Ponocnej píše:kolik hodin mesicne maji cetnici tak prescasu ?? jestli vubec maji alespon teoreticky cas se sami vzdelavat v BU ci ve strelbe ??
jak kdo a jak kde......a s tím časem...mno..kdo chce,čas najde.

Ponocnej píše:kolik hodin mesicne maji cetnici tak prescasu ?? jestli vubec maji alespon teoreticky cas se sami vzdelavat v BU ci ve strelbe ??
Jendis píše:
Však není od věci počkat si,až se tu zjeví třeba majkx.....a bude to z první ruky.
majkx píše:PS: Pokud někdo trénuje "policii", tak tím asi myslí, že k němu na trénink chodí nějací četníci, anebo pro nějakou skupinku udělá tématický seminář, toť vsjo!!!
luen píše:MV asi ceka na nejakej skandalni pruser a pak se zacnou otazkou vycviku konecne zabejvat seriozneji a nenechaji to jen na jednotlivcich ...
Lada píše:a se střelnými zbraněmi jsou na to úplně stejnějen mě vždy na*ere když nějaký idioty typu Hubálek hlásá zbraně jen do rukou profesionálů tedy PČR a AČR...
Jendis píše:Nebál bych se jim pozvat Jima Wagnera......ten má tuhle oblast pro tyhle složky pěkně zmáknutou....
NAIA píše:
Ale já jsem spíše myslel něco z ČR. Abych so rozšířil obzory.
NAIA píše:Petr Macháček a Skatach je taky asi záruka kvality, ale nevím jestli byl P. Macháček někdy u policie. Protože to není jen o tom jak dát správně kop nebo úder.
NAIA píše: Osobně si myslím, že je těžší naučit se bránit civilistu než cvičit policii
NAIA píše: Osobně si myslím, že je těžší naučit se bránit civilistu než cvičit policii
NAIA píše:
Ale poslouchej, když budem spolu souhlasit a chapat se tak te nemuzu vyzvat na souboj jak je poslední dobou in![]()
Jendis píše:NAIA píše:
Ale poslouchej, když budem spolu souhlasit a chapat se tak te nemuzu vyzvat na souboj jak je poslední dobou in![]()
Buď rád...prohrál bys a já bych si zase jen pošimral EGO....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ukropcany píše:4NAIA - to si píš... hádam nemyslíš, že sa s Tebou bude púšťať do pästných výmenOn «a pekne zapichne tou šablou čo nosí so sebou...
Zpět na bojová umění a sporty obecně
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 8 návštevníků