre...ak md201 chce niečo riešiť, fakt poďme na pivec, povedzme si čo chceme, poprípade si tresnime jednu-dve a poďme domov...takéto naťahovanie hovien ma už fakt nebaví...

to ukropcany - raz sme spolu hovorili o tvojej podobnej skúsenosti, ak môžeš, pošli mi mail s podrobnejšími info, robím si nejaký taký pracovný zoznam ľudí, ktorým sa treba vyhýbať...ak by ti to vadilo, ser na to...máš nejaké nové veci čo sa týka filmíkov? niečo som doniesol z číny, napr. Fighter in the Wind, Hongkong Boxer alebo New Police Story, len je to všetko v čínštine...

týmto by som videl tému ukončenú...dúfam, že už naposledy...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

one more for md201

Příspěvekod wushi » úte 21. čer, 2005 11:17

Michal (ak si to ty, ak nie, sorry) alebo md,
ešte raz sa musím vrátiť k tým narážkam na moju manželku a podobne (už sa nevraciam k pôvodnej téme). chcem ťa len ubezpečiť, že už nejakých osem rokov sa "muchlám" len so svojou zákonitou manželkou, ak si ma videl s nejakou "babenkou", tak to mohli byť len rodinné vzťahy, nakoľko hodne dlhú dobu si už s babenkami von nevychádzam...
ak si fakt nechceš rozhádzať so mnou vzťahy do tej miery, že ťa osobne vyhľadám a podľa starých pravidiel budem "požadovať satisfakciu" (to nie je vyhrážanie sa, ale jediný spôsob ako sa dajú takéto blbé reči riešiť), tak sa vykašli na podobné urážky a pridaj, ak máš trochu slušnosti, ospravedlnenie...
dúfam, že už sa k tomu nebudeme musieť vracať...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: to md201

Příspěvekod md201 » úte 21. čer, 2005 11:21

wushi píše:md - máš to fakt popletené, kámo...
tie veci k mojej manželke a vraj muchlaniu s nejakou babenkou, to si prehnal...dokáž!!! inak ti asi fakt treba naklásť na papulu, ja sa ti do súkromia nestarám! a nemám decká, mám svojho syna jediného, takže vidieť, že ani nevieš, o čom hovoríš...radím ti, daj tejto téme pokoj...ak máš chuť, môžem tu začať ja rozoberať súkromný život tvojho "majstra" a budete veľmi prekvapení...tak ser na to...
a k wangovi - mám váš vzťah na háku, asi už viem, kto si, takže Miško (ak som trafil), si úplne mimo...
s tým vedením výuky - ty, človeče, a kto viedol klub v BB kým sa wang nedotrepal? fakt nič nevieš...ani vedieť nemôžeš, máš riadne klapky...ale tvoj problém, rob si, čo chceš...len sa zasmejem, keď jedného krásneho dňa zistíš, že to všetko bolo inak...zopár ľudí už na to prišlo a je im na grc, radšej keď sa so mnou stretnú, klopia oči od hanby...robili presne to isté čo ty a zobudili sa...

ale to je všetko jedno, zbytočne kazíme náladu na tomto fóre...okrem útokov na mňa a moju rodinu odteraz na túto tému nereagujem...

Marek

dobre kašlime na to, vidím, Ľe tu máš svoj fanklub... aj tak si budeš vždy tvrdiť to svoje a ja to svoje... dokázať nemôžeš nić... všetko prekrúcaš... ak niekto chce cvičiť, má sa ísť pozrieť na tréning a potom riešiť či sa mu to páci alebo nie... to stačí mareček... nemám ťa o čom presvedčiť, Wang nieje dokonalý a ani ty niesi /asi teda, lebo fakt neviem/ ani ja :D / no, dobre prajem ti aby si sem "dotiahol" ako to ty hovoríš, niekoho kto bude podľa TEBA super učiteľ, a super človek a potom budeš aj ty super protagonista wushu... čau! a dík za výmenu názorov...
md201
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...