Jen tak mezi řečí, když někdo napíše že máte děti OPRAVDU rád ještě neznamená že vás označí za pedofila, to jste tu začal křičet až vy sám co když to někdo (já

myslel OPRAVDU upřímně... co?? ®e by vám to z toho textu i všem ostatním taky bylo divný.....
ale co zkusit tohle, trocha historie nikomu neuškodí
Otázka – Wicking
„V prvni rade bych chtel pozadat o nejake informace k NIN TSUN DO FREEDOM WAY.
Co to je a kde to vzniklo. Na Inetu jsem neco nasel, ale vse je od Vas, takze se i zde obracim na Vas, abyste podal blizsi info.“
Odpověď – J.P.
„Vím, co vzniklo mně po 27 letech studia bojových umění (věnuji se jim od 12 a je mi 39), pěti letech práce v bezpečnostní oblasti, čtyřech letech studia a především osobního praktikování Tensegrity a cesty Toltéků a tolika realizovaných akcí, seminářů, táborů, kurzů, festivalů, ukázek,.... pro děti i dospělé, včetně publikovaných knih, že je již asi nedokáži spočítat. A jsem s tím spokojen a ti, kdo přišli, zkusili a popovídali si osobně, měli také dobrý pocit.
Takže máte-li nějaký problém s mou nabídkou, aniž mne znáte a aniž znáte NIN TSUN DO FREEDOM WAY, je to váš problém. Vyvracet vám něco po internetu slovy je nesmyslné.“
<b>Po menším nátlaku tedy nakonec jo – konkrétnější odpověď:</b>
„Vysvětlit NIN TSUN DO FREEDOM WAY ?
Jak to udělat ?
Jak najít pár vět, které vysvětlí systém, filozofii, přístup i okolnosti vzniku ?
Jak mi kdo jako dejme tomu naprostému laikovi vysvětlí AIKIDO, nebo KARATE, nebo KUNG FU pár větama ?
K NIN TSUN DO FREEDOM WAY jsou tréninky, semináře, příručky, scripta - a stejně je to záležitostí osobního poznávání a utváření si názoru na základě osobní zkušenosti.
Na základě pár vět si utvoříte pouhou domněnku.
Nevím, zda chci, aby si lidé o NIN TSUN DO FREEDOM WAY vytvářeli domněnky - i když si je dělají stejně, že ?“
<b>Sranda pokračuje:</b>
„Pro Patrika :
Míval jsem kdysi podobné názory na lidi, které jsem osobně nepoznal - jen proto, že byli jiní.
Nyní se za tu dobu, kdy jsem tyto názory míval, velice stydím. (A moc se dotyčným lidem omlouvám. Nyní už vím, jak jim bylo).
To je mé poučení.“
<b>A něco milého pro dnešek na závěr</b>
J.P.: „Mám stále ještě štíty osobního egoismu, do kterých se úspěšně trefujete, což mi ale na jednu stranu umožňuje si je uvědomit, přiznat a odhodit je.
V podstatě, když se teď na sebe podívám s odstupem, mi pomáháte. Sice to bolí, ale je mi to k užitku.“
<b> Jsem rád že vám tak pomáháme, upřímně, OPRAVDU

</b>