Feng Shan Shi

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod FSS-MP » sob 22. říj, 2005 17:18

:D
FSS-MP
diskutér - nováček
diskutér - nováček

dfd

Příspěvekod Anonymní » sob 22. říj, 2005 20:35

Jo jo taky sem to slyšel.Prej tam byl nějakej Kubánskej šampion a všechny tam proplesknul.Poslal bych na něj třeba Y.C Wonga-ten by mu to sportování vysvětlil.Ale asi poprvé a naposled :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » sob 22. říj, 2005 20:52

ahoj chlapy a jak si predstavujete kung fu v praxi
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » ned 23. říj, 2005 9:41

FSS-MP píše::D

No hele, usmivat se umis pekne ale me by spis zajimalo

- kdo tam vsechno byl z jakych skol (jestli se to rikalo)
- kdo s kym
- jednotlivy skore

Ted se usmivej.
IK
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

pro IK

Příspěvekod Panda » ned 23. říj, 2005 12:03

Kdyby bylo o čem povídat nemyslíš že by to tu už žilo...
Panda
mistr diskutér
mistr diskutér

dfd

Příspěvekod Anonymní » ned 23. říj, 2005 13:26

Taky bych rád věděl co se tam dělo.Mluvil jsem chvíli telefonicky s Dong Wu,ale moc mi toho neřekl.Víc se dozvim až s nim budu.Taky by mě zajímalo co tam bylo za lidi a nejlépe i jména,abych se mohl lépe orientovat a reagovat.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » ned 23. říj, 2005 14:40

Popral se tam Dongwu?
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 7:50

pavela píše:Popral se tam Dongwu?

Myslím že lidí od Du Fukuna tam bylo víc, ale ať popíšou sami jak a co :wink:
FSS
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pon 24. říj, 2005 10:21

4JakubS

oni tam byli nějaký boxeři? A byli to ultimáty?
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod jox » pon 24. říj, 2005 11:42

No a byl tam vůbec někdo z Feng Shan Shi a ukazoval co se naučil z VCD?
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 12:37

Chlapi já tam nebyl a ještě sem s nikym od Du nemluvil.Každopádně jestli někdo z nich dostal na budku od boxera tak se nedivim.Box je dobrej.A aspoň budou mít motivaci víc cvičit :wink: Realita je úplně jiná,ale neříkám že je box lepší než kung fu.Důkazem toho jsou třeba mistři Luo G.Y(tang lang)který byl vyzván ruskými šampiony v boxu a vždy je porazil-bez rukavic!!!Další příklad ja M.Oyama(Kyukushin)ten porážel americké šampiony v boxu též bez rukavic.No a nakonec je znám i případ mistra Pakua kterého se vyzyvatel Muhamad Ali nebyl schopen dotknout.Jde vždy pouze o jednotlivce a pro mě je box jen tupé mlácení do pytle,sem tam nějakej sparing a stínování.Nic víc nic míň.Také je dost spojen s vykořisťováním-hodně to bylo i na Kubě,ale Kubánci se na tu "degradující"profesionalitu kterou jim amíci cpali naštěstí vybodli... :lol: :lol: :lol:
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: sds

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 12:53

littlearts píše:Chlapi já tam nebyl a ještě sem s nikym od Du nemluvil.Každopádně jestli někdo z nich dostal na budku od boxera tak se nedivim.Box je dobrej.A aspoň budou mít motivaci víc cvičit :wink: Realita je úplně jiná,ale neříkám že je box lepší než kung fu.Důkazem toho jsou třeba mistři Luo G.Y(tang lang)který byl vyzván ruskými šampiony v boxu a vždy je porazil-bez rukavic!!!Další příklad ja M.Oyama(Kyukushin)ten porážel americké šampiony v boxu též bez rukavic.No a nakonec je znám i případ mistra Pakua kterého se vyzyvatel Muhamad Ali nebyl schopen dotknout.Jde vždy pouze o jednotlivce a pro mě je box jen tupé mlácení do pytle,sem tam nějakej sparing a stínování.Nic víc nic míň.Také je dost spojen s vykořisťováním-hodně to bylo i na Kubě,ale Kubánci se na tu "degradující"profesionalitu kterou jim amíci cpali naštěstí vybodli... :lol: :lol: :lol:

Co me se doneslo tak tam byli kluci z wingchunu (Mai Gei Wong), Xinyi (Dufukun), Hunggar (Macek) a Feng Shan Si. O nejakych boxerech nebo komkoliv jinym jsem neslysel. Wingchun a Hunggar prisli, rozfackovali Feng San Si a zase odesli. Kluci od Dufukuna vzdali nebo prohrali. Presne to nevim, kdo s kym apod ale na treningu ve stredu budu vedet vic.
Marek
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

dsd

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 12:59

:?: :?: :?: Tak to sem na to zvědav.Já slyšel nedávno od žáků pana Huška a tušim že i od něj že kluci od Macka jsou komedianti.Prý byli na nějaké jejich akci a bylo to prý strašný-to jak cvičili-tak to fakt nechápu... :cry: :wink: :cry: ®e by byli vybitý???
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pon 24. říj, 2005 12:59

4MAREK

POKUD TO NEVÝ© PŘESNĚ A NEMÁ© SPRÁVNÝ INFORMACE, BYLO BY LEP©Í, KDYBY JSI MLČEL!
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

dsd

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 13:03

Vim to přesně do prdele,tak mě nenapadej.Chodil sem tam čtyři roky a proč by si vymejšleli???To fakt nevim.Prej byli na nějaký soutěži nebo co kterou Hung gar pořádali a byla to prý tragédie.Pokud to chceš slyšet od nich nebo chceš konkrétní jména či tel tak není problém.Jo a ve slově nevíš se píše měkké i po slově V.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

sd

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 13:19

Co se týče návštěvy Lam Chun Fai nebo Lam Chun Sing???Teď nevim přesně-jeden z nich tam ale byl v Píseckém Alkasu-no moc dobrou pověst si tam neudělal.Prý tam cvičil Bong Bo z Tang Lang a působil prý jako by byl po obrně.Tak nevim kde je pravda...A vlastně ani nevim proč cvičil Bong Bo-on cvičí i Tang Lang???Dost mě Česká kung fu scéna začíná odrazovat.Samé pomluvy,překrucování pravdy a tak dále a tak dále...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 13:30

Prosim? Velice by mne zajimalo kdo konkretne tvrdil ze "kluci od Macka jsou komedianti" a o jake akce to vlastne mluvis? kde a kdy to bylo?
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Jamamba » pon 24. říj, 2005 13:31

4 LITTLEARTS

MĚL BY JSI SI PŘEČÍST POŘÁDNĚ KOMU JSEM TO PSAL!!!!!!! TOBĚ TO OPRAVDU NEBYLO!
A NEROZČILUJ SE, ZKRACUJE© SI ®IVOT :D
Jamamba
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod SnEk » pon 24. říj, 2005 13:37

TO Littleartrs
take by mne velice zajimalo kdo konkretne rikal ze jsou lidi od sifu Macka komedianti? na ktere akci to bylo. Zda se mi dost nevhodne takhle nekoho ocernovat, kdyz skolu neznas.

SNK
SnEk
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: dsd

Příspěvekod Anonymní » pon 24. říj, 2005 13:43

littlearts píše::?: :?: :?: Tak to sem na to zvědav.Já slyšel nedávno od žáků pana Huška a tušim že i od něj že kluci od Macka jsou komedianti.Prý byli na nějaké jejich akci a bylo to prý strašný-to jak cvičili-tak to fakt nechápu... :cry: :wink: :cry: ®e by byli vybitý???

Jo taky by mě zajímalo,od koho si to slyšel kde a kdy to bylo?Zatim jsem neslyšel, že by někde dostali nakládačku, spíš naopak a to mi zní jako nejlepší argument...
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...