TAPTAK píše:Yahomo, psal jsem to tvemu zakovi. Bylo by dobre, aby sem jeste neco napsal. Protoze nejen, ze pote, co jsi zacal psat, po Businovi neni ani pamatky...
... Napis Snoopymu, trochu si srovnej Busina a zarucuji ti, ze budeme vsichni v klidu.
Nazdar vole. (Nemohu si odpustit důvěrné oslovení, jistě přátelské, z Tvé 1. reakce).
Tak jsem tady. Máš radost? Já děsnou. Vidím, že se Ti po mně stýskalo (mně po Tobě taky), tak jen pro vysvětlení: já jsem z chudé rodiny

a my nemáme ani na kalkulačku

, tak na internet chodím, kde mě zrovna pustí, a to je jen někdy (jen když se zrovna umeju a převlíknu do svých rezervních montérek

)
Chtěl jsem Ti ovšem strááášně moc poděkovat za udělení instrukcí, sice zatím jen mému učiteli, ale věřím, že mi též něco do života sdělíš, a taky Ti chci poděkovat za tu Tvou záruku... Ta velkorysost, to mě dojalo, úplně jsi mě dostal...
P.S.:
1. Ještě jednou zopakuji - soudobé lidi z EWTO už neznám (jak Ti to jen mohu dokázat?

) a netuším, o jakých certifikátech bez kurzu, které "nejen jim" mám nabízet, píšeš.
2. Nevím nic o tom, že bych se posmíval Oliverovi a Matthiasovi. ®e se mi Oliverovo umění, to, jak se hýbe, nelíbí, o tom žádná (a nevidím v tom žádný posměch ani škodolibost) a jestli zvládneš ještě jednou přečíst, co jsem napsal o Matthiasovi, tak se na to podívej. (A že je tam smajlík? A co má být? To je jen úsměv. Prostě mi to přišlo docela veselé ve spojení s poznámkou, že je ten světlý případ. TY z toho děláš výsměch, to je Tvoje interpretace, Tvoje myšlenka, ne moje. Kdyby sis přečetl místní fóra o VT, WT... zjistil bys, co jsem odepsal nějakému mamlasovi, když se mj. navážel do Olivera, že tloustne, a do Matthiase, protože se odbarvil.)
K tomu talentovi s tím sáhodlouhým přípisem. Zajímavá... směs... Ty jsi v EWTO nikdy nebyl (radši by ses... no, to já byl radši v EWTO, ale každému podle gusta) a něco hodnotíš? A radíš mi?
200 lidí se nám na semináři nikdy nesešlo, to máš pravdu, ale vtip je v tom, že to ani nechceme. Jestli ses někdy podíval na AVSE stránky, tak bys mohl zjistit, že zkoušky jsou vždy 3 neděle po sobě (střední Čechy, východní Čechy, Morava), a Ving Tsun je dokonce vždy ve dvou termínech - dopoledne a pak od půl čtvrté. Čistě pro Tvoji informaci, je to proto, aby žáků na jedněch zkouškách byl únosný počet a aby mohli být všichni sifu osobně přezkoušeni.
Za všechny Tvé odstavce ještě jeden dotaz - kde jsem napsal, že veškeré zkušenosti mám z EWTO?
Bušín