Moderátor: pm
YiWan píše:Zdar a silu,
Skola Feng Shan Shi se tu snazi prekrucovat co muzou a nestydate olhavaji prubeh.
Takze nabidka : dnes vecer, 25.10.2005, 21:00hod, Legerova 34, Praha 2, skola Mai Gei Wong Wing Chun. Jedina verejna projekce nafilmovaneho prubehu sobotnich sparringu exclusivne pro vsechny navstevniky www.bojovaumeni.cz. Staci se predstavit nickem ci jmenem nebo prijit s nekym nam uz znamym. Kazdy si muze udelat usudek sam a pak ho treba i prezentovat zde.
cest
yw
PS - samozrejme tu budou i primo ucastnici sparringu a hosi od FSS v cele s Jirsakem jim muzou rict to co zde pisou na webu primo do oci.
PC píše:YiWan píše:Zdar a silu,
Skola Feng Shan Shi se tu snazi prekrucovat co muzou a nestydate olhavaji prubeh.
Takze nabidka : dnes vecer, 25.10.2005, 21:00hod, Legerova 34, Praha 2, skola Mai Gei Wong Wing Chun. Jedina verejna projekce nafilmovaneho prubehu sobotnich sparringu exclusivne pro vsechny navstevniky www.bojovaumeni.cz. Staci se predstavit nickem ci jmenem nebo prijit s nekym nam uz znamym. Kazdy si muze udelat usudek sam a pak ho treba i prezentovat zde.
cest
yw
PS - samozrejme tu budou i primo ucastnici sparringu a hosi od FSS v cele s Jirsakem jim muzou rict to co zde pisou na webu primo do oci.
Kde to lezi presneji? Spis jako u Pavlaku, nebo spis u Nuselaku?
Diky za odpoved, pokusim se dorazit
Anonymní píše:Hele myslim ze to je kousek za bejvalim Uzzi clubem vedle nejakyho hotelu. Rek bych spis k nuselaku.
K.
Panda píše:Pro šneka a další prudiče Katky: nechci se vás dotknout ale co vy víte o sebeobraně ženy? U ta nejsilnější ženský bude dycky slabší než chlap a prostě ho nepřepere, takže aby použila Bu bv boji už musí být pořádný mistr, jinak jí fakt nezbývá než jedou praštit a utéct, jinak je prostě v loji...
Katka píše:Ahoj,
Jsem z klubu FSS, kde cvicim zhruba 7 let. Zacatky byly hodne tezke a verte nebo ne, tak v tomto klubu se vzdy kladl a klade veliky duraz na konkretni bojove aplikace. Skoro z kazdeho treningu, ktery trval dve hodiny jsem chodila vycerpana a s peknou radkou modrin po realnem sparringu, ktery vetsinou koncil na zemi.I kdyz jsem "holka" tak me rozhodne nesetrily. Nikdy se mi ovsem nestalo, ze by ke mne prisel souper a zacal do me hlava nehlava "busit", po pravde ani jsem to neocekavala, protoze by me to ani ve snu nenapadlo.Pokud se nekdy nedejboze dostanu do realneho nebezpeci, tak vam uprimne reknu, ze rozhodne pouziji to nejucinnejsi, to jest kopanec mezi nohy a utek, rozhodne si nebudu hrat na hrdinku a nebudu predvadet ukazkove udery.
Tim jsem chtela rict, ze pratelsky sparring, ktery mel nas ucitel na mysli neni to, co predveli zaci pana Macka, kteri si zrejme potrebovali neco dokazat, ten sparring se odehraval ve druhe casti s zaky od Dufukuna(verim, ze nekteri z nich by nektere od nas rozsekali, vcetne me a naopak, ale o tom to neni). Skoncil tim, ze si vsichni podali ruce, podekovali si za lekci, sli jsme na pivo a verim, ze priste to bude stejne.
Mimochodem vsichni z klubu FSS jsou normalni smrtelnici, kteri pracuji a po praci si s chuti zacvici a snazi se zdokonalit v tom, v cem dokonali nejsou. Nas ucitel mel tolik odvahy, ze zorganizoval akci se super ideou, pokud to nekdo nepochopil, tak je mi lito, ale o dost se ochudil a jedinej poradnej chlap, je v tuto chvili panove, V.J. neboli "Cinan"!
Panda píše:Jendisi, pod to se ti podepíšu, ale doslova jsem napsal a trvám na tom, že žena musí být MISTR v bojových uměních(tzn tím žít) aby se postavila chlapovi, jinak si akorát naběhne, a málokterá ženu BU natolik zajámají.Už skoro 3 roky chodím s jednou wingchunistkou a probrali jsme to dost podrobně. :wink:
Pro Pandu a katku, nechci vám brát iluze ale o to "kopnutí mezi nohy" a "jedou praštit" a hotovo myslim právě v bojovém umění jde, jestli se nepletu. Ono totiž to je ta největší věda a celý tradiční BU je právě o tom se to naučitPanda píše:Pro šneka a další prudiče Katky: nechci se vás dotknout ale co vy víte o sebeobraně ženy? U ta nejsilnější ženský bude dycky slabší než chlap a prostě ho nepřepere, takže aby použila Bu bv boji už musí být pořádný mistr, jinak jí fakt nezbývá než jedou praštit a utéct, jinak je prostě v loji...
Raptor píše:2 littlearts: fakt mi to nedá, abych se nezptal - co, jak dlouho a u koho jsi vlastně cvičil?
Zatím co jsem viděl jsou tuším 4 roky u Si-fu Huška a teď nějakou dobu u Si-fu Du Fu Kuna ...
Takže jak to prosím Tě vlastně je?
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků