Tak třeba jako lektor by mně práce zajímala, ale bohužel jsem zaměstnaný, takže vůbec netuším, zda bych to stíhal. Zvlášť, když nevím kde a co a tudíž vyhazovat 4000 se mi nechce.
Co se týče akcí, tak třeba budou levnější - to vám nikdo nebere, ale nikde ta informace není! A pokud se jedná o akce v září, tak v tuto dobu by už nějaké info být mělo![/quote]
Mimochodem, tohle je už na stránkách
www.nagual.info několik dní. Stačilo trochu hledat, tolik textu tam taky zas ještě není
Výhody akcí světa nagualu :
Akce pro děti a mládež jsou praktické, bohaté a jednotně organizované. Používáme vlastní školené instruktory a lektory, za které ručíme. Veškeré akce jsou přístupné a přehledné i pro rodiče a rodiče se mohou na jakoukoli akci, či podrobnosti ihned a plně informovat, či se sami přesvědčit.
Díky rozsáhlosti hry a propojenosti s akcemi agentury NAGUAL, nakladatelství NAGUAL a filmového studia MOON se do hry zapojí sponzoři s dotacemi konkrétních akcí (takže dítě, které jinde za týdenní tábor zaplatí např. tři tisíce, zde zaplatí o třetinu méně a dostane více) i konkrétních hráčů, hráček.