Miro-Seminář Baguaquan

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod romantimpl » úte 09. srp, 2005 10:51

Tak pán je filozof, ach jo. :roll:

®ivot vůbec není zadarmo, zeptej se rodičů nebo se zeptej lidí, kteří za svůj život nebo jeho kvalitu nějakým způsobem bojovali.
romantimpl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 10:52

romantimpl píše:Tak pán je filozof, ach jo. :roll:

®ivot vůbec není zadarmo, zeptej se rodičů nebo se zeptej lidí, kteří za svůj život nebo jeho kvalitu nějakým způsobem bojovali.

hezké sny bojovníčku
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 11:39

A tak nám tady slovenští bratři a filozofové morálky začali kritizovat věc která je věcí nabízejícího a zájemce. Nejspíše otesánkové s maminkou a babičkou za svojí prdelkou, kteří nikdy nic pro nic nemuseli udělat protože to za ně celý život dělali druzí. Jaká je to nádhera mít všechno ZADARMO :-). Nebo jsou to přežitky komoušských představ "všechno patří všem" a hlavně tomu lemplovi který nic nemá, protože není schopen pro to něco udělat? Chudáčkové kteří s prázdnou peněženkou chtějí stejnou čokoládu jako má ten druhý kluk, nemají na ní a tak křičí:-) ? Co je komu do toho jak si kdo čeho cenní? Třeba je Miro opravdu "tak dobrej", nebo také ne a je to úplný podvodník. CO TI JE ALE DO TOHO KOLIK SI ZA TO ŘEKNE ? Nemáš na to ? No tak tam nechoď ! Jdi někam kde to je levnější ! Proč máš potřebu to protřepávat ? Tvůj názor? Dobře, napiš "je to drahé!". Proč ten zbytek ? Závidíte Mirovy že to co umí může nabídnout za dobrou cenu ? A i přez to jsou s tím lidé spokojení a na jeho semináře chodí dál ? Zavidíte že VÁM by to nikdo nikdy za nic nezaplatil ? Vám co žijete a máte "život zadarmo" ? Pánové, vždyť přeci víme že doby kdy každý nýmand kecal každému okolo do jeho věcí, každý víme že ta doba je už dávno pryč.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 12:00

???? co to je za vyplod, mozno by pomohlo, keby si cital pozornejsie, s poukazovanim na drahe seminare zacal Miro:

.... ze 400 USD od kazdeho ucastnika za dvojdnovy seminar je predsa len prilis vela a ze je to svojim sposobom nezodpovedne a hamizne ...

cize najprv zdrb Mira, ze si nevazi vzdelanie. A zamysli sa, kolko 2000Kc vzhladom na priemerny plat v CR, a 400$ vzhladom na priemerny plat napr. v USA. No a najprv sa poriadne zamysli, a potom nieco napis.

No a s "vyuctovanim" seminara tiez zacal Miro, mna len zarazilo, aku mal drahu prenajatu telocvicnu ..... resp. kolko malo ludi mal na seminari. Ostatne si si tam nasiel sam :).
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 12:39

Dřív na tenhle server psalo dost lidí, kteří něco znali a byli ochotni se o své znalosti podělit s ostatními. Nyní je tu spousta lidí, kteří nemají co říci, tak alespoň napadají a kritizují všechny ostatní. Myslím, že nebude dlouho trvat a všechny ty, co něco znají a umí, odsud vyštvete.
EvaV
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MaJ » úte 09. srp, 2005 13:44

mel jsem moznost se ucastnit intenzivnich seminaru, ktere vedli Zhu Tiancai, Chen Xiaowang, Andrzej Kalisz a Miro takze muzu trochu porovnavat. Co se tyka ceny byly vsechny stejne (Chen Xiaowang trochu drazsi). Zhu Tiancai(ovy) seminare trvaly 6 hodin denne, Mirovy 10 hodin denne. Co se tyka intenzity a toho co jsem si z toho odnesl, tak Mirovy seminary jsou jednoznacne nejlepsi. Miruv pristup je velice osobni, spontanni, otevreny, ale hlavne tam neni komunikacni bariera kvuli cinstiny. Miro rozumi nasemu zpusobu chapani, mluvi stejne jako my a v tom co dela je perfekcionisticky.
Navic, mnohokrat jsem se Mira dotazoval pisemne i ustne na spousty veci. Vzdy ochotne odpovedel a nic za to nechtel.

Takze mily anonyme a littlearts, kecate kosoctvercoviny.

Martin
MaJ
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

gfg

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 15:34

for Miro.Hm.To neni špatná nabídka.Ale já sem zrovna toto datum v práci.A® tu budeš dělat další semináře tak se určitě ozvu.Nevim jestli mam na to psát recenze,ale každopádně mne chi gong a Bagua zajímá.Pokud to opradu bude stát za to budu rád tvým přízivcem.Měj se
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

gfg

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 15:43

Co se týče ostatních příspěvků jako že sem třeba duševní průjem a socka atd tak to nebudu brát v potaz.Každý svobodný a upřímný názor se neobejde bez odezvy a každopádě jsem zvyklý každému říct co si myslim i s případnými problémy.Takže děkuji všem za přezdívky.Hřeje mne to na srdci i na duši..

Ps-neznamená že když něco kritizuji,že to bojkotuju.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod romantimpl » úte 09. srp, 2005 16:34

littlearts, nic proti cizím názorům, ale já osobně jsem spíš reagoval na kousavost tvého příspěvku, která mi přišla nemístná.
Ale jinak přeju hezký den.
romantimpl
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 18:21

Anonyme, už je ta dobra pryč, kdy komouši cenzurovali rozdnílné názory. jistě, Miro, je šikula, jistě Miro je bomba. Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 19:10

Hm píše:Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.
No já tada nevim, 1000 Kč za 10 h. To je stovka na hodinu na akci o maximálně 15 lidech. Je to fakt tak moc? Je to asi tak drahý jako kino, ne? Kolik se platí u vás v klubech a kolik na vašich semitářích a kolik vás tam je?
___
Jox
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod MartinMartin » úte 09. srp, 2005 21:23

:arrow: litlle arts
Kdyz byl Miro v Praze trenoval jsem s nim rano a vecer v parku uplne zdarma a nikdy predtim me nevidel....
MartinMartin
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 21:41

Hm píše:Anonyme, už je ta dobra pryč, kdy komouši cenzurovali rozdnílné názory. jistě, Miro, je šikula, jistě Miro je bomba. Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.

to te ale SERE ze se tam nevejdes , co ?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 09. srp, 2005 21:59

Hm píše:Anonyme, už je ta dobra pryč, kdy komouši cenzurovali rozdnílné názory. jistě, Miro, je šikula, jistě Miro je bomba. Ale taky Miro vydřich je jenom pro majetný. Eliťák. To se mi nelíbí.

A navic , kde je jaka cenzura? Nekdo neco vymazal ? Upravil ? Ne ? Tak co placas o cenzure ? Vis vubec co to je ? Pamatujes vubec to o cem pises ? Kolik ti je let ? Odkud jsi ? Co te zere ? Ze na to nemas ? Ze te nejaka parta nebere nebo nevezme mezi sebe protoze na to nemas ? Vis vubec neco o ohodnoceni prace ? Rika ti to neco ? Myslis ze Miro mel vsechno zadarmo ? Tak jak bys to rad i ty ?

Bez za sousedem Fanousem do stodoly u vas za barakem (hned vedle hnoje) , uci zdarma boj vidlema.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

for Hm

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 1:26

:?: Zvlastni pane Hm, ze tu pises o komunistech. Nevim, jestli neco vyjadruje podstatu jejich postoju vice nez tvoje prispevky. :oops:

Tobe se nelibi, ze nejsi majetny. :idea: Co treba zkusit vic se snazit a vice a lepe pracovat a ucit se ? To je jen takovy napad.

A ne, zivot skutecne neni zadarmo. Nekdy si zkus, jak dlouho prezijes 'zadarmo'. :wink:

Jinak bych chtel velmi podekovat Mirovi, ze v CR uci to, co umi, a ze to uci tak levne - rekl bych, ze to ma daleko vetsi cenu a ze by za to mohl opravnene pozadovat vice penez, nez vybira ted.

Takze Miro prosim vydrz a nenech se odradit, jsou i lide, kteri jsou Ti vdecni a velmi si Te vazi.

S uctou a hezky den

w.c.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod raduz » stř 10. srp, 2005 6:48

Miro píše:Po odratani nakladov za prenajom telocvicne, cestovne a stravu bol moj zisk 5.000 Kc. Ak od tejto sumy este odratame naklady na cestovne a stravu mojho synovca (ktoremu som hradil vsetky vylohy) je moj cisty zisk z tohto vikendoveho seminara 3.000 Kc. Su este nejake dalsie otazky?

Littlearts, vies co? Urobim vynimku z pravidiel a ponuknem Tebe jedinemu ucast na najblizsom seminari za polovicnu cenu - bude to seminar 20-22. srpna (este nie je iste, ci to bude na dva alebo tri dni) na temu "Pouzivanie mysle vo vnutornych styloch bojovych umeni". Budem chciet od Teba za to iba jednu jedinu vec - aby si napisal recenziu toho seminaru, presne tak, ako ho zazijes - co sme na seminari preberali, aka bola hlbka vyuky, ako sa Ti seminar pacil ci nepacil, aka je uroven mojej vyuky v porovnani s inymi ucitelmi, ktorych poznas, co bolo dobre a co zle a tak... Skus schrastit tie prachy a prid, ak chces. Ja Ti garantujem, ze to, co sa tam budeme ucit, nikto v Cechach a na Slovensku este nikdy neucil a tak skoro ani ucit nebude. Potom si mozes trebars zajst i na seminare s Chen Xiaowangom, Zhu Tiancaiom ci dalsimi legendami (ktori cvicia 20 i 30 rokov a viac) a budes si moct porovnat, od koho si sa naucil viac - ci so mnou alebo s onymi legendami, resp. ci so mnou za vikend alebo so svojim byvalym ci terajsim shifuom za niekolko mesiacov ci rokov cvicenia. A potom to tu pekne napises, presne podla Tvojho cisteho svedomia, dobre? Obzvlast budem chciet od Teba vyjadrenie, ci si este stale myslis, ze ta cena za seminar je skutocne premrstena. Myslim, ze je to fair ponuka, nie?
Tu je strucne info, aby si bol v obraze:
http://www.cbox.cz/baguaquan/info7-cz.htm

Miro

cena je celkom OK, ale sebavedomie teda Mirovi rozhodne nechyba.... :roll:
raduz
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Gino » stř 10. srp, 2005 8:16

raduz: což je dobře, ne? Já si takových lidí cením. těch, kteří jsou o sobě přesvědčeni... však Miro není žádnej frajer, nevšiml jsem si, že by tu někdy někomu něco nutil.
Tomáš Pekárek
Gino
mistr diskutér
mistr diskutér

Miro

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 11:03

Mě osobně vyhovuje, když se lidé na věc dívají v souvislostech, než jako ten kůň chrabrého rytíře, který má možnost koukat jen jedním směrem. Na pár takových souvislostí bych chtěl upozornit. Když se podíváte Mirovi pod nick, tak zjistíte, že je to mistr diskutér a toto označení mu právem náleží. Ti, kdo mají zájem, tak si mohou přes "profil" vyvolat všechny Mirovy příspěvky a posoudit sami jejich hodnotu. Troufám si říci, že díky těm příspěvkům ( a samozřejmě i jeho článkům) na tomto serveru, by mohl Miro získat označení sifu nás všech, kteří jeho příspěvky zde čtou. A to vůbec nemluvím o jeho hodnotných příspěvcích na stagnujícím Okounovi (Poutníka jsem už nezažil). Je málo učitelů (sifu), kteří takto tady na bu.cz vystupují a předávají tolik moudrostí a zkušeností (asi bych k jejich vyjmenování nepotřeboval prsty na druhé ruce - ale většinou čtu jen příspěvky k čínským BU, takže nerad bych někomu křivdil). A to všechno je zadarmo, nebo mi opravte, jestli se mýlím. Velikost ceny ( a nejen té peněžní) semináře s Mirem dokážete správně posoudit, podle mého názoru, až s odstupem času. Má to svojí velkou hodnotu už těsně po absolvování a ta se zvětšuje vaším praktikování a cvičením a uvědomováním si toho, co jste na tom semináři od Mira získali a čemu jste se naučili - ne všechno vám "sepne" hned tam na místě. Když si tuto , podle mě, obecnou pravdu uvědomíte, pak určitě získáte zase jiný náhled na tuto akci. Samozřejmě to má jednu velkou podmínku - musíte se takového semináře s Mirem osobně zúčastnit a pak uvažovat a dělat závěry. Osobně jsem s Mirem absolvoval v Plzni 4 semináře (3 třídenní semináře a ten 4. seminář, který byl dvoudenní, nám poskytl Miro zdarma - i to patří k těm souvislostem, na které jsem chtěl upozornit - info se dá najít přímo v tomto vlákně). Nemohu srovnávat semináře s jiným sifu, ale vím, že tyto akce, které jsem absolvoval s Mirem jsou pro mě velkou zkušeností a mají pro mě velkou hodnotu, ale bohužel zatím nevím, jakých rozměrů dosáhne. Nezbývá mě než si cvičit a přitom její velikost dále zjišťovat. :)
No a Mirovi držím palce.

Janoj
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Miro

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 12:12

...Jestliže existují nějaká skutečná secrets (tajemství) bojových umění, potom jsou to právě věci, které budou obsahem a náplní tohoto semináře. Jde o skutečné extrémní high-level (vysokou úroveň) praxe bojových umění, ...

A este je super, ze Miro bude vyucovat ozajstne secrets kazdeho, kto pride na seminar, cize vlastne po tomto seminari secrets uz nebudu secrets. Co je naozaj super.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

for EvaV

Příspěvekod Anonymní » stř 10. srp, 2005 12:18

EvaV píše:Dřív na tenhle server psalo dost lidí, kteří něco znali a byli ochotni se o své znalosti podělit s ostatními. Nyní je tu spousta lidí, kteří nemají co říci, tak alespoň napadají a kritizují všechny ostatní. Myslím, že nebude dlouho trvat a všechny ty, co něco znají a umí, odsud vyštvete.
EvaV

Isto mas v niecom pravdu, len ma nenapada ktori to boli presne ludia (teda asi az na Suna). No ja by som pridal, ze bohuzial pocas celej svojej existencie ci uz tohto portalu alebo Okouna/Pruvodce dostavala a dostava logika drsne nafrak (vacsinou, nie vzdy). Ber to ale tak, ze toto je skor na pobavenie a nie na seriozne rozpravy :).
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...