NAGULAL JEDE ;O)

knihy, časopisy, TV, film a internet...

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 9:31

...prečo zasa reaguješ jemným napádaním človeka? to, čo si napísal, bolo mienené pre všetkých, ktorí voči tebe kladú otázky, teda i mne...takže nejde o vzťahovačnosť ani egoizmus, ale o naprosto triezve hodnotenie debaty...sorry, ak to vidíš ako reakciu môjho ega (čo to je? :D ), tak je to omyl...toť vsjo... 8)
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 9:34

Necháme toho. Hezký den :)
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 9:38

...weishenme? (proč?) :?: taká krásna debata to mohla byť, konečne trochu triezve odpovede, žiadne žvásty a ilúzie, a takto to sekneš...sklamal si ma, andromeda, čakal som lepšieho "súpera"... :(
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 9:40

ty snad soupeříš ? :D :D :D myslel jsem, že diskutuješ :wink:
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 9:48

...diskusia je vždy o dvoch "súperoch", inak to nie je diskusia, ale monológ...nezažil som ešte nikdy absolútnu zhodu názorov v diskusii, ty snáď áno? takže pokračujme...niektoré veci v tvojom projekte sú vysvetlené veľmi zvláštnym spôsobom, ich podanie verejnosti zaváňa nejasnosťou a neistotou...konkrétne: veľa rodičov, ak si nemôžu dopredu pozrieť aktuálny stav projektu, do toho nepôjdu, ver mi...a práve toto nie je poskytnuté, verejnosť by mala mať prístup k realite hry, teda zoznamu inštruktorov, miestam podujatí a podobne...pre mnoho ľudí je to dôležité, vidia v tom istú záruku bezpečnosti svojich ratolestí... :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 9:51

wushi píše:...diskusia je vždy o dvoch "súperoch", inak to nie je diskusia, ale monológ...nezažil som ešte nikdy absolútnu zhodu názorov v diskusii, ty snáď áno? takže pokračujme...niektoré veci v tvojom projekte sú vysvetlené veľmi zvláštnym spôsobom, ich podanie verejnosti zaváňa nejasnosťou a neistotou...konkrétne: veľa rodičov, ak si nemôžu dopredu pozrieť aktuálny stav projektu, do toho nepôjdu, ver mi...a práve toto nie je poskytnuté, verejnosť by mala mať prístup k realite hry, teda zoznamu inštruktorov, miestam podujatí a podobne...pre mnoho ľudí je to dôležité, vidia v tom istú záruku bezpečnosti svojich ratolestí... :wink:

Půjdou a jdou a mají docela velký zájem ..... samozřejmě se ptají a já se ochotně i osobně setkávám.

Takže máš snahu přemýšlet, to je fajn a to ocenuji. Jen skutečnost je už trochu jinde. Což zas nemůžeš vědět.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 9:56

...ajaj, zasa ma podceňuješ, ale ok...takže ľudia chodia a pýtajú sa...super...a čo odpovede? z tých tu na fóre sa toho veľa človek nedozvie, stále je to o tom istom, žiadne konkrétne info...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 9:59

wushi píše:...ajaj, zasa ma podceňuješ, ale ok...takže ľudia chodia a pýtajú sa...super...a čo odpovede? z tých tu na fóre sa toho veľa človek nedozvie, stále je to o tom istom, žiadne konkrétne info...

Odpovědi jsou a budou na www.stránkách. Až tam časem přibudou ukázky z akcí, názory dětí i rodičů, videa a pod .... a bude jich tam hodně, nebudu muset nic říkat sám.

Proto teď ...... trpělivost :D

Nicméně máš-li jakoukoli konkrétní otázku, sem s ní :D
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 10:05

...ok, beriem...tých otázok už bolo viac...čo to konkrétne NTD je?(pôvod, zloženie, prax v jednotlivých odvetviach,...), prečo sa delí na toľko odvetví? aká je tvoja akreditácia a profesionalita na výuku týchto vecí? akí sú inštruktori? (zoznam, prax, ...)...proste je toho viac, no asi to všetko časom nájdem na www, však??? :wink:
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 10:08

NIN TSUN DO FREEDOM WAY je věnována celá jedna velká část z pěti - prostě pár dní vydrž. Zatím je tam filmové studio a velká hra, a to jen základní kostra. Přibude NIN TSUN DO FREEDOM WAY se vším tím, co chceš, + foto, videa, akce,......, dále festivaly GAIA - živá planeta a soutěž QUEEN OF GAIA a pátou složkou bude nakladatelství a vydavatelství NAGUAL.

Tvoříme www stránky tak rychle, jak je to jen možné.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 25. kvě, 2004 10:09

Jak už někdo výše poznamenal - je málo informací, které rodiče odradí. Zvlášť třeba z druhého konce republiky, než je Praha. Pan Polák sice může mít velký zájem od rodičů, ale myslím si, že je to právě v okruhu lidí, kteří ho znají. Pro nás ostatní jste však jedna velká neznámá andromeda.

Je sice pěkně popsáno, jak je vše nádherné, co se vše dítě naučí atd., ale nikde není posáno co to obnáší (především pro rodiče). Tedy především kolik mně to bude stát, kde se akce budou konat atd. Jedině co vím je, že mám zaplatit 100,-Kč a to je vše. Po té se "možná" dozvím, že se dítě může zůčastnit té nebo oné akce za tolik peněz. Najednou však zjistím, že tyto akce jsou několikrát dražší než kterýkoliv jiný tábor.
Zkráceně - jako rodič nevím kolik mě to bude stát peněz a tedy nevím, zda to finačně utáhnu. Většinou akce typu "tábor" se připravují několik měsíců předem a je tedy známé místo, program a cena. Zde tyto informace nejsou.
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 10:10

...haole, čakám.... 8)
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 10:12

Anonymní píše:Jak už někdo výše poznamenal - je málo informací, které rodiče odradí. Zvlášť třeba z druhého konce republiky, než je Praha. Pan Polák sice může mít velký zájem od rodičů, ale myslím si, že je to právě v okruhu lidí, kteří ho znají. Pro nás ostatní jste však jedna velká neznámá andromeda.

Je sice pěkně popsáno, jak je vše nádherné, co se vše dítě naučí atd., ale nikde není posáno co to obnáší (především pro rodiče). Tedy především kolik mně to bude stát, kde se akce budou konat atd. Jedině co vím je, že mám zaplatit 100,-Kč a to je vše. Po té se "možná" dozvím, že se dítě může zůčastnit té nebo oné akce za tolik peněz. Najednou však zjistím, že tyto akce jsou několikrát dražší než kterýkoliv jiný tábor.
Zkráceně - jako rodič nevím kolik mě to bude stát peněz a tedy nevím, zda to finačně utáhnu. Většinou akce typu "tábor" se připravují několik měsíců předem a je tedy známé místo, program a cena. Zde tyto informace nejsou.

Jistě, taky nejdříve hledáme lektory a nabízíme informace. Různé akce, které budou od září, budou rodiče stát v podstatě méně, než akce jednotlivých organizátorů, protože s propojením se sponzory filmu, nakaldatelstvím, videomagazínem a pod.... budou částečně sponzorovány i akce Velké hry.
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 10:13

wushi píše:...haole, čakám.... 8)

Na co ?
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod PrayingMantis » úte 25. kvě, 2004 10:17

andromeda: No, když se tedy připomenuly ty dělohy tak tady ještě jednou a jinak (a doufám naposledy ... :-) ): Maminka se dozví o hře ..., pro info se podívá na Vaše stránky ... a hned na úvodní stránce se dočte mimo jiné ... :

"[i]BOJOVNICE ZÁMĚRU - ®ena je díky svému jedinečnému orgánu (děloze) uzpůsobena přirozenému napojení na toky energií, které jí prostupují (tato schopnost je běžně vnímána jako ženská intuice). Může daleko snadněji procházet světy nagualu, než muž. Je to, jakoby žena viděla dveře mezi světy. Může procházet. Muž, který je nevidí, si je musí nejprve úsilím a sebedisciplínou vytvořit. [b][u]Proto NAGUALOVÉ hledají a používají při svých výpravách [/b]bojovnice ZÁMĚRU - ženy, které mají dost sil a přirozených schopností na cestování skrze dimenze a které ostatním, běžným lidem ukazují pravdu o světech nagualu. [/u]Mimo bojovnic hledají nagualové i muže - bojovníky, pro podporu skupiny vědoucích. [/i

Tohle maminka bud nepochopí a dceru - účastnici do Vaší hry - radši nepřihlásí, nebo pochopí a ... - také jí nepřihlásí. Protože je to jedna veliká mlha!
Ale jak říkám, mně je to jedno, jen jsem mluvil s několika nestrannejma maminkama a měli z těch stránek namouduši hlavu v pejru.
PrayingMantis
pokročilý diskutér
pokročilý diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 10:23

Sorry - můžeš mi říci, kde je to, co jsi právě citoval, na stránkách Velké hry umístěno ? Díky
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 25. kvě, 2004 10:23

andromeda píše:Jistě, taky nejdříve hledáme lektory a nabízíme informace. Různé akce, které budou od září, budou rodiče stát v podstatě méně, než akce jednotlivých organizátorů, protože s propojením se sponzory filmu, nakaldatelstvím, videomagazínem a pod.... budou částečně sponzorovány i akce Velké hry.

Tak třeba jako lektor by mně práce zajímala, ale bohužel jsem zaměstnaný, takže vůbec netuším, zda bych to stíhal. Zvlášť, když nevím kde a co a tudíž vyhazovat 4000 se mi nechce.
Co se týče akcí, tak třeba budou levnější - to vám nikdo nebere, ale nikde ta informace není! A pokud se jedná o akce v září, tak v tuto dobu by už nějaké info být mělo!
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod wushi » úte 25. kvě, 2004 10:24

...andromeda, buď si moc šikovný alebo moc ...domysli...
jeden fakt je, že to čítali naozaj nestranné osoby bez predchádzajúcich znalostí problematiky a postavili sa k tomu nanajvýš odmietavo...
wushi
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod andromeda » úte 25. kvě, 2004 10:26

Anonymní píše:
andromeda píše:Jistě, taky nejdříve hledáme lektory a nabízíme informace. Různé akce, které budou od září, budou rodiče stát v podstatě méně, než akce jednotlivých organizátorů, protože s propojením se sponzory filmu, nakaldatelstvím, videomagazínem a pod.... budou částečně sponzorovány i akce Velké hry.

Tak třeba jako lektor by mně práce zajímala, ale bohužel jsem zaměstnaný, takže vůbec netuším, zda bych to stíhal. Zvlášť, když nevím kde a co a tudíž vyhazovat 4000 se mi nechce.
Co se týče akcí, tak třeba budou levnější - to vám nikdo nebere, ale nikde ta informace není! A pokud se jedná o akce v září, tak v tuto dobu by už nějaké info být mělo!

Nezlobte se, ale budu se naposled opakovat - trpělivost ..... bude to během pár dní na www stránkách
andromeda
andromeda
mistr diskutér
mistr diskutér

Příspěvekod Anonymní » úte 25. kvě, 2004 10:26

Proto NAGUALOVÉ hledají a používají při svých výpravách bojovnice ZÁMĚRU - ženy, které mají dost sil a přirozených schopností na cestování skrze dimenze a které ostatním, běžným lidem ukazují pravdu o světech nagualu.

hmm andromeda a ako ich pouzivate ??? rozpis se ... celkom by ma to zaujimalo
Anonymní
mistr diskutér
mistr diskutér

PředchozíDalší

Zpět na bojová umění a média...