Moderátor: pm
tokugawa píše:Sám u něj necvičím, ale znám ho. Možná nejsem 100% ten pravý na hodnocení Hung-Gar, ale mě se líbí. Celkem rozumný kluk, co si musel všechno od života vykopat vlastníma rukama.
Kung-Fu žije skoro pořád a opravdu se snaží. Co jsem viděl na vlastní oči, tak se ke svým žákům chová slušně a umožňuje jim dostatek místa na cvičení. Celkem se mi líbil dost osobní přístup. A co jsem ho viděl cvičit, podle mého osobního pohledu, má celkem i Gung.
Na druhou stranu je situce uvnitř Hung-Gar scény v ČR dost rozbouřená a neprůhledná. Neznám jí a nebudu jí nijak komentovat. Takže ber všechno co se tu dozvíš (včetně toho co tu píšu) s odstupem. Nikdy nevíš jaké postraní úmysly se za tím mohou skrývat.
Takže rada? Zajdi za ním a podívej se jak vypadá a co dělá. K tomu aby ses něco naučil musí být dva důležité předpoklady:
1. Učitel, který musí umět co učí, musí umět učit a musí chtít předávat svoje zkušenosti.
2. ®ák co je připravený a ochotný se učit.
Obojí je závislé na vzájemné důvěře a podle mě to stejně nepoznáš jinak než osobním kontaktem. Zajdi si to zkusit, a když se ti cokoliv nebude zdát, tak mu prostě řekni, že ti to nevyhovuje a že hledáš něco jiného.
tokugawa píše:Když známý dělá semináře v Plzni, tak si od nej půjčujeme telocvičnu.
Neříkám, že se s ním znám 20 let, ale mě osobně připadá celkem fajn.
Jedna dívčina se mě ptala také můj názor na něj. Řekl jsem jí prakticky totéž. Začala chodit a zatím se tváří celkem spokojeně.
Mizzera píše:...kterej ví co učí.A rozhodně se vyzná...
pm píše:Mizzera píše:...kterej ví co učí.A rozhodně se vyzná...
no comment
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků