Moderátor: pm
Boris68 píše:Chi Sau („Lepící ruce“)
„Lepící ruce“ je podstatná a specifická součást Wing Chun Kung-fu systému. ..........
boris píše:No původní to není, ale proč vymýšlet vymyšlené!
Pokud jsi neobjevil nic nového, tak to je skvělé a gratuluji.
Myslím že se ale najde pár lidí co si to rádi přečtou.
A jelikož nikdo nic nenamítá tak .....
čus
PrcekBing píše:anonyme ty jsi asi velkej drsnák ,že? Jedinej boris má snahu to tady vysvětlit a ty ho za to hned prudíš ,by si se měl uklidnit
ata píše:zdar to co jsem si precetl je absolutni nepochopeni wing chunu.lepive ruce o.k trning na filing/nevim jak se to pise aglicky/pise se tu porad o pazich ale v cine se rika bojujes li jenom rukam a noham tak jsi vecny zacatecnik.a taky ze prava sila je v pasu.kdyz je to chi sao tak super proc to nedelaji boxeri a ultimataci.to ze te nekdo napadne ve tme to snad nemysli ten fung vazne.bouhuzel musim se zastat anonyma ten clanek je spatnej a nebo zaci sveho mistra nepochopily
ata píše:zdar to co jsem si precetl je absolutni nepochopeni wing chunu.lepive ruce o.k trning na filing/nevim jak se to pise aglicky/pise se tu porad o pazich ale v cine se rika bojujes li jenom rukam a noham tak jsi vecny zacatecnik.a taky ze prava sila je v pasu.kdyz je to chi sao tak super proc to nedelaji boxeri a ultimataci.to ze te nekdo napadne ve tme to snad nemysli ten fung vazne.bouhuzel musim se zastat anonyma ten clanek je spatnej a nebo zaci sveho mistra nepochopily
Jamamba píše:4 Boris
Ahoj, píšeš, že tvůj text je určen pro záčátečníky atd. ...
Včera jsem se na téma teorie BU bavil s jedním Si fu, kterého si velice vážím a shodli jsme se na tom, že právě takovéto teorie jsou pro začátečníka překážkou.
Měl by civčit a neřešit. Měl by důvěřovat tomu, že to, co po něm jeho Si fu chce je pro něj to nejlepší. Pokud tomu tak není, tak je na blbém místě anebo je třeba trochu chyba v něm.
Průšvih je ten, že je u nás možné, aby učili lidé, kteří nemají žádné zkušenosti a po abslovování několika měsíčních kurzů už jsou Si fu, pak jsou teorie jejich služkou pro zakrytí jejich nezkušenosti.
Bye bye Shanghai
marax píše:ahoj, trenuji se lepive ruce i v hungga? slysel jsem, ze ne - coz mi prijde troch ochuzeni tohohle stylu...
Boris píše:
Hmm Jamambo
Takže nikdy jsem se nepasoval na Si-fu.....
...Moje klasifikace je jasná .....
...učil jsem v Australii a tak učím i tady ......
...abych měl své studenty stále co učit....
...Jo a polemizujete s někým kdo dělá WCH čtyřicet let
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků