S474N píše:patrik píše:Hustej názor... takže řekněme prodej drog je taky v pořádku? Tedy není na něm nic špatného, je-li poptávka?
Patrik
Chces-li argumentovat, tak prosim pouzivej mozek a ne extremni a hlavne nelegalni priklady. Nebo ten clovek snad poskytuje neco nelegalniho ?
Reagoval jsem na Tebe, na to, že je-li poptávka, nabídka je v pořádku, protože to je byznys. Myslím, že tam nikde neupřesňuješ, že byznys je v pořádku, když je legální...
O tom, zda konkrétně Andromeda porušuje zákon diskutovat nemůžu, protože nejsem právník... A zaplaťpámbu s ním nemám co do činění. Nicméně, pochopil jsem to tak, že za úplatu uděluje certifikáty o odbornosti v něčem, v čem sám podobný certifikát neobdržel například... Nevím, jestli je to nelegální... ale mohlo by být.
Mimoto tady Pm napsal, že mu dluží nějakou platbu za pronájem prostor a dle mých informací to není první příklad... tedy i v tomto případě by mohlo jít o porušování zákona.
Mozek používám... jak to jenom jde. Právě protože ho používám, snažím se formulovat své příspěvky tak, aby nebylo nutné za deset minut vysvětlovat, že jsem je myslel vlastně úplně jinak.
Patrik