Moderátor: pm
Toman píše:Nechápu jak ti může kleknout na hlavu, jasně jde to ale musel by se točit na druhou stranu, ale z té správné pozice si to nějak nedokážu představit. Se zavřeným trianglem asi sweep těžšímu člověku jen stěží uděláš![]()
Nebo taky ještě můžeš podhmatem uchopit jeho levé ramenoa stisknout (podobně jako u té nohy). Nebo Aoki Shinya má na své výukovce zajímavý triangle to taky používám. A taky mne ještě napadá háček nohou, která neobepíná krk za soupeřovu nohu (chce to ale dlouhý nohy a ohebný kyčle a správný moment) ani sem to nikdy na netu nenašel to je ale tutovka slibuju říkám tomu "mučidlo"
Toman píše:Nechápu jak ti může kleknout na hlavu, jasně jde to ale musel by se točit na druhou stranu, ale z té správné pozice si to nějak nedokážu představit. Se zavřeným trianglem asi sweep těžšímu člověku jen stěží uděláš![]()
Nebo taky ještě můžeš podhmatem uchopit jeho levé ramenoa stisknout (podobně jako u té nohy). Nebo Aoki Shinya má na své výukovce zajímavý triangle to taky používám. A taky mne ještě napadá háček nohou, která neobepíná krk za soupeřovu nohu (chce to ale dlouhý nohy a ohebný kyčle a správný moment) ani sem to nikdy na netu nenašel to je ale tutovka slibuju říkám tomu "mučidlo"
DrGlock píše:Na hlavu mu kleknu úplně jednodušeBez ohledu na to, jak mi drží nohy, se s ním postavím (ani Fernando mě neudržel). Pak ho postavím skoro kolmo na krk a zatížím svou vahou, takže se ohne jako luk. Pak mu kleknu kolenem na hlavu (na spánek), aby pustil.
NAIA píše:Jo jeste se zeptam, jak je to v BJJ s pravidly? Muzu vyhrat tlakem? Myslim tim to ze jsem jednou vyhral tak, ze jsem nasadil triangle, ale souper me obejmul a tim si udelal misto na dychani a jak mel nekrytou hlavu tak jsem mu proste tlacil loktem na spanek a on to odkelpal na bolest (opravdu to nebyl uder). Je to povolene?
NAIA píše:Samozrejme ze se nedostane z dobre utazenho trianglu. Kdyz mu ho utahnu tak zrudne (asi studem) a pak mi zatleska![]()
Mel jsem na mysli situaci kdy nemam dobre utazeny a on mi to kontruje zvedanim. Abych si ho pridrzel na zemi a mohl si ty nohy lip porovnat.
NAIA píše:Jo jeste se zeptam, jak je to v BJJ s pravidly? Muzu vyhrat tlakem? Myslim tim to ze jsem jednou vyhral tak, ze jsem nasadil triangle, ale souper me obejmul a tim si udelal misto na dychani a jak mel nekrytou hlavu tak jsem mu proste tlacil loktem na spanek a on to odkelpal na bolest (opravdu to nebyl uder Velmi šťastný ). Je to povolene?
Toman píše:Fakt jo? No až dorazíš příště tak to s tebou rád vyzkouším. Chtěl bych to zkusit jelikož si myslím že mám triangly vcelku najetý I když pravda je to že to není o tom držet jen jednu techniku ale jak říká Lil´ Boypřepnout do něčeho jinýho. Ovšem to že Fernandovi pásneš triangle (taky se mi podařilo) je úplně k ničemu protože tě pak zkosí na něco jinýho
. Glocku kolik vážíš, že tě neudržel.
Toman píše:A to je chyba.
BTW: Máš pravdu
Galiloo píše:Toman píše:A to je chyba.
To není chyba zdá se mi!
Jsme v civilizovaném světě a tak předpokládám že všichni chodíme oblečeni že???
Je obrovský rozdíl zápasit v kimonu a nahatí nebo téměř nahatí!!
Pokud cvičíš v kimonu tak tě to daleko více připraví na praktické utkání!
Chytání kimona-chytání oděvu!!! Většina chvatů v judó využívá úchopů za oděv.Na ulici snadno praštím s kdekym a daleko snadněji když je oblečen-a to je každýJak jednoduché!!!
www.tenshin.cz/smr/texty/puvod.htm
Nahaťáků gayů moc po ulicích neběhá![]()
![]()
-to už je rize sportovní záležitost.Osobně z těch nahatých týpků co cvičí rádoby Judo-Ju Jutsu moc dobrý pocit nemam,ale kdo chce kam pomožme mu tam...
![]()
![]()
HIRAGANA!!!
Jan Andrlík(1.dan Judó)
Panda píše:No joo, já jsem velkým zastáncem cvičení s kimonem, páč vycházím z našich zeměposných šířek, ale třeba v Brazílii sou fakt úděsný vedra a dost fightů se odehrává na pláži a většinou v plavkách http://youtube.com/watch?v=9nCUMgu7sEU ...člověk nesmí nic vytrhávat z kontextu
Ponocnej píše:Galiloo píše:Toman píše:A to je chyba.
To není chyba zdá se mi!
Jsme v civilizovaném světě a tak předpokládám že všichni chodíme oblečeni že???
Je obrovský rozdíl zápasit v kimonu a nahatí nebo téměř nahatí!!
Pokud cvičíš v kimonu tak tě to daleko více připraví na praktické utkání!
Chytání kimona-chytání oděvu!!! Většina chvatů v judó využívá úchopů za oděv.Na ulici snadno praštím s kdekym a daleko snadněji když je oblečen-a to je každýJak jednoduché!!!
www.tenshin.cz/smr/texty/puvod.htm
Nahaťáků gayů moc po ulicích neběhá![]()
![]()
-to už je rize sportovní záležitost.Osobně z těch nahatých týpků co cvičí rádoby Judo-Ju Jutsu moc dobrý pocit nemam,ale kdo chce kam pomožme mu tam...
![]()
![]()
HIRAGANA!!!
Jan Andrlík(1.dan Judó)
no ono obleceni neni casto dost pevne a pak se jen divis ze misto chvatu po kterem souper lezi ma souper jen roztrhle tricko nebo mikinu
Galiloo píše:Zápasy nějak bez těch pravidel -nějaký typ valetudo či co.Dost sme se pobavili,protože to vypadalo podobně jako ty chlápkové z těch Gay časáků.Byli na té fotce polonahý,oholený,opálený,vypracovaný a snad i nalíčený...![]()
![]()
Toman píše:Galiloo píše:Zápasy nějak bez těch pravidel -nějaký typ valetudo či co.Dost sme se pobavili,protože to vypadalo podobně jako ty chlápkové z těch Gay časáků.Byli na té fotce polonahý,oholený,opálený,vypracovaný a snad i nalíčený...![]()
![]()
Pár těch lidí znám a trénujem spolu, a myslím že i Panda potvrdí že v ringu s nima by ses asi moc nenasmál![]()
PS: V Řecku zápasili nazí, tak co?
PPS: Fakt nevím jak vypadaj borci z gay časáků
Toman píše:Galiloo píše:Zápasy nějak bez těch pravidel -nějaký typ valetudo či co.Dost sme se pobavili,protože to vypadalo podobně jako ty chlápkové z těch Gay časáků.Byli na té fotce polonahý,oholený,opálený,vypracovaný a snad i nalíčený...![]()
![]()
Pár těch lidí znám a trénujem spolu, a myslím že i Panda potvrdí že v ringu s nima by ses asi moc nenasmál![]()
PS: V Řecku zápasili nazí, tak co?
PPS: Fakt nevím jak vypadaj borci z gay časáků
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků