Zejména by mne zajímal ten Hung gar,estli tam taky třeba ukazovali boj či sparingové sestavy.Doufám že se tam jen netancovalo....To umí kdekdo a lecos se tim přikryje...třeba porovnávací souboje stylů tak jako se to dělá v Asii od pradávna

Moderátor: pm
KHHAN píše:Nevíte někdo zda budou na tomto foru nějaké fota či klipy z té akce???
Zejména by mne zajímal ten Hung gar,estli tam taky třeba ukazovali boj či sparingové sestavy.Doufám že se tam jen netancovalo....To umí kdekdo a lecos se tim přikryje...třeba porovnávací souboje stylů tak jako se to dělá v Asii od pradávna
KHHAN píše:Zaznamenal sem že se dnes či zítra koná slavnost ve jménu Taichi.Prosím Vás jak dlouho cvičí ten pan Kolář v jehož škole se to pořádá?Rád bych se tam podíval ale sem mimo Čr.
Shlédnul sem některé klipy s tímto borcem.Cvičí 5 let???Víc snad ne.Má Akademii???Je ale samozřejmně možné že je ten klip třeba z doby kdy cvičil rok,takže se omlouvám kdyby to někdo špatně pochopil.
Dále-je to oslava Taichi nebo kung fu obecně???Měli tam ukazovat Hung Gar a jiné styly.To ale Taichi není ne???Proč se to nejmenuje jinak???Třeba Wushu WORLD DAY???
pm píše:KHHAN píše:Nevíte někdo zda budou na tomto foru nějaké fota či klipy z té akce???
co kdyby ses uz littleartsi prisle na ty nase "tanecky" nekdy podivat?
KHHAN píše:pm píše:KHHAN píše:Nevíte někdo zda budou na tomto foru nějaké fota či klipy z té akce???
co kdyby ses uz littleartsi prisle na ty nase "tanecky" nekdy podivat?
![]()
![]()
Konečně někdo prozíravej.
Nestíhám a radši nee.Přeci nebudu lézt do vosího hnízda...nejsem idiot.Dong Wu mne chce sejmout,ty mě chceš sejmout.Rzounkovci mne prokleli.K Vám do škol jedině se sprejem a pitbulem.Před koncentrovanou nenávistí se těžko utíká...
lala píše:v Táboře nevím, ale cvičí se ve Voticích.
Morland píše:Ahoj,
Mám prozbu, moje sestra by chtěla začít s cvičení tai-ji, bohužel jsem nanašel na internetu nikde žádného instruktora nebo mistra který by se vyskytoval v Táboře nebo někde v okolí.
Pokud někdo o někom takovém věděl prosím písněte mi nějaké infíčko.
Děkuji
Morland píše:Ahoj,
Mám prozbu, moje sestra by chtěla začít s cvičení tai-ji, bohužel jsem nanašel na internetu nikde žádného instruktora nebo mistra který by se vyskytoval v Táboře nebo někde v okolí.
Pokud někdo o někom takovém věděl prosím písněte mi nějaké infíčko.
Děkuji
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků