Né, žádný třetí se nekonalo.
Toman stál hned u provazů a byl nahulenej jenom z toho koukání

graver píše:Omlouvám se za blbý dotaz karatisty, ale k čemu přesně slouží v boxu klinče? Prostě jedna z technik, pozdržení zápasu, výsledek patové situace...
Toman píše:
Např. mě teprve dneska přestala bolet ruka od toho jak jsem se pokoušel knockoutovat Mastův loket
RUNAR píše:V Karate boj na blízko je, jsou tam i strhy a hody.
Ale záleží jestli se to pořádně trénuje, když se to netrénuje tak jako kdyby to tam vůbec nebylo to je pravda.)
RUNAR píše:Úplně jedno je co v nějakým systému všechno je platí jenom to co se tam pořádně trénuje
graver píše:RUNAR píše:V Karate boj na blízko je, jsou tam i strhy a hody.
Ale záleží jestli se to pořádně trénuje, když se to netrénuje tak jako kdyby to tam vůbec nebylo to je pravda.)
Přesně tak - měl jsem na mysli právě jen ten klinč. Ve sportovním karate (které já nedělám) nejsou ani ty strhy/hody, ale to je mi docela jedno. V prvním plánu mě zajímá jednoduchost/účinnost, tedy poměr cena/výkon.RUNAR píše:Úplně jedno je co v nějakým systému všechno je platí jenom to co se tam pořádně trénuje
Tak, tak. Když to funguje, nazývej to, jak chceš. Von to věděl už ten Čeksbír...
masta_FN píše:Luen: Taky mi bylo ctí, ten pokec na afterparty mi pomoh lecos pochopit a v to jsem doufal. Až se dám pořádně dokupy (aka. zhubnu aspon dalších 15 kg) tak vemu náký kluky od nás a zajdem se s váma poprat pokud bude zájem
player píše: tenkrat jsem to projel prave diky nekolika napomenutim za "faul"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků