Moderátor: pm
Panda píše:Ale abys neřekl že se ti tu nikdo nesnaží pomoc, zkus třeba tohle... v levé liště je tam toho víc i když mě se to teda moc nezdá
http://youtube.com/watch?v=didKrAFFlSg
Jinak já občas zkouším ještě jednu taktiku které říkám "svinutá svině" je docela účiná, když mě někdo na zemi kontroluje a já nevím co dělat předstírám že už nemůžu a že jsem vláčný, uvolněný a zadýchaný,zkrátka úplně v ... a když oponent zvolní a snaží se mě dokončit v klidu a nedává přitom uplně pozor tak zkusím explodovat a setřást ho...na mého bráchu to ale něják nefunguje
alitranek píše:
myslel jsem, že by sem někdo napsal nějaké techniky, které patří k nepovoleným....dloubnutí do citlivých míst těla, štípnutí, vpichy, atd. atd.cokoliv co se nepoužívá ve sportovním zápase, ale co je v reálu účinné.....
alitranek píše:..poradte nějaké techniky pro uvolnění ze škrcení na zemi......techniky z jakéhokoliv bojového umění...hlavně, aby byly účinné......pokud možno doložte nějakým klipem z youtube.
alitranek píše:DYT I TAKOVÉ ZUBY JSOU ZBRAŃ:)...ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI JE NĚJAKÉ BU, které má kousání v repertoáru technik.....a to myslím vážně
RUNAR píše:Já bych se na to nedíval tak pesimisticky, podívej spousta lidí trpí nespavostí a zobou kvůli tomu léky a přitom je tu řešení
nový bezpečný lék Čouk ja
diablik píše:alitranek píše:DYT I TAKOVÉ ZUBY JSOU ZBRAŃ:)...ZAJÍMALO BY MĚ, JESTLI JE NĚJAKÉ BU, které má kousání v repertoáru technik.....a to myslím vážně
..hladaj videoa Kino Mutai a Paul Vunak co ma tak z hlavy napadlo...spinavy filipinsky grappling
DrGlock píše:Pokud něco prosereš a to škrcení se dostane do této fáze:
tak máš pár sekund, než usneš. Za tu dobu toho moc nenaděláš, žádná zázračná technika na to neexistuje. Kousat už není do čeho, můžeš zkusit nahmatat oči nebo rozkrok, ale spíš to nevyjde. Můžou ti pomoci jen dvě věci, nůž nebo pistole. Nůž je asi jasnej a u pistole prý dobře funguje, když mu ustřelíš loket (ale nesmíš při tom trefit i svou hlavu).
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků