TongPa - tvuj prispevek je tak mily.
Makoto tehdy jasne psal, ze se kursy pro holky opakuji, nestaci absolvovat jen jeden kurs, takze nevis, kdo je nebo neni po skutecnych 2 mesicich treninku (stejne jako to nevis u holek z EWTO) nebo treba kdo je sachistka nebo kdo hraje ligu v rugby.
Pro pripad, ze bys to necetl, prehledl nebo nepochopil, opakuji, ze uroven holek z kursu EWTO je desna.
Nezeres ty tak trochu maily Michaela Paceho? Ono rvani na vyvolani stresu je sice dobry, ale necekane a jednorazove. Pokud ho pouzivas casto v ramci treninku a se stejnymi instruktory, nevyvolava to stres, ale smich. Jestli jsi to nekdy zkousel a zvlast se zenskymi, nemuzes to nevedet. A i kdyz se to pouzije spravne, porad je nebetycny rozdil chodit po zabradli, kdyz na tebe nekdo rve a jit po zabradli 10 m nad zemi.
Smysl ma vyvolani pocitu neznama - cizi prostredi, neznami instruktori atd. to nema smysl rozebirat. To jsou obecne veci, ktere zna kazdy, kdo dela BU nebo v podstate libovolny sport.
Jinak jsem rad, ze mas prehled, co a jak se cvici v EWTO, a mas dokonaly prehled o tom, co ja nevim. Zrejme mas i jasnou predstavu o tom, jaka BU jsem absolval a z nich jsem si samozrejme nic neodnesl.
Tak jo! Mas pravdu. Kdyz ja jsem z EWTO a ty ne, tak musis mit pravdu! Klidne mi jeste napis, co vsechno nevim a delam spatne, rad si to prectu.
Btw. co vlastne cvicis? MT? Kopes kolenem do sloupu, jo?
Omlouvam se vsem ze dlouhy OT, ale genialni myslenky provazene

ikonou, me ponekud, ehm ... irituji.