®ivot vůbec není zadarmo, zeptej se rodičů nebo se zeptej lidí, kteří za svůj život nebo jeho kvalitu nějakým způsobem bojovali.
Moderátor: pm
No já tada nevim, 1000 Kč za 10 h. To je stovka na hodinu na akci o maximálně 15 lidech. Je to fakt tak moc? Je to asi tak drahý jako kino, ne? Kolik se platí u vás v klubech a kolik na vašich semitářích a kolik vás tam je?Hm píše:Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.
Hm píše:Anonyme, už je ta dobra pryč, kdy komouši cenzurovali rozdnílné názory. jistě, Miro, je šikula, jistě Miro je bomba. Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.
Hm píše:Anonyme, už je ta dobra pryč, kdy komouši cenzurovali rozdnílné názory. jistě, Miro, je šikula, jistě Miro je bomba. Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.
Miro píše:Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?
Littlearts, vies co? Urobim vynimku z pravidiel a ponuknem Tebe jedinemu ucast na najblizsom seminari za polovicnu cenu - bude to seminar 20-22. srpna (este nie je iste, ci to bude na dva alebo tri dni) na temu "Pouzivanie mysle vo vnutornych styloch bojovych umeni". Budem chciet od Teba za to iba jednu jedinu vec - aby si napisal recenziu toho seminaru, presne tak, ako ho zazijes - co sme na seminari preberali, aka bola hlbka vyuky, ako sa Ti seminar pacil ci nepacil, aka je uroven mojej vyuky v porovnani s inymi ucitelmi, ktorych poznas, co bolo dobre a co zle a tak... Skus schrastit tie prachy a prid, ak chces. Ja Ti garantujem, ze to, co sa tam budeme ucit, nikto v Cechach a na Slovensku este nikdy neucil a tak skoro ani ucit nebude. Potom si mozes trebars zajst i na seminare s Chen Xiaowangom, Zhu Tiancaiom ci dalsimi legendami (ktori cvicia 20 i 30 rokov a viac) a budes si moct porovnat, od koho si sa naucil viac - ci so mnou alebo s onymi legendami, resp. ci so mnou za vikend alebo so svojim byvalym ci terajsim shifuom za niekolko mesiacov ci rokov cvicenia. A potom to tu pekne napises, presne podla Tvojho cisteho svedomia, dobre? Obzvlast budem chciet od Teba vyjadrenie, ci si este stale myslis, ze ta cena za seminar je skutocne premrstena. Myslim, ze je to fair ponuka, nie?
Tu je strucne info, aby si bol v obraze:
http://www.cbox.cz/baguaquan/info7-cz.htm
Miro
EvaV píše:Dřív na tenhle server psalo dost lidí, kteří něco znali a byli ochotni se o své znalosti podělit s ostatními. Nyní je tu spousta lidí, kteří nemají co říci, tak alespoň napadají a kritizují všechny ostatní. Myslím, že nebude dlouho trvat a všechny ty, co něco znají a umí, odsud vyštvete.
EvaV
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků