Moderátor: pm
SiuLouFu píše:Mai Gei Wong Wing Chun
http://www.wing-chun.cz/
css94381672 píše:...přičemž existuje reálná šance, že útočník mou obranu přežije
TAPTAK píše:A jeje, stare dobre naborove pohadky o BU pro slabe a inteligentni. I proto ma EWTO povest, jakou ma.
Hele, kdyz budes slabej, budes slabej. Pokud se ti kopani do hlavy zda agresivni, ve WT se taky kope do hlavy vetsinou leziciho soupere. Proti loktu do hlavy to uz ani neni takovy rozdil. Naopak v taekwon-do se pouzivaji paky a prehozy jako treba v aikido. Ale ja treba povazuji monokl za mensi surovost nez ruku zlomenou v lokti.
css94381672 píše:..teď mi ještě napdalo, že by mě zajímalo, jak dlouho asi trvá naučit se jakž takž wing tsun...
...např. u kendó jsem na stránkách kacubo četl, že zabere obvykle 3-5let se dostat na první dan... (až se mi to zdá jakési podezřelé na to, že je tréning dvakrát týdně)
..dá se takhle přibližně říci, jak dlouho to trvá u wing tsun? (protože např. u toho džúdó jsem měl po sedmi letech ještě daleko k prvnímu danu :oops: ..ale tam se muselo chodit na soutěže, abych mohl postoupit, a to já jsem odmítal...doufám, že u wing tsun se nechodí na soutěže...)
karlat píše:Dovolím si tedy uvést odkaz i na naší školu
www.wingtsung.cz
ale moment, tys chtěl v Praze, tam ještě nefungujeme
pm píše:nevim jestli uz se nekdo neptal, ale proc Wing TsunG
diky
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků