Tai-ji V Táboře nebo okolí

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

KHHAN

Příspěvekod KHHAN » úte 02. kvě, 2006 9:21

Nevíte někdo zda budou na tomto foru nějaké fota či klipy z té akce???
Zejména by mne zajímal ten Hung gar,estli tam taky třeba ukazovali boj či sparingové sestavy.Doufám že se tam jen netancovalo....To umí kdekdo a lecos se tim přikryje...třeba porovnávací souboje stylů tak jako se to dělá v Asii od pradávna :wink:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

KHHAN

Příspěvekod KHHAN » úte 02. kvě, 2006 9:38

Pokud by to ale byla podobná parodie jako sem se zde dočetl o tom Pavelovi s nějakým Kurfirstem tak to bych vidět nemusel.Něco na úrovni,aby si člověk mohl udělat opravdu představu :wink:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

a

Příspěvekod roza » úte 02. kvě, 2006 10:52

KHHAN - no,mas trochu srandovni nazory ....ale to neva.

Jen pro tve info - HG mimo jine predvedli dve sparingove sestavy ,jednu s tyci ,druhou beze zbrane.Zaznam dele akce samozrejme existuje ,jestli ho sem nekdo bude davat ,to nevim.

Nevim ovsem ,co to ma mit spolecneho s Pavelou a Zdenkem....trochu s to popletl ,ne :?: :roll:

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: KHHAN

Příspěvekod pm » úte 02. kvě, 2006 11:04

KHHAN píše:Nevíte někdo zda budou na tomto foru nějaké fota či klipy z té akce???
Zejména by mne zajímal ten Hung gar,estli tam taky třeba ukazovali boj či sparingové sestavy.Doufám že se tam jen netancovalo....To umí kdekdo a lecos se tim přikryje...třeba porovnávací souboje stylů tak jako se to dělá v Asii od pradávna :wink:

co kdyby ses uz littleartsi prisle na ty nase "tanecky" nekdy podivat? :evil:
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod fakt » úte 02. kvě, 2006 12:28

KHHAN píše:Zaznamenal sem že se dnes či zítra koná slavnost ve jménu Taichi.Prosím Vás jak dlouho cvičí ten pan Kolář v jehož škole se to pořádá?Rád bych se tam podíval ale sem mimo Čr.

Shlédnul sem některé klipy s tímto borcem.Cvičí 5 let???Víc snad ne.Má Akademii???Je ale samozřejmně možné že je ten klip třeba z doby kdy cvičil rok,takže se omlouvám kdyby to někdo špatně pochopil.

Dále-je to oslava Taichi nebo kung fu obecně???Měli tam ukazovat Hung Gar a jiné styly.To ale Taichi není ne???Proč se to nejmenuje jinak???Třeba Wushu WORLD DAY???

Nevím jak dlouho cvičí p.Kolář. Nicméně jsem byl přítomen loňské oslavě TCH v Písku a musím říci, že vystoupení jeho žáků bylo na poli TCH to nejlepší co jsem ten den viděl. Z TCH žáků se tomu vyrovnal pouze člověk, který později cvičil sestavu s quandem (tonglong).
Značí to jedno: p.Kolář je dobrý učitel a svým žákům se věnuje.
A to je Fakt
fakt
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod KHHAN » úte 02. kvě, 2006 14:55

pm píše:
KHHAN píše:Nevíte někdo zda budou na tomto foru nějaké fota či klipy z té akce???

:lol: :lol: :lol: Konečně někdo prozíravej.
Nestíhám a radši nee.Přeci nebudu lézt do vosího hnízda...nejsem idiot.Dong Wu mne chce sejmout,ty mě chceš sejmout.Rzounkovci mne prokleli.K Vám do škol jedině se sprejem a pitbulem.Před koncentrovanou nenávistí se těžko utíká... :wink:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod pm » úte 02. kvě, 2006 15:01

KHHAN píše:
pm píše:

:lol: :lol: :lol: Konečně někdo prozíravej.
Nestíhám a radši nee.Přeci nebudu lézt do vosího hnízda...nejsem idiot.Dong Wu mne chce sejmout,ty mě chceš sejmout.Rzounkovci mne prokleli.K Vám do škol jedině se sprejem a pitbulem.Před koncentrovanou nenávistí se těžko utíká... :wink:

kdo seje vitr bouri sklizi - co jsem tak slysel, tak ta fronta je o hooodne delsi. nezavidim Ti, chlapce.
pm
mistr diskutér
mistr diskutér

KHHAN

Příspěvekod KHHAN » úte 02. kvě, 2006 15:04

JO jo pravda FAKTE.Písek byl very good.Zvlášť úchvatná byla podívaná na toho Pána jak si při cvičení Taichi pískal a každé tři sekundy ztrácel stabilitu...

Být Top...Být IN... :!:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod jox » úte 02. kvě, 2006 15:05

KHHAN píše:Nevíte někdo zda budou ... nějaké ... klipy z té akce???

Taky by mě to zajímalo. Prej tam předváděli taiji sestavu Dělová pěst a moc to nepřipomínalo thajčy Zorky Jandový :wink:
jox
mistr diskutér
mistr diskutér

KHHAN

Příspěvekod KHHAN » úte 02. kvě, 2006 15:07

Fronty na melouny za komunismu byly také dlouhé a jak dopadly... :wink: :wink: :wink:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

KHHAN

Příspěvekod KHHAN » úte 02. kvě, 2006 15:10

No uvidíme estli sem něco daj.Ale vzhledem k tomu že sem leze pÓvl littlearts těžko.... :wink:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Morland » úte 02. kvě, 2006 20:52

Ahoj,
děkuji všem za příspěvky.
Město Tábor je asi prokleté :( Nejsou tam žádní cvičitelé tai-ji....
Morland
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod lala » stř 03. kvě, 2006 9:57

v Táboře nevím, ale cvičí se ve Voticích.
lala
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Morland » stř 03. kvě, 2006 12:29

lala píše:v Táboře nevím, ale cvičí se ve Voticích.

Myslíš toto ?
http://web.quick.cz/taichi_votice/
To by šlo, zkusím to sestře doporučit. :D

Díky moc.
Morland
diskutér - nováček
diskutér - nováček

KHHAN

Příspěvekod KHHAN » stř 03. kvě, 2006 12:32

Morlande do Prahy to máš daleko,takže Topolšek ani jiné školy nic.Teď ti dám ale jednu upřímnou radu a nelžu.Není to žádnej mega mistr ale cvičil prý aktivně Taiji přes deset let.Pracoval sem u něj v restauraci když ji měl ještě v Písku.V Táboře je pokud vim nová China restaurant-ještě sem tam nebyl ale je tam max tak 2 roky.Kuchař se jmenuje Chim. Zajdi tam a popros.Řekni že tě posílá Vláďa z Písku,snad si vzpomene.Musim se tam za nim někdy jet podívat.Zní to jako z filmu,ale je to tak.Pokud ti mohu doporučit tak mu za výuku nenabízej peníze,ale třeba nárazovou pomoc v kuchyni.Čus a dej vědět jak si dopadl.Pokud máš opravdu zájem tak se ho pokusíš najít :wink:
KHHAN
diskutér - nováček
diskutér - nováček

a

Příspěvekod roza » stř 03. kvě, 2006 12:39

Morland - ono je to spis tak ,ze kdyz pred kymkoliv soudnym zminis ,ze te posila Vlada z Pisku ,tak te posle do prd..e.

Coz je zaroven ,Littleassi ,zjednoduseny nadvod ,co delat ,kdybys mel trochu casu.....

Roza
BAK
roza
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod lala » stř 03. kvě, 2006 16:56

ano, myslím toto. :) NZ
lala
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Re: Tai-ji V Táboře nebo okolí

Příspěvekod JRup » pon 08. kvě, 2006 16:26

Morland píše:Ahoj,
Mám prozbu, moje sestra by chtěla začít s cvičení tai-ji, bohužel jsem nanašel na internetu nikde žádného instruktora nebo mistra který by se vyskytoval v Táboře nebo někde v okolí.
Pokud někdo o někom takovém věděl prosím písněte mi nějaké infíčko.

Děkuji

Ahoj Morlande,

Tchai Ti v blízkosti Tábora:
České Budějovice - IGY centrum, bohužel kontakt ani reference nemám.

Písek - Alkas centum,

http://sweb.cz/alkastaichi/

- výuka se zaměřením na zdravotní účinky. Pokud hledáš bojové použití-sebeobranu, pak zkus raději nějakou z pražských škol.

Rudé armádě zdar,
JRup.
JRup
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod pavela » pon 08. kvě, 2006 17:00

Než jsem se natrvalo odstěhoval do Pekingu, tak jsem byl v Táboře každý týden,neboť Tábor a Peking, mé obce nejmilejší. Teď se tam dostanu málokdy,škoda. Littlearts nebo Khan nebo kdo seš, ty to asi nemáš v hlavě v pořádku viď? Mimochodem jsem právě na pár dní v Čechách, takže ti rád ty tanečky ukážu v praxi ty bojovníku :roll:
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Re: Tai-ji V Táboře nebo okolí

Příspěvekod alpacax » ned 04. lis, 2007 21:43

Ahoj,
V Táboře začíná Tai Chi 20.11.2007 v Z© Tábor.

Morland píše:Ahoj,
Mám prozbu, moje sestra by chtěla začít s cvičení tai-ji, bohužel jsem nanašel na internetu nikde žádného instruktora nebo mistra který by se vyskytoval v Táboře nebo někde v okolí.
Pokud někdo o někom takovém věděl prosím písněte mi nějaké infíčko.

Děkuji
alpacax
diskutér - nováček
diskutér - nováček

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...