od julian » pon 15. srp, 2005 11:36
osobne som EWTO v kosiciach trenoval 3 a pol roka, nebudem robit nikomu robit reklamu a preto ti odporucim, chod a navstiv vsetky tri skoly, vyskusaj sam, co ti vyhovuje a potom sa rozhodni ... kazdy ma rad nieco ine, ja som spokojny so stylom, ktory cvicim ... To ohladne trenovania, zalezi od konkretneho cloveka, od casu ktory venujes vyuke, atd ... Ja sa na to este necitim, napriek tomu, ze mam stupen, s ktorym by sa uz mozno dalo nieco poriesit ... ale tu nejde o stupen, ide o pristup ... niekto to trenuje len pre zabavu , niekto kvoli realnemu boju, ini zase kvoli vyuke ... ak niekto cvici system 5-6 rokov a asistenta robi niejake 3-4 roky, nevidim dovod, preco by nemohol zacat vyucovat sam, nizsim stupnom ma co ponuknut, a kazdemu musi byt jasne, ze ak clovek zacne ucit, tak sa jeho system vylepsi, kedze sa na dany system bude musiet pozerat z viecerych pohladov, zamyslat sa nad vecami, nad ktorymi sa ako student nikdy nezamyslal .... ohladom kritiky EWTO, v niecom mate pravdu, v niecom nie .. je to komernce zalozeny styl, ale s tym ja nic nenarobim ... no nehodnotil by som EWTO ako celok, su skoly menej kvalitne, ale poznam aj velmi kvalitne skoly, zavisi od ucitela, nie od stylu ... s pozdravom julian