Moderátor: pm
wushupetr píše:No jestli ho znáš tak ok.
A k těm přiznáváním chyb: no když mi přijde něco jako třeba důkaz toho že se pletu se k chybě přiznám.
Jestli myslíš naší diskuzi o postojích, sice ne natom tématu, ale jinde na jiným jsem ti odepisoval že si měl pravdu a přiznal jsem se ne jednou k chybě.
Omlouvám se ale jak jsem řekl nemám rád když lidi chytračí vytahování se a kingování a vytáčí mě to a z některých textů mi to od tebe tak prostě přijde, možná je chyba ve mě, ale už jen ta věta ...,najdu si tě. Promiň ale to jsem se smál (ne že bys mě nezvlád).
Zanechme diskutování o tomhle, pojďmě se bavit o CLF, mě se tenhle styl líbí.
No nevím...wushupetr píše:... zranění se uzdraví...
Head2k píše:No nevím...wushupetr píše:... zranění se uzdraví...Jinak musím souhlasit, že některé luenovy příspěvky i na mě působí trochu arogantně a všeználkovsky. Jenže ono je to trochu těžší. Když totiž někdo pronikne do nějakého oboru skutečně hluboko, může na ostatní působit arogantně kvůli jistotě, se kterou vystupuje. Tuto jistotu má však podloženu dlouholetým studiem a hlubokým vhledem do problematiky, narozdíl od většiny ostatních lidí, u kterých je jejich neotřesný názor a jistota vystupování způsobena spíše nedostatkem ochoty naslouchat názorům odlišným.
wushupetr píše:4pm
ano chyba nebyls to ty ale luen co to napsal:
napsal:
Moderni wushu neexistuje ... to uz bys mohl vedet!
Když teda vede Kung Fu školu (tedy za účelem bojovým) ví prd o Moderním (Sportovním) Wushu.
A pm, máš pravdu, že moje Wushu není BU, ale SPORT, ale za tím i já stojím a jednou si mi napsal, že je to ode mě fér přístup.
Neomlouvám se ti a nikdy nebudu, co si myslím si myslím.
S těmi zápasy je to dobrej nápad, ale já nezápasím, protože jak víš i jak já vím, já se neučím bojovat (takže to není ta výmluva, že si nemám co dokazovat. A snad ti ten důvod stačí. Kdybych na to měl, jdu tam.)
a berme to i jako odpověď na tohle od
luena:
Vyzval jsem wushupetra aby k nam do skoly prisel a v praxi dolozil sva tvrzeni ... nic, takze lze a naprosto vedome dezinformuje lidi na foru. Ja mam byt ten, ktery si ma nechat troubu skakat po hlave? Ma nekdo pro takove jednani nejake inteligentni oduvodneni?
Tvrdil jsem snad něco praxi BU? ®e třeba Wing Chun se má dělat tak a tak? ne ne vedle.
Dohodněme se tedy že já nebudu reagovat na pm ani na tebe (LUEN)
pm píše:Chan sifu - zbrane, heigung etc. na nej me fakt bavi se koukat, super rizek
http://www.youtube.com/watch?v=_VaeG59B ... re=related
Zpět na čínská bojová umění a sporty...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků