Moderátor: pm
Pepah píše:Vladislav píše:Také zde se vyučuje Kudlanka
www.ccak.org
Doporučil sem tuto školu pár mým bývalým spolužákům s kterými sem kudlanku cvičil.Myslim že Sifu Dou Wan Chun i Sifu Chan Kowk Wai budou třídy!Pavel mi říkal že se bude otevírat i škola v Praze![]()
Skoda ze na strankach neni vic informaci ...
Z toho co tam je me naplnuje jen mooooore skepse![]()
Vladislav píše:Pepah píše:Vladislav píše:Také zde se vyučuje Kudlanka
www.ccak.org
Doporučil sem tuto školu pár mým bývalým spolužákům s kterými sem kudlanku cvičil.Myslim že Sifu Dou Wan Chun i Sifu Chan Kowk Wai budou třídy!Pavel mi říkal že se bude otevírat i škola v Praze![]()
O čem bys chtěl informace???Zajdi si na seminář s Dou Wan Chun a uvidíš.Buď je pošleš do prdele nebo začneš cvičit.Není jiná možnost pokud tě to zajímá.
Nebo ti vadí že tam není seznam mrtvol v rodokmenu jako skoro na stránkách každé školy...???Ty ke cvičení nepotřebuješ
Pepah píše:Vladislav píše:Pepah píše:Vladislav píše:Také zde se vyučuje Kudlanka
www.ccak.org
O čem bys chtěl informace???Zajdi si na seminář s Dou Wan Chun a uvidíš.Buď je pošleš do prdele nebo začneš cvičit.Není jiná možnost pokud tě to zajímá.
Nebo ti vadí že tam není seznam mrtvol v rodokmenu jako skoro na stránkách každé školy...???Ty ke cvičení nepotřebuješ
Informace a o cem ? Hadej, hadej hadaci![]()
Vzhledem ke skepsi, kterou to ve me vyvolalo me to ani nezajima a nemam tedy duvod chodit na seminar.
Vadi mi spis to kolik je v cechach ruznych skol s velmi spatnou urovni ... znas to, uci kde kdo, kdo k tomu jen cuchnul, atd atd atd
majkx píše:http://www.youtube.com/watch?v=VZHpJUC2B_g&mode=related&search=
Jižní Kudlanka rok 1956
SPM vs CLF asi nějaký řízený sparring a podle videa, taky starší kousek
http://www.youtube.com/watch?v=jeoiClKT ... ed&search=
beishaolin píše:Mnozstvi stylu v me linii je opravdu velke. Velmistr Chan Kowk Wai, ackoliv u nas neni takrka vubec znamy, patri mezi legendarni postavy Cinskeho kungfu prave i pro vysokou uroven na ktere vyucuje zminovane styly.
beishaolin píše:Vladislav, Mantis ...: Dekuji za komentar.
Vsem: omlouvam se za (hodne) opozdenou reakci ale preferuji cviceni kungfu pred travenim casu na forech o kungfu. zda se ze tu byla rec o me skole http://www.ccak.org dovolil bych si tedy kratce reagovat.
Mnozstvi stylu v me linii je opravdu velke. Velmistr Chan Kowk Wai, ackoliv u nas neni takrka vubec znamy, patri mezi legendarni postavy Cinskeho kungfu prave i pro vysokou uroven na ktere vyucuje zminovane styly.
Vyber stylu/forem ktere se sam ucim nachavam zcela na zkusenostech sveho ucitele. Pripadne-li to snad nekomu naivni, muzu k tomu rict jen to ze po 16 letech praxe Cinskych Bojovych Umeni se mi tento pristup vyplatil nejlepe. Cviceni nekolika stylu zaraz je opravdu docela narocne a zpocatku i docela matouci. Nabizi vsak moznost videt jednu vec z ruznych uhlu pohledu a umoznuje snadneji videt to co je napric styly principialne shodne a cim jsou ruzne styly unikatni.
Chce-li nekdo z Vas informace k linii jednotlivych stylu, rad Vam ji dodam. Staci rict.
Myslim ze jsem nekomu v tomto threadu pripadal prilis mlady. Neco na tom bude. Je mi jen 27 let, bojovym umenim teprve od roku 91. Jedinou dalsi vec co jsem stihl je dokonceni VS studia (fyzika). Tedy, nepopiram, souhlasim.
Pavel Stratil
Pepah píše:Mohl bych se zeptat na ucitele z roku 1991 ? To byl nekdo tady v cechach ?
beishaolin píše:Jistezebylo mi v te dobe 11 let takze nehrozilo ze bych treba odcestoval do Ciny nebo tak nejak. Tedy, v Brne u O. Kroupy dokud jeste zval ucitele z Ruska (napr. Jurij Belov) a Yangtaiji (jeden ze studentu J. Turnebra).
littleass píše:http://www.youtube.com/watch?v=aOvO5L6VjSc
Tang Lang,dobrá motivace,žádná pohybová hovna a zbytečný pohyby
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků