wushi píše:...diskusia je vždy o dvoch "súperoch", inak to nie je diskusia, ale monológ...nezažil som ešte nikdy absolútnu zhodu názorov v diskusii, ty snáď áno? takže pokračujme...niektoré veci v tvojom projekte sú vysvetlené veľmi zvláštnym spôsobom, ich podanie verejnosti zaváňa nejasnosťou a neistotou...konkrétne: veľa rodičov, ak si nemôžu dopredu pozrieť aktuálny stav projektu, do toho nepôjdu, ver mi...a práve toto nie je poskytnuté, verejnosť by mala mať prístup k realite hry, teda zoznamu inštruktorov, miestam podujatí a podobne...pre mnoho ľudí je to dôležité, vidia v tom istú záruku bezpečnosti svojich ratolestí...
wushi píše:...ajaj, zasa ma podceňuješ, ale ok...takže ľudia chodia a pýtajú sa...super...a čo odpovede? z tých tu na fóre sa toho veľa človek nedozvie, stále je to o tom istom, žiadne konkrétne info...
Anonymní píše:Jak už někdo výše poznamenal - je málo informací, které rodiče odradí. Zvlášť třeba z druhého konce republiky, než je Praha. Pan Polák sice může mít velký zájem od rodičů, ale myslím si, že je to právě v okruhu lidí, kteří ho znají. Pro nás ostatní jste však jedna velká neznámá andromeda.
Je sice pěkně popsáno, jak je vše nádherné, co se vše dítě naučí atd., ale nikde není posáno co to obnáší (především pro rodiče). Tedy především kolik mně to bude stát, kde se akce budou konat atd. Jedině co vím je, že mám zaplatit 100,-Kč a to je vše. Po té se "možná" dozvím, že se dítě může zůčastnit té nebo oné akce za tolik peněz. Najednou však zjistím, že tyto akce jsou několikrát dražší než kterýkoliv jiný tábor.
Zkráceně - jako rodič nevím kolik mě to bude stát peněz a tedy nevím, zda to finačně utáhnu. Většinou akce typu "tábor" se připravují několik měsíců předem a je tedy známé místo, program a cena. Zde tyto informace nejsou.
andromeda píše:Jistě, taky nejdříve hledáme lektory a nabízíme informace. Různé akce, které budou od září, budou rodiče stát v podstatě méně, než akce jednotlivých organizátorů, protože s propojením se sponzory filmu, nakaldatelstvím, videomagazínem a pod.... budou částečně sponzorovány i akce Velké hry.
Anonymní píše:andromeda píše:Jistě, taky nejdříve hledáme lektory a nabízíme informace. Různé akce, které budou od září, budou rodiče stát v podstatě méně, než akce jednotlivých organizátorů, protože s propojením se sponzory filmu, nakaldatelstvím, videomagazínem a pod.... budou částečně sponzorovány i akce Velké hry.
Tak třeba jako lektor by mně práce zajímala, ale bohužel jsem zaměstnaný, takže vůbec netuším, zda bych to stíhal. Zvlášť, když nevím kde a co a tudíž vyhazovat 4000 se mi nechce.
Co se týče akcí, tak třeba budou levnější - to vám nikdo nebere, ale nikde ta informace není! A pokud se jedná o akce v září, tak v tuto dobu by už nějaké info být mělo!
Proto NAGUALOVÉ hledají a používají při svých výpravách bojovnice ZÁMĚRU - ženy, které mají dost sil a přirozených schopností na cestování skrze dimenze a které ostatním, běžným lidem ukazují pravdu o světech nagualu.
Zpět na bojová umění a média...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků