Mistrovství ČR Wushu 2006

kung-fu, wu-šu, tchaj-ťi, JKD...

Moderátor: pm

Příspěvekod sam-soi » pon 04. pro, 2006 12:37

graver píše:
SiuLouFu píše:Presne tak - vzdy se uvadi nejvyssi dosazene akademicke vzdelani.

Jedno vysvětlení bych měl: mohl absolvovat dvě V© - každou s jiným dosaženým titulem. Pokud se někde setkáte s titulem "Ing. et Ing.", nemusí to nutně být schizofrenik :)

Ing. graver :roll:

to nic nemeni natom ze i kdyby na jedne skole dosahl bakalarskeho vzdelani a eventuelne na jine inzenyrske ... (spise sazim na 3 roky Bc. a 2 roky magisterskeho studia v tomto pripade Ing. na te same skole)

tak jako tak se uvadi pouze to nejvyssi dosazene ...
Bc. a Ing. nejsou ekvivalentni jako ve tvem prikladu
sam-soi
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » pon 04. pro, 2006 12:38

graver píše:
SiuLouFu píše:Presne tak - vzdy se uvadi nejvyssi dosazene akademicke vzdelani.

Jedno vysvětlení bych měl: mohl absolvovat dvě V© - každou s jiným dosaženým titulem. Pokud se někde setkáte s titulem "Ing. et Ing.", nemusí to nutně být schizofrenik :)

Ing. graver :roll:

Jasne. Ale nechtel jsem to zas tak moc rozebirat (jen sem si neodpustil ustepacny komentar :lol:). Tenhle server je o BU, takze akademicke tituly z elektrotechniky, architektury ci podobnych oboru zde trosku postradaji smysl ...
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod rizek » pon 04. pro, 2006 13:59

..... a predvedeme autenticke cinske full-contact c.b.u., ne parodii na kickbox s prehozy.....

Tak se teda tesim :D
rizek
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod dondyna » pon 04. pro, 2006 16:42

:lol: Zrovna ti dva co dělají největší rozruch, se nachytaj na tom, že si nepřečtou závěrečnou zprávu ze soutěže, kterou pranýřujou ze všech stran. :wink: Tohle kritizování a honění si trička je sice dobrej způsob, jak se zviditelnit a zapsat do povědomí lidí, ale jak vidno, tak to skončilo jen u těch pomluv a stejně se nic nezměnilo. Kritizovaní je přeci mnohem jednodušší než si například udělat zkoušky na rozhodčího, nebo uspořádat závody. Peter Rada si svojí akci pjéékně pochválil a taky si malinko nenápadně nasypal popel na hlavu. Proto jsem Vám konec závěrečné zprávy překopíroval, protože mi bylo jasné že ji nikdo nečetl. Pod ní byl smajl mrkajíc, jestli jste si nevšimli.
Taky jste si asi nevšimli, že jsem se přihlásil pod svým nickem a že není vůbec anonymní. Luen jak vidno na to přišel hned. Takže to není tak složité.

Takže nezbývá než citovat:

A jeste jedna rada na zaver (pro oba - tzn. jak pro Dr. Jekyllovou tak i pro Mr. Ing. Bc. Hyda): Vice myslet, mene psat ...
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod luen » pon 04. pro, 2006 17:15

dondyna píše:Luen jak vidno na to přišel hned. Takže to není tak složité.

A jeste jedna rada na zaver (pro oba - tzn. jak pro Dr. Jekyllovou tak i pro Mr. Ing. Bc. Hyda): Vice myslet, mene psat ...

Petre ja na to mam v praci techniku :wink: a jsem rozenej spion/agent007 ... doma bych to tezko zvladal :oops:
Naposledy upravil luen dne pon 04. pro, 2006 19:33, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod xiexie » pon 04. pro, 2006 17:16

dondyna :lol: Zrovna ti dva co dělají největší rozruch, se nachytaj na tom, že si nepřečtou závěrečnou zprávu ze soutěže, kterou pranýřujou ze všech stran. :wink:

Ano, kdokoliv se ozve tak dela rozruch. Jasne, je jednoduche sedet na zadku v teple a narikat na stav veci a nic pro to neudelat. A ver mi, zaverecnou zpravu jsem cetla a dost jsem se nad ni podivovala - vzhledem k jejimu obsahu byl muj protest viditelne zameten pod koberec uz v den konani souteze. At zije fairplay!!!! :roll:

Jen mi prijde divne citovat neco, nebo nekoho a neoznacit to jako citaci. Proto ta mylka. No offence na tvou vlastni osobu, ale prislo mi to trosku schizofreni.

Tohle kritizování a honění si trička je sice dobrej způsob, jak se zviditelnit a zapsat do povědomí lidí, ale jak vidno, tak to skončilo jen u těch pomluv a stejně se nic nezměnilo. Kritizovaní je přeci mnohem jednodušší než si například udělat zkoušky na rozhodčího, nebo uspořádat závody.

Ano, kritika je zdrava. :D

Pokud si myslis, ze se chci zviditelnovat tak se mylis. :roll:

A co se prosim te melo zmenit ??? Jak si to predstavujes? Protest jsem podavala aby se situace vyjasnila. Do dnesniho dne jsem na svuj protest neobdrzela odpoved. Ano, muj trener dostal cosi jako oficialni odpoved, ktera se vyjadruje k pravidlum ( slo to na skolu a ja jsem toto nedostala ani jako kopii do e-mailu ), ale co se tyce prezkoumani videozaznamu ze souteze o tom nepadlo ani slovo. Na zaklade techto faktu mi prijde ponekud zvracene "cpat" se do organizace s jejimz chodem a pravidly se neztotoznuji. Proto ani neapeluji na to stat se sudim. A poradani akci, no to je asi tak, souteze jsou konany kluby, ktere jsou cleny CSFC, takze zase rozpor jako v predchozim. :wink:

Doufam, ze ted uz je vsechno jasne 8)
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

.

Příspěvekod luen » pon 04. pro, 2006 19:43

To by se jim sice hodilo ... vtahnout do sve "hry" ostatni ..., ale tezko muzou ocekavat, ze se do takoveho "podniku" s nima nekdo pusti, ale doporucil bych organizatorum oslovit takove "kapacity" jako je R. Hladik - ten by mozna pripadal v uvahu a kvalitou by take odpovidal :wink: Jen nevim jestli by s nim byla rec pri "uprave" znamek/hodnoceni :!:
Naposledy upravil luen dne pon 04. pro, 2006 20:21, celkově upraveno 1
Jan Novák
Wing Cheun Kyun Seut / 詠春拳術
http://www.facebook.com/wingcheun
http://www.youtube.com/user/cfwckt
+420608172785

Pro ty, kdo bojují, má život jinou příchuť než pro zbabělce!
luen
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » pon 04. pro, 2006 20:14

Toto téma mě sice příliš nezajímá,ale mám skoro takový pocit,jakoby "experti" na wushu měli vítr z toho,že je v "jejich" sandě převálcuje "kdejaký obyčejný" kickboxer.
Připadá mi to jakoby říkali:
Takže oznámení pro kick-thai boxery,NE aby jste jezdili na závody v naší sandě,my si přeci od vás nenecháme ubližovat :cry: :cry: :cry:

:lol: :lol: :lol:
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ralph » úte 05. pro, 2006 7:47

Jedna z variant jak neceho dosahnout v teto problematice bude mozna i to se neucastnit dalsich akci, zavodu apod., ktere asociace organizuje.
At si na " jejich " sandu chodi kickboxeri a dalsi. Sam bych se chtel divat do tvare p. Rady, kdyz se mu na zavody ( na formy ) prihlasi tak 2 lide.
Tam se asi kickboxeri moc nepohrnou..... :lol:
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod SiuLouFu » úte 05. pro, 2006 10:42

dondyna píše:... (zkraceno) ...

Proto jsem Vám konec závěrečné zprávy překopíroval, protože mi bylo jasné že ji nikdo nečetl. Pod ní byl smajl mrkajíc, jestli jste si nevšimli.
Taky jste si asi nevšimli, že jsem se přihlásil pod svým nickem a že není vůbec anonymní. Luen jak vidno na to přišel hned. Takže to není tak složité.

Omlouvam se uzivateli dondyna a sypu si popel na hlavu. Jeho prispevek jsem nepochopil jako citaci - na serveru BU se citace vklada do ramecku. Na zaklade toho, jak byl prispevek napsan, jsem si myslel, ze byl ucet uzivatele dondyna propujcen panu Radovi pro zaslani prispevku. Priste prosim pripadnou citaci oznacit pro mene chapave (tzn. pro me) jako citaci a pripadne u ni uvest i zdroj, odkud bylo citovano. Nicmene, jeste jednou se omlouvam a stydim se za sve pomalejsi chapani:

Obrázek  Obrázek
Marek Uher
小老虎
当心你许下的愿望,要真得到你可能又后悔了
SiuLouFu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Zelvak » úte 05. pro, 2006 13:42

defendu píše:Toto téma mě sice příliš nezajímá,ale mám skoro takový pocit,jakoby "experti" na wushu měli vítr z toho,že je v "jejich" sandě převálcuje "kdejaký obyčejný" kickboxer.
Takže oznámení pro kick-thai boxery,NE aby jste jezdili na závody v naší sandě,my si přeci od vás nenecháme ubližovat :cry: :cry: :cry:

S tím naprosto souhlasím a je to velká škoda. Tyto prohlášení nedělají Sandě a potažmo celému wushu moc dobré jméno... :cry:
Zelvak
diskutér - nováček
diskutér - nováček

Příspěvekod Ralph » úte 05. pro, 2006 15:17

Každý si to vykládá jak chce.
Úvodní myšlenka se zakládala na tom, že v zápasech Sanda v Plzni se neúčastnil nikdo z wushu skol...
A to v případě SANDY je trochu zvláštní.
Ralph
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod pavela » úte 05. pro, 2006 18:41

defendu píše:Toto téma mě sice příliš nezajímá,ale mám skoro takový pocit,jakoby "experti" na wushu měli vítr z toho,že je v "jejich" sandě převálcuje "kdejaký obyčejný" kickboxer.

Než začneš zase plácat blbosti, mrkni se znovu pořádně na zápasy Bao Li Gao, Liu Hai Longa a dalších sandistů, na youtube jich je dost. Doufam, že zabití thaiského boxera v ringu ti bude připadat jako dostatečná kruťárna, když jsi takovej tvrďák a bojovníci wushu jsou ti k smíchu :evil: .
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Ting » úte 05. pro, 2006 18:59

Mylsim že defendu to myslel pouze na české Sandisty. Pokud ano tak plně souhlasím. Je to směšné, budeme pořádat full kontaktní turnaje, ale tea a ten se jich nesmí zůčastnit.No to je nátěr! :lol:

2 Pavela: Myslím že na čínské Sandisty to myšleno nebylo. Nepředpokládám také že by v číně nesměli některé "druhy" boxerů (kick, thai, atd.). Jsou prostě dána pravidla a omezení a účastnit se může kdokoliv, protože pravidla jsou prostě jasně daná.

Můj názor. Pokud se pletu tak mě zpranýřujte :D :wink:
Ting
diskutér - začátečník
diskutér - začátečník

Příspěvekod pavela » úte 05. pro, 2006 19:04

Ting, samozřejmě souhlas. Já bohužel nevím, jak vypadá česká Sanda scéna, neboť bydlím o 10 000 KM dále na východ :lol: vztáhl jsem to proto na CELOU sanda scénu...
pavela
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod defendu » úte 05. pro, 2006 20:04

)4Pavela

Už mě začínáš fakt s.át :evil: :evil:

Začneš tu psát něco o číňanech,když já píšu o soutěži v Plzni :roll: :roll: .LASKAVĚ si ještě jednou přečti co tomu mému příspěvku předcházelo a nepiš tu kraviny.Neskutečnou ostudu toho vašeho wushu si,alespoň v téhle české zemičce děláte sami :!:
Ohledně sandy:viděl jsem videa Cung Leho a je to podle mě super-superfighter (jen "škoda" pro vyznavače Wushu,že začal trénovat i MT :wink: )
defendu
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod dondyna » úte 05. pro, 2006 22:05

xiexie píše:Ano, kdokoliv se ozve tak dela rozruch. Jasne, je jednoduche sedet na zadku v teple a narikat na stav veci a nic pro to neudelat. A ver mi, zaverecnou zpravu jsem cetla a dost jsem se nad ni podivovala - vzhledem k jejimu obsahu byl muj protest viditelne zameten pod koberec uz v den konani souteze. At zije fairplay!!!! :roll:

A co se prosim te melo zmenit ??? Jak si to predstavujes? Protest jsem podavala aby se situace vyjasnila. Do dnesniho dne jsem na svuj protest neobdrzela odpoved. Ano, muj trener dostal cosi jako oficialni odpoved, ktera se vyjadruje k pravidlum ( slo to na skolu a ja jsem toto nedostala ani jako kopii do e-mailu ), ale co se tyce prezkoumani videozaznamu ze souteze o tom nepadlo ani slovo. Na zaklade techto faktu mi prijde ponekud zvracene "cpat" se do organizace s jejimz chodem a pravidly se neztotoznuji. Proto ani neapeluji na to stat se sudim. A poradani akci, no to je asi tak, souteze jsou konany kluby, ktere jsou cleny CSFC, takze zase rozpor jako v predchozim. :wink:

Doufam, ze ted uz je vsechno jasne 8)

jasné není nic,

zde část mého přísp. z 6.listopadu:
Takže když to shrnem tak protest je úplně zbytečný, protože se stejně není ke komu dovolat. A kdyby ti na něj organizátoři náhodou odpověděli, nebude vůbec těžké dopředu uhodnout co v odpovědi bude ...
Mimochodem zvážili jste při psaní těchto příspěvků také fakt, že si je přečtou i organizátoři a rozhodčí takovýchto soutěží? A ti budou mít na věc odlišný názor ?

přeloženo do češtiny: stalo se to nakonec přesne tak a navíc myslím že tvoje jméno teď bude mít velký vliv na výsledné známky... :wink:

Takže jediná možnost jak skutečně něčeho docílit je stát se členem nenáviděné organizace a udělat ty rozhodcovské zkoušky. Jinak není šance. Vzpomeň na hlášku z jednoho českého filmu: víš já ten náš systém podkovám zevnitř. (tak to nějak bylo). Jedině pak budeš mít šanci do věci nějak zasahovat. A hodnocení jednoho rozhodčího dokáže vírazně ovlivnit výsledek soutěže.

další můj příspěvek z Wu-Shu:
Pamutuji si na už zmiňovanou akci pořádanou R.H. kde porotce dělali 4 číňani ( v té době nevídané) z Čínského zastupitelství a po závodech se jednoho z nich někdo zeptal, co cvičí za BU a on odpověděl, že žádné a na dotaz podle čeho to bodoval tak odpověděl, že podle toho jak se mu to líbilo, že v životě na takovýhle závodech ještě nebyl. No a vidíš dneska po letech si na to nikdo ani nevzpomene, všichni to rozdejchali a vítězové téhle soutěže se propadli v temnotách dějin. Tenkrák tolik ještě nefrčel net tak se vo tom akorát tolik nemlelo. A teď to vypadá stejně, hlavy vychladly emoce vyšuměly a na výsledku stejně nikdo nic nezmění.

Na rok si už přesně nevzpomínám je to tak 8-10 let nazpět a co se změnilo? A tenkrát s tim pár lidí skutečně z těchto důvodů seklo.

citace SiuLouFu z Wu -Shu:
Vcera jsem byl na caji u pana Kolare. Behem naseho rozhovoru mi upresnil nektere informace, ktere zde uvadite. Soucasne me informoval o aktivitach, ktere predchazely letosnimu mistrovstvi CR a podrobne popsal vazby mezi CSFu, CACWS a jednotlivymi skolami. Zodpovedel mi vsechny me otazky, na ktere jsem se zeptal. Na nektere problemy mame stejny nazor a v nekterych otazkach se neshodneme. Nicmene, souhlasil se mnou, ze soucasna organizace neni dostatecne transparentni a vyzaduje zasadni zmeny. Dohodli jsme se na dalsich krocich, ktere by mely nasledovat a umoznit pripadnou spolupraci na zmene a zlepseni stavajiciho stavu, ktery je nadale neudrzitelny.

vidíš na tohle téma jsem z Radkem hovořil už před lety. Dospěli jsme v podstatě ke stejnému závěru.

Mimochodem R.H. jsem na podobných soutěžích potkal víckrát a upravování známek mu šlo docela dobře. I divák obecný poznal kdo patří do jeho týmu. :wink:
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod xiexie » stř 06. pro, 2006 10:16

přeloženo do češtiny: stalo se to nakonec přesne tak a navíc myslím že tvoje jméno teď bude mít velký vliv na výsledné známky...

to je posledni vec ktere se bojim :wink:

Takže jediná možnost jak skutečně něčeho docílit je stát se členem nenáviděné organizace

Ano i to lze, ale prednejsi mi prijde stat si za svymi nazory a nikdy se za ne nestydet, nez pozdeji hanbou nemoci pohlednout do zrcadla. Pokud se stav zmeni , jsem ochotna zkousky slozit.

Mimochodem pokusim se ono slavne vyjadreni organizatora k protestu nekam verejne povesit, aby jste vsichni meli moznost videt vysledek. 8) :wink:
XieXie
xiexie
mistr diskutér
mistr diskutér

správne

Příspěvekod wushi » stř 06. pro, 2006 10:39

Xiexie, presne tak, drž sa svojich názorov a svojho presvedčenia...aj keď vo svete BU to niekedy (dosť často) chodí inak...proste je to "jianghu shijie", však??? :wink: :D
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod dondyna » stř 06. pro, 2006 16:06

xiexie píše:Ano i to lze, ale prednejsi mi prijde stat si za svymi nazory a nikdy se za ne nestydet, nez pozdeji hanbou nemoci pohlednout do zrcadla. Pokud se stav zmeni , jsem ochotna zkousky slozit.

Mimochodem pokusim se ono slavne vyjadreni organizatora k protestu nekam verejne povesit, aby jste vsichni meli moznost videt vysledek. 8) :wink:

Nemyslím,že vyvěšení vyjádření organizátora k něčemu povede. Bude zhruba ve stejném znění jako závěrečná zpráva.

Jediné řešení jak na věci (do budoucna) něco změnit, je skutečně tohle členství podstoupit a nejlépe ještě z nějakými spojenci, aby jste pak byli skutečně schopni něco prosadit. Jestli ovšem zde místně příslušní aktivisté budou vůbec do řad příslušných organizací vůbec přijati. :wink:

Je tedy úplně jasné že jestli "se" má něco změnit, musí být nejdříve někdo ochoten to změnit. Samo "se" nic nezmění.
Myslím, že v této situaci by bylo mnohem větší ostudou věc nechat vyšumět do prázdna, než se pokusit na věci něco aktivně změnit.
To že staneš rozhočím u nenáviděné organizace není ostuda. Naopak dáváš šanci takovým jako ty na spravedlivé ohodnocení.

Podívej jsem: http://czechfencing.com/download/rozhodci2006.pdf
jsem tam taky, jen tak do počtu, aktivně to nedělám, nechávám to studujícím, protože za to náleží odměna. A přesto někdy je to potřeba, protože na závodech co 4 startující(z klubu) to povninně 1 rozhodčí. A občas jsou i pořadatelské povinnosti. :wink:

Takže nebuď jen ženou slova, ale staň se i ženou činu :!:
dondyna
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

PředchozíDalší

Zpět na čínská bojová umění a sporty...