Moderátor: pm
microElephant píše:O zbytku nevím. Chce určitě pouze Tajči?
F4ust píše:... trošku mi vadí motivace ve stylu "chci cvičit bojová umění, abych si mohl připadat zajímavější, meditovat u vonné tyčinky, číst tao te ťing a stát se buddhistickým mnichem snadno a rychle". Podobně jako lidé, kteří ve všem vidí esoteriku a cvičením kteréhokoliv BU se rázem sami pasuji do role filosofa, myslím, že tohle jsme si všichni prožili v pubertěale je čas jít dál a dívat se na věci objektivně... ale to už je trošku off-topic
Anonymní píše:ing. Karel Dolezal, 7. dan wu-shu...
Obrazek si udelejte sami. Pro kvalitni kungfu na Ostravsku zkuste http://www.tigercrane.cz
[/url]
Obávam se, že se pletete. Nejpíš máte na mysli školu pana Kotlára z Havířova.microElephant píše:No nevím. Před nějakým časem se Akademie bojových umění holedbala Wing Chun, a mám takové nepříjemné mrazení, že se jednalo o ukázku nějaké sportovní formy (soutěže, sestavy(?!), takový kudrnatý dlouhovlasý mládenec na fotkách a na akcích). Těm bych moc nevěřil.
NesmyslAnonymní píše:ing. Karel Dolezal, 7. dan wu-shu...
Obrazek si udelejte sami.
No vidíte a já znám kluky i holky, potkávám se s nimi dvakrát týdně na tělocvičně, a ti mají názor úplně jiný.Sennin píše:Tímto se nezastávám p. Doležala - vím, o jakou osobu jde a znám kluky, kteří v jeho "Akademii bojových umění" studovali - shodli se na slovech: HRŮZA, KATASTROFA, ©OK, AMATÉRSTVÍ, HNUS...
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků