Moderátor: pm
littlearts píše:Chlapi já tam nebyl a ještě sem s nikym od Du nemluvil.Každopádně jestli někdo z nich dostal na budku od boxera tak se nedivim.Box je dobrej.A aspoň budou mít motivaci víc cvičitRealita je úplně jiná,ale neříkám že je box lepší než kung fu.Důkazem toho jsou třeba mistři Luo G.Y(tang lang)který byl vyzván ruskými šampiony v boxu a vždy je porazil-bez rukavic!!!Další příklad ja M.Oyama(Kyukushin)ten porážel americké šampiony v boxu též bez rukavic.No a nakonec je znám i případ mistra Pakua kterého se vyzyvatel Muhamad Ali nebyl schopen dotknout.Jde vždy pouze o jednotlivce a pro mě je box jen tupé mlácení do pytle,sem tam nějakej sparing a stínování.Nic víc nic míň.Také je dost spojen s vykořisťováním-hodně to bylo i na Kubě,ale Kubánci se na tu "degradující"profesionalitu kterou jim amíci cpali naštěstí vybodli...
![]()
![]()
littlearts píše::?:![]()
Tak to sem na to zvědav.Já slyšel nedávno od žáků pana Huška a tušim že i od něj že kluci od Macka jsou komedianti.Prý byli na nějaké jejich akci a bylo to prý strašný-to jak cvičili-tak to fakt nechápu...
![]()
![]()
®e by byli vybitý???
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků