Moderátor: pm
Jox_off píše:Ahoj, google mi na "The Question of Hard and Soft" nepodstrčil nic rozumnýho. Je někde přístupný nezkrácený znění? Sou to zajímavý věci. Ď.
Jox
Jox_off píše:Ahoj, google mi na "The Question of Hard and Soft" nepodstrčil nic rozumnýho. Je někde přístupný nezkrácený znění? Sou to zajímavý věci. Ď.
Jox
Angus píše:Raptor píše:Zdarec,
odpověď od autora překladu článku máš v mailu ...
Myslím, že by to zajímalo více lidí, nechcete to zveřejnit?
Bart píše:na ruznych strankach jsem cetl dost chvali na
knizku Mastering Yang Style TJQ od Fu Zhonweng.
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/de ... ce&s=books
znate ji nekdo a muzete ji doporucit ?
zdravim
Bart
No on to totiž synku nadiktoval většinou Yang Čenfu a Fu to spíše zapsal(dokonce u některých textů ani nezapsal, neboť to zapsali čen Weiming a Čang Chungkchui).Součástí knížky jsou taky origiální texty od Wang Zongyue a WuYixiang A základní literatura je co? Chen Xinovy spisy? Wang Zhong Yueovy spisy nebo spisy další, které jsou většinou opisem těchto jmenovaných, včetně zápisků Yang Čenfu???Anonymní píše:A já myslel, že základní literatura k Yang stylu jsou knížky Jang Čeng-fua?®e by to žák znal líp než jeho učitel. Vida, vida.
Yvan píše:... Článek "Vývoj Yang stylu Tai Ji Quan" se výrazně zaměřuje na přímou linii předání taiji od Yang Lu-chana v rámci jeho rodiny ...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků